|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 26 tra, 2026 6:14 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: ASOIAF for dummies [Q&A]
I vi se čudite zašto se ja grčim na prijevode!?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 16 srp, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
a gle kako bi ti to preveo,mislim kuzim kaj hoces reci,citao sam i hrvatsku i englesku verziju,brzo sam presao preko razlika.... naravno uzeo bi englesku ako mi je pri ruci,ali svejedno je,puno mi je bitnije da citam s papira a ne pdf
| čet 16 srp, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Tko uopće spominje pedofile? :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 16 srp, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 28 lis, 2009 8:46 pm Postovi: 66 Spol: Ženski Opis Stanja: Led
|
Jeste li pogledali videoe na YouTubu vezane za ASoIaF? Meni su najdraže Starks of the North i Lyanna and the Dragon. Pogedajte i ostale 
_________________ "Ovo će umrijeti brže o ostalih.", reče Theon. "Mislim da neće, Gregory", Jon kaže: "Ovo pripada meni".
|
| ned 20 pro, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sve pogledao i većinu downloadao za kolekciju.
| ned 20 pro, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|