|
Sada je: ned 26 tra, 2026 4:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Najdraži Stark kid?
Ok, iako pretpostavljam da ce vecina glasati za Jona, da cujem... Koje mali Stark vam je najdrazi? I da, ok, Jon nije Stark, nego Snow, ali i dalje je Eddardov klinac  Valjda 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Najdraži Stark kid?
meni john jest moćan kao lik, al od starkovih mije najdraža arya, i rob.... a i oni mali invalid.....brandon....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 17 lip, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne mogu izabrat.  Robba ne volim jer mi se čini da se voli praviti važan. (  ) Jona obožavam kao i Aryu i jedva čekam poglavlja s njima.  Sansu mrzim iz dna duše.  Brandon mi je zakon, a Rickon je onak malo cmizdrav no to je u skladu s njegovim godinama. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 17 lip, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Joj...kako sam ja imo porive ispleskat onu malu sansu...isuse...koja meza bogte.... ko da nije stark uopće....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 17 lip, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
dašo je napisao/la: Joj...kako sam ja imo porive ispleskat onu malu sansu...isuse...koja meza bogte.... ko da nije stark uopće.... Totalno. Mala uopće nema osobnost.  Hvala Bogu da su joj se malo otvorile oči kada je Joffrey ubio Eddarda i počeo ju tuć.
|
| sri 17 lip, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
napokon je shavtila da svijet nije njena dragocijena poezija.... i mislim da ne bi trebali stavljat spoiler alert...jer sve su knjige izašle... i onaj koji ih nije pročito...iam ga bit stid....
|
| sri 17 lip, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
|
A Mirna će to čitat, a optužila me da volim spoilat. 
|
| sri 17 lip, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hvala Hrčak, zaista.  Sori Dašo. Ma ja se ne mogu odlučiti između Jona i Arye....a ne,ček,mogu...Arya. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 17 lip, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Za sada Jon (2/3 prve knjige procitao)
|
| sri 17 lip, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
John mi je daleko i uvjerljivo najbolji. jedan od drazih likova opcenito. a sto se ostalih tice... Robba se sad i nije bas vidjelo u ovoj drugoj knjizi... tako da mi nije nesto posebno. mislim, ajde, klinac je uzeo puno odgovornosti, i dobro njemu ide to ratovanje. ali imao je i malo naivnih ideja tipa poslati malog Grayjoa u pregovaranjeBran mi je... meh... imao je dosadna poglavlja. skoro nis se tamo na sjeveru nije događalo do pred kraj knjigetako da mi je islo na zivce kad bih na papiru vidio veliko njegovo ime. inace je ajde ok lik. Ricon je zakon jer se zove kao konvencija.  i ajde, fora mi je kako je opisan bas kao tvrdoglavo malo dijete. nije njemu lako u zivotu, a nije jos dovoljno star da izigrava facu (kao recimo Bran) Arya mi i nije nesto. mozda zato sto ju svi toliko hvale.  sad cete me ruzno gledati, ali moram reci da mi je Sansa draza. mislim, pogledajte jednu i pogledajte drugu. Arya je u prvoj knjizi bila fora, kako se nije ponasala u skladu sa svim onim sladunjavim i laznim dvorskim manirama, dok je Sansa bila sva opcinjena time. ali budimo realni, tako nesto se od nje ocekivalo, ona je bila odgajana upravo da bi se tako ponasala. to je takvo drustvo, i ona je bila njegov savrseni produkt. i sto se sada dogodilo u drugoj knjizi? Arya je nastavila kaubojskim stilom. ok, nije joj bilo lako, stovise, namucila se valjda vise od bilo koga u knjizi. ali ostala je u pravcu u kojem je bila i na pocetku, mozda zamrzila par ljudi usput (btw, bilo bi zanimljivije da se spetljala sa Robertovim kopiletom) a sto je za to vrijeme prozivljavala Sansa? ona je, nakon sto je dosla i bila sva fascinirana Dvorom, i svim tamosnjim vitezovima i bajnim djevama odjednom bila bacena u surovu stvarnost i spoznala dvolicnost i okrutnost ljudi oko sebe. svi koje je poznavala su se ili pokazali svjetskim licemjerima ili su pobijeni (od strane ovih prvih) i u takvom svijetu (a Kraljev Grudobran je, barem u drugoj knjizi, bas groteskno mjesto, sa jednim Jofferijem, Sandrom Cleganom, i svima ostalima) i kada svi njeni snovi padaju u vodu ona mora pronaci nacin da prezivi. utoliko mi je njena prica puno zanimljivija od Aryine i tazo mi je ona drazi lik.___________________________ Ceterum censeo Purgera treba vratiti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 17 lip, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Rickon  Jer se najmanje pojavljuje Opcenito ne volim starkove, i definitivno su mi najbezveznija obitelj... Pocevsi od casnog i postenog Eddarda, preko njegove zene koja non stop cmizdri, al aj bar da samo cmizdri, nego se petlja di joj nije mjesto, a onda usput cmizdri, a tek klinci... Bran... Ajme dosadno deriste, nije mi uopce bilo zao kad ga je Jamie gurnuo  Ustvari, jos je u pocetku bio i dobar, al kad upozna Meeru i Jojena... Boze sacuvaj, preskakala sam ta poglavlja Sansa... Razmazena mala princezica... Po mom misljenju, totalno zasluzila sve sto joj je Joffrey priustio  Aj tamo pred kraj 4. knjige mi cak i postaje ok, moglo bi bit nesto od nje Arya... A sta ja znam, ona mi jos i moze proc, al nije mi nist posebno... Blah... Onak.. Ne znam... Nit ju volim, nit ju ne volim... Nest između... Robb... Robb mi je bio ok, ali kad je ozenio Jejne htjela sam ga zatuc  Mislim, sta se mora furat na svog viteskog taticu pa i on postupat časno? ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Mislim, jel nije vidio kak je ovaj zavrsio? ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Anyway, ono krvavo vjencanje me odusevilo, tako mu i treba  A Jon... Jon mi je isto bio ok, dok nije postao vrhovni zapovjednik. A i prije su mi isla malo na zivce poglavlja s njim, al dobro, to je uvelike bilo zbog one njegove Ygritte i njenog "You know nothing, Jon Snow" Ajme sto je bila dosadna s tim... A Jon mi se promjenio kad je postao vrhovni zapovjednika, mislim, jasno je meni da mu nije lako, drugi napadaju, stao je između Stannisa i Lannistera, Melissandre trazi kralja kojeg bi mogla spalit i tak to, ali opet... Nije mi to vise onaj dobri Jon s pocetka knjige... Tak da, u svakom slucaju, Rickon je zakon 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
btw, mogli bi zapravo koristiti tako da se zna koju knjigu spoilamo. just a thought.
|
| sri 17 lip, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
E to bi bilo super kad bi ja znala sta je bilo u kojoj knjizi Aj, aj, probat cu se sjetit, pa editiram 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira je napisao/la: Bran... Ajme dosadno deriste, nije mi uopce bilo zao kad ga je Jamie gurnuo  Ustvari, jos je u pocetku bio i dobar, al kad upozna Meeru i Jojena... btw, kad smo vec kod Jojena, jesam li ja jedini koji to cita Džoudžan? 
|
| čet 18 lip, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
OK, više ni ne zalazim u ove/ovakve teme... 

|
| sub 20 lip, 2009 2:02 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|