| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Koji SF namjeravate pogledati
Zašto SGA nije na popisu? 

|
| pon 25 svi, 2009 11:19 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Koji Star Trek serijal trenutno gledate?
T'Rapavi je napisao/la: Zašto SGA nije na popisu?  haha, bas sam htjela isto pitat Trenutno ne pratim nist od treka Samo SG1 i SGA Ali, cim s tim zavrsim, bacam se na TOS Ustvari, prvo se bacam na Babylon 5  Onda na TOS Ne, ustvari, onda BSG  Pa Firefly I onda definitivno TOS 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 30 svi, 2009 3:37 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Odakle Babylon 5? Zanimljivo da i ja to planiram uskoro početi gledati... vjerojatno nakon SGA. Firefly? O da... šteta samo što ima tako malo epizoda.  Što se Treka tiče, nakon DS9-a... ne znam, možda Enterprise pogledam skoro. Ostalo sam pogledao uglavnom nedavno.

|
| sub 30 svi, 2009 8:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: Ustvari, prvo se bacam na Babylon 5  Onda na TOS Ne, ustvari, onda BSG  Pa Firefly I onda definitivno TOS  ...ok , da te nadopunim...
...Firefly, Babylon5, Farscape, pa onda TOS... 
| sub 30 svi, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Odakle Babylon 5? Zanimljivo da i ja to planiram uskoro početi gledati... vjerojatno nakon SGA. Ma Davor (Ernesto s gate foruma) mi je sinoc cijelo vrijeme pricao o Babylonu, i kako je predobra serija, pa sam obecala da cu ju pogledat odmah nakon SG-a Weeeee onda cemo gledat u isto vrijeme  Mr.bobo je napisao/la: ...ok , da te nadopunim...
...Firefly, Babylon5, Farscape, pa onda TOS... 
Da, Farscape  Znala sam da sam nesto zaboravila Dakle... Prvo SG, pa Babylon, pa BSG, pa Farscape, pa Firefly  Pa TOS 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 30 svi, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Koji SF namjeravate pogledati
...a da li si i Herose... stavila na popis... ?
...a Quantum Leap... ?...
| sub 30 svi, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
stargate atlantis, firefly, babylon 5, farscape zasad  i naravno zavrsiti sa SG-1 i BSG 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 30 svi, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Pogledat Eureku svakako... najgeeky town in the universe... 

|
| sub 30 svi, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
hm poslije voyagera namjeravam lost 5. sezonu, zatim ako mi se skine Babylon 5, Farscape do kraja ostalo mi mozda dvije sezoni i film. Dalje je misterij vidjet cemo, mozda tos ili tng ne znam.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 30 svi, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja si razmišljam dal da odgledam Stargate ili Babylon5. Nisam nijednu od tih serija još uvijek gledao, pa sad ne znam koju da si prije nabavim.
Savjetujte me, tako da slijedeći post bude jedna od te dvije opcije. Neću sad prepucavanja koja je bolja.
|
| ned 31 svi, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Gledaj Stargate prvo... Imaš prvo film, pa SG-1 seriju, pa SGA seriju i još dva filma za sada. Eto, moja preporuka. 

|
| ned 31 svi, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...slažem se s Trapavim... ...veliki je to pothvat... ...no kad jednom krenes... svidjet ce ti se...
| ned 31 svi, 2009 2:25 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Zahvaljujem. Dobio sam i dosta preporuka i u stvarnom svijetu. Film sam gledao još davnih dana i dopao mi se. Jedini problem će mi predstavljati stvaranje mjesta na disku. Znači prvo ide SG-1, pa onda SGA? A za ova dva filma nisam čuo 
|
| ned 31 svi, 2009 10:12 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da, da nakupilo se toga... ...a kupi pack od 25DVDa pa spremaj... 
...i jos se nova serija snima... ...i planu je jos jedan film... 
| ned 31 svi, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Pa koliko sam ja informiran, u planu su još dva filma... jedan SG-1 i jedan SGA...

|
| ned 31 svi, 2009 4:01 pm |
|
 |
|