| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Julien i Miles vs Harry i Tom ?
Dejanira je napisao/la: Miroslav je napisao/la: BTW. izostavljanje Date i Đorđa je očit primjer captainove TNG pristranosti.  Ma to je samo zato jer bi svi glasali za njih, prevelika su konkurecija Julian i Miles  Dobro rečeno! Potpis... mislim, samo se treba sjetiti npr. scene u kojoj slijepac uči androida slikati i sl. I da, i za mene Julian i Miles iako i Harry i Kim nisu tak loši. Pogotovo kada smještaju kakve gluposti Tuvoku. 

|
| uto 30 lip, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...drugi glas za Toma i Kima...
...Julian i Miles, ni jedan mi bš nije nešto... 
...dok Tom i Kim kadkad mogu biti zanimljivi...
| čet 02 srp, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Iako voyager gledam vec 2 mjeseca, svaki dan po par epizoda moram odabrati Julien i Milesa 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 02 srp, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Harry i Tom! Bolja su ekipa...
| čet 02 srp, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Lucius je napisao/la: Iako voyager gledam vec 2 mjeseca, svaki dan po par epizoda moram odabrati Julien i Milesa  I do kuda si stigao s Voyagerom?
|
| čet 02 srp, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
PrincMatias je napisao/la: Lucius je napisao/la: Iako voyager gledam vec 2 mjeseca, svaki dan po par epizoda moram odabrati Julien i Milesa  I do kuda si stigao s Voyagerom? 7. sezona 16 i 17 epizoda Workforce
Poslije Voyagera ide TNG
Inace da budem on topic, harry me nekako zivcira na voyageru, 7 godina bez promaknuca to ga cini najvecim luzerom na brodu

|
| čet 02 srp, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Lucius je napisao/la: harry me nekako zivcira na voyageru, 7 godina bez promaknuca to ga cini najvecim luzerom na brodu [/color] Zašto ste svi toliko zapeli za harryja i njegov čin. Pa kakve ima veze što nije unaprijeđen. Čini li ga to manje razvijenim likom? Jeli se Tuvok imalo promijenio nakon što je bio unaprijeđen??? Što se tiče razvoja Harijevog lika, zasigurno je razvijeniji od npr Chakotaya koji nonstop bezosjećajno recitira svoju ulogu... A Harija smo vidjeli u raznim epizodama... i u time travelu, i u holodeku i poginuo je par puta...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 02 srp, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lore je napisao/la: Lucius je napisao/la: harry me nekako zivcira na voyageru, 7 godina bez promaknuca to ga cini najvecim luzerom na brodu [/color] Zašto ste svi toliko zapeli za harryja i njegov čin. Pa kakve ima veze što nije unaprijeđen. Čini li ga to manje razvijenim likom? Jeli se Tuvok imalo promijenio nakon što je bio unaprijeđen??? Što se tiče razvoja Harijevog lika, zasigurno je razvijeniji od npr Chakotaya koji nonstop bezosjećajno recitira svoju ulogu... A Harija smo vidjeli u raznim epizodama... i u time travelu, i u holodeku i poginuo je par puta... Ok sada cu ja po tvome, to sto smo Harrya vidjeli u tim navedenim epizodama ga isto ne cini razvijenim likom. Meni se lik ne sviđa i to nije zbog cina, samo sam naveo cinjenicu da ga nije dobio. Ima tu i epizoda gdje je imao glavnu ulogu pa mi isao na zivce, a tada je bio kapetan i "brijac" (imao onu trebu s kojom je oduvijek htio biti ili je bio, ne sjecam se vise) na Zemlji. Nitko nije zapeo za Harrya nego svatko ima svoje misljenje i ne pasu svi svima.

|
| čet 02 srp, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Julien i Miles nekako su mi više bili fora, pogotovo dok su se ponekad ne slagali sa mišljenjima... joj a tek Julien i Garak!!! e to mi je bilo zakon 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 11 ruj, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Oba para su imala svoje trenutke i holodeck avanture. No nekako su mi Julian i Miles ipak drazi malo.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 12 ruj, 2009 3:20 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Julian and Miles...definitivno.....Harry mi je nekako previse mamina maza...Tom je oke, i vise od toga no...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Od ponuđenih Kim i Paris. Miles mi je pomalo iritantan.
|
| pon 12 lis, 2009 2:23 pm |
|
 |
|