| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Star Wars
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne spamajte,ovo je tema o Star Warsu. Pa da nas vratim na pravi put...što biste vi bili da živite long ago u galaksiji far far away? Jedi, Sith, bounty hunter, mercenary, neki trgovac, istraživač ili dobri stari scoundrel? (ahem Han Solo ahem)  Ili nešto drugo... Ja bih da mi je mama onak Sith, a da mi je tata Jedi i da sam ja plod njihove zabranjene ljubavi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 tra, 2009 10:26 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ja bih bio Senator, koji se kasnije prometne u zlog cara  I sa hrpom brodova i vojske, sijao bih strah i trepet galaksijom  A možda bih bio i Hutt 
| čet 09 tra, 2009 10:31 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bih htio bit Darth Vader, on je najžešči (odmah je do emperora) i imat onaj superrazarač
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 09 tra, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne spamajte,ovo je tema o Star Warsu. Pa da nas vratim na pravi put...što biste vi bili da živite long ago u galaksiji far far away? Ja bi bio neki mercenery Jedi for hire, ali bi obavljao samo one zadatke od onih klijenata koji bi odgovarali mom pogledu na svijet i s čijom ciljevima bi se slagao. Onda za vrijeme Great Jedi purgea... bi otišao i ubio Palpatine-a prije nego što bi imao priliku izdati naredbu 66... i tako spasio stvar! 
| čet 09 tra, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 09 tra, 2009 2:50 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Obi Wan je MOJ! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 tra, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 09 tra, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| čet 09 tra, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ma tog možeš naravno. Hvaaaalaaaa! Hrčak je napisao/la: Ja bih da mi je mama onak Sith, a da mi je tata Jedi i da sam ja plod njihove zabranjene ljubavi.  Ahm....Mara Jade i Luke Skywalker? Čestitam,ti si Ben Skywalker!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 tra, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 09 tra, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 09 tra, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
 Qui-Gon Jinn, Obijev učitelj. 
|
| čet 09 tra, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 tra, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la:  Qui-Gon Jinn, Obijev učitelj.  Ahaaaaaa... Odlicno Hvala na informaciji 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 09 tra, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Nemoj dirati legendu Qui-Gona. Još bi ga nakraju pretvorila u gatera i cijelog ga uništila!  Qui-Gon je najbolji jedi ikad zato ostavi svoje gaterske prste s njega... ili se odrekni SG-a! Tvoj izbor. 
| čet 09 tra, 2009 3:48 pm |
|
 |
|