| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
 Glumci u ASOIAF seriji
Vidim nitko ne komentira da je Lena Headey (Sarah Conor Chronicles, 300) izabrana kao Cersei u novoj seriji ...
|
| čet 03 ruj, 2009 9:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Igra prijestolja
Meh. Skeptičan sam oko izbora.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 03 ruj, 2009 11:15 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ni ja nisam odusevljena Kao prvo, jednostavno mi nije dovoljno lijepa  I nikako ju ne mogu zamislit kao plavusu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 ruj, 2009 11:43 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ma vi niste normalni... Ja oečkivao erupciju oduševljenja među ASOiF fanovima, kad ono... WHATEVER Nije dovoljno lijepa... 
|
| čet 03 ruj, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ma ne to nego... Evo, T:SCC sam gledao 4 epizode, i jednostavno nisam mogao izdržati više, usprkos Summer Glau. Lena jednostavno nema neku prisutnost i ton kao što zahtjeva Cersei.
|
| čet 03 ruj, 2009 1:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ma ne to nego... Evo, T:SCC sam gledao 4 epizode, i jednostavno nisam mogao izdržati više, usprkos Summer Glau. Lena jednostavno nema neku prisutnost i ton kao što zahtjeva Cersei. Ma hebeš TSCC, to je đubre. U "300" je puno bolja. BTW, tko je pored Lene uopće primjećivao Glau? Mislim, ono... 
|
| čet 03 ruj, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: Ma vi niste normalni... Ja oečkivao erupciju oduševljenja među ASOiF fanovima, kad ono... WHATEVER Nije dovoljno lijepa...  Pa meni osobno nije dovoljno lijepa... Daleko od toga da Lena lose izgleda, ma obozavam ju u 300, ali nije mi to to... Jednostavno ju ne mogu zamislit kao Cersei... Da, poput tebe, nisam citala knjige, vjerojatno ni ja ne bi imala nista protiv nje. Ali sad mi jednostavno ne paše...  Dok sam citala knjigu, Cersei sam zamisljala kao stvarno prelijepu zenu, a Lena mi nija prelijepa. Ustvari, otakako sam pocela gledat BSG, jedian zena koju mogu zamislit u ulozi Cersei je Tricia Helfer 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 ruj, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Jedian zena koju mogu zamislit u ulozi Cersei je Tricia Helfer  SHE HAS SEEN THE LIGHT!
|
| čet 03 ruj, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Pa iskreno Lena > Tricia Helfer ... tak da sam u tom smislu zadovoljan (da su uzeli broj 6 onda bi bio siguran da ce serija bit koma)
Jos bi dodao da mi Cersei je cista ljiga, tak da mi tak svejedno ko igra, nema je prevec na pocetku (steta kaj je Martin nije ubio).
|
| čet 03 ruj, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još je rano, još ima vremena :p
|
| čet 03 ruj, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
mislim da će Lena Headey biti dobra Cersei...
Mislim da može odglumiti taj lik... Nije prelagan, ali ni9 previše zahtjevan...
Cura koja glumi Dany imat će odroman posao!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 03 ruj, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
bubica
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ustvari, otakako sam pocela gledat BSG, jedian zena koju mogu zamislit u ulozi Cersei je Tricia Helfer  Wow, s jedne strane britanska diva, s druge američki manekenski mediokritet... Do jaja
|
| čet 03 ruj, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
_Oz je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ustvari, otakako sam pocela gledat BSG, jedian zena koju mogu zamislit u ulozi Cersei je Tricia Helfer  Wow, s jedne strane britanska diva, s druge američki manekenski mediokritet... Do jaja Cuj, moze ona bit najveca diva na svijetu i sta ja znam, meni jednostavno ne pase za ulogu Cersei, i to je to.  Ja zelim da nju glumi americki manekenski mediokritet.  Jer mi je Tricia lijepsa, zgodnija i jednostavno "puno vise Cersei" od Lene. I duboko se ispricavam sto ne skacem od srece jer su odabrali glumicu koju nikako ne mogu zamislit kao Cersei. Uostalom, ne znam zasto uopce raspravljamo oko necega sto je cisto pitanje ukusa i subjektivnog dozivljavanja lika iz knjige. Koju ti, BTW, nisi ni procitao 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 ruj, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
bubica
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Uostalom, ne znam zasto uopce raspravljamo oko necega sto je cisto pitanje ukusa i subjektivnog dozivljavanja lika iz knjige. Koju ti, BTW, nisi ni procitao  Ovaj poklopac sam očekivao nakon svog prvog komentara u ovoj temi Jednostavno nisam mogao ne reagirati na blaćenje Lene... Kad shvatiš kako je ona savršena za svaku žensku ulogu u poznatom dijelu svemira, već će bit prekasno... TITS
|
| čet 03 ruj, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 ruj, 2009 7:48 pm |
|
 |
|