| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: ENT-Fan club
Mir'Na Riker je napisao/la: E stvarno vam hvala, puno mi znače te pohvale. Imam poticaj onda neš još napisati. I znači da nisam fulala faks.  I možda će mi ova priča izać u anglističkom časopisu...no nisu oni baš izbirljivi.  Ajd držim ti fige da izađe... jer to ova priča zaslužuje! 
| pon 20 tra, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dobili smo novog čalana u klubu... ...welcome Solid Snake...
| sri 29 tra, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Ensign
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dobili smo novog čalana u klubu... ...welcome Solid Snake... Fala, fala. Pozz cijeloj ekipi Enterprise-a fan cluba.
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 1:16 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Pozdrav SS..
šta je ovo ljudi...nešt se slabo piše u zadnje vrijeme.. Evo ja pogledao do kraja 3. sezone...nije baš neki završetak kojemu sam se nadao ali je svejedno odlično..ja se nadao nekom vecem fajtu...sad čekam peti mejsec pa da skinem i tu 4 sezonu do kraja...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 29 tra, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma treća sezona završava legendarno... ...sprijeće masovno oružje da uništi Zemlju...
...malo se pošoraju s Xindijima... pa Archer završi u nekom vremenskom procijepu... s novim problemima...
...ma uživancija...
| sri 29 tra, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Uuuuu novi obožavatelj ENTa!  Pa dobro nam došao! Slobodno se raspiši. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 29 tra, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Pokušat ću, i hvala 
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sub 18 srp, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Prejak sajt, stvarno se ima šta za vidjet (samo šteta što nema novijih slika, ovo je sve već dosta staro) Ovo mi je prejako: http://captainsoma.com/enterpriseoddities/tension.htmlhttp://captainsoma.com/enterpriseoddities/nuts.html
|
| sub 18 srp, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Predobar site... a na to slučajno naletio...
| sub 18 srp, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pozdrav društvu ENT kluba!
Mir'Na jel može jedan "fast food" prijevod s 'kineskog' za nas seljake. Mislim na tvoju priču. Oću i ja da se divim uradku a nemrem ko ne kapin.
@Mimi ča ti nisi pisala neku priču oli roman? Jel se more dobit na uvid mali, sitni dio tega ili sve?
Pošto vidim ima tu članova kojima pisanje proze nije strano što ne napravio jedan topic da radovi budu na jednom mjestu a komentari na drugom. To je fix ideja sad... Javite što mislite.
Pozdrav
Rubikonova 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 21 srp, 2009 8:47 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
buco je napisao/la: Pozdrav društvu ENT kluba!
Mir'Na jel može jedan "fast food" prijevod s 'kineskog' za nas seljake. Mislim na tvoju priču. Oću i ja da se divim uradku a nemrem ko ne kapin.
@Mimi ča ti nisi pisala neku priču oli roman? Jel se more dobit na uvid mali, sitni dio tega ili sve?
Pošto vidim ima tu članova kojima pisanje proze nije strano što ne napravio jedan topic da radovi budu na jednom mjestu a komentari na drugom. To je fix ideja sad... Javite što mislite.
A ovo ima veze s ENT-om... Na koji točno način? Osim što si pozdravio društvo ENT kluba, eh to je bilo lijepo od tebe...
|
| uto 21 srp, 2009 10:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Oz...meni je cudno sto to pises u ovom topicu... ...jesi li se mozda poEntao...
| uto 21 srp, 2009 10:56 am |
|
 |
|
bubica
|
Ja sam veći ENT-ovac od svih vas zajedno... Dobro, možda ne od tebe 
|
| uto 21 srp, 2009 11:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
_Oz je napisao/la: A ovo ima veze s ENT-om... Na koji točno način? Osim što si pozdravio društvo ENT kluba, eh to je bilo lijepo od tebe... Nema previše, kao ni komentari na priču. Na njih se 'naslanja'. A zašto pitaš? Da nije asocijacija na "off topic"? Pozdrav Administratorova 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 22 srp, 2009 12:01 am |
|
 |
|