| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Star Wars
Ti radiš tamo ili ti samo ovak plačaju da ih reklamiraš?  Šalim se naravno, dobro je imati ovako to na jednom mjestu... 

|
| sri 08 tra, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Ti radiš tamo ili ti samo ovak plačaju da ih reklamiraš?  Šalim se naravno, dobro je imati ovako to na jednom mjestu...  Zasad samo placaju reklamiranje, zaposlit ce me ako budem dobra 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 08 tra, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ne spamajte,ovo je tema o Star Warsu. Pa da nas vratim na pravi put...što biste vi bili da živite long ago u galaksiji far far away? Jedi, Sith, bounty hunter, mercenary, neki trgovac, istraživač ili dobri stari scoundrel? (ahem Han Solo ahem)  Ili nešto drugo...
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 08 tra, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne spamajte,ovo je tema o Star Warsu. Dobro šefice Mir'Na Riker je napisao/la: Pa da nas vratim na pravi put...što biste vi bili da živite long ago u galaksiji far far away? Jedi, Sith, bounty hunter, mercenary, neki trgovac, istraživač ili dobri stari scoundrel? (ahem Han Solo ahem)  Ili nešto drugo... Pola od toga sto si nabrojala ne znam ni sta je  SW sam gledala jednom, i to prije par godina  I mislim da nisam cak ni pogledala sve filmove  Morat cu ponovit gradivo Nego da, ja bi bila sith  Jer su oni zli i bas su mi cool i tamna strana sile je bas super  A i Darth Dejanira mi bas odlicno zvuci 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 08 tra, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
darth dejanira ja sam gledala samo jedan film *sad dok me mir'na dohvati i zaspota ja bi isto bila sith,meni je darth vader prekul,onak dise ko da ima astmu ja sam htjela biti vader za maskare,al nazalost nisam nasla kostim 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 08 tra, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: Nego da, ja bi bila sith  Jer su oni zli i bas su mi cool i tamna strana sile je bas super  A i Darth Dejanira mi bas odlicno zvuci  Darth Dejanira baš paše. Hm...zašto svi hoće biti Sith...dobro,jesu zanimljivi...al onak...tamna strana Sile je, na kraju krajeva, puno slabija od svijetle strane. No dobro,ukusi jel? A mene zapravo fasciniraju đedaji koji su pali na tamnu stranu,a zatim imali dovoljno snage vratiti se na svijetlu....kao Revan. No ja sam čistokrvni Jedi. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 08 tra, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Hm...zašto svi hoće biti Sith...dobro,jesu zanimljivi...al onak...tamna strana Sile je, na kraju krajeva, puno slabija od svijetle strane. No ja sam čistokrvni Jedi.  ...ja sam isto na strani pozitivaca...
...čiostokrvni Jedai prepoznat s godinu i pol...
| sri 08 tra, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Kako paše Jedi Master T'Rapavi?  Dobrica kao i uvijek, pa nije ni tu razlika.  Ako ne Jedi, onda barem nešto ala Hans Olo (jedna gaterska, vidjet ćete već...). 

|
| sri 08 tra, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
T'Rapavi je napisao/la: Kako paše Jedi Master T'Rapavi?  Dobrica kao i uvijek, pa nije ni tu razlika.  Ako ne Jedi, onda barem nešto ala Hans Olo (jedna gaterska, vidjet ćete već...).  S tim imenom, ne bi imao poštovanja od padawana. 
|
| sri 08 tra, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Kako paše Jedi Master T'Rapavi?  Dobrica kao i uvijek, pa nije ni tu razlika.  Ako ne Jedi, onda barem nešto ala Hans Olo (jedna gaterska, vidjet ćete već...).  S tim imenom, ne bi imao poštovanja od padawana.  Okrutno...  A niš, onda neki rođo od Jar Jara... 

|
| sri 08 tra, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
T'Rapavi je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Kako paše Jedi Master T'Rapavi?  Dobrica kao i uvijek, pa nije ni tu razlika.  Ako ne Jedi, onda barem nešto ala Hans Olo (jedna gaterska, vidjet ćete već...).  S tim imenom, ne bi imao poštovanja od padawana.  Okrutno...  A niš, onda neki rođo od Jar Jara...   Joj daj,nije baš tako okrutno. Jedi master Trap,može tako? Iako je to savršeno ime za nekog smuglera/scoundrela... 
|
| sri 08 tra, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Jedi master Trap,može tako? Iako je to savršeno ime za nekog smuglera/scoundrela...  Ma može i jedno i drugo...  Solo mi je legendaran lik, ma valjda i najbolji u cijelom SW-u. Iako ima tu još odličnih likova: Obi-Wan, Yoda... ma da ne nabrajam. 

|
| sri 08 tra, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a koje je zaprav Yoda rase... ? ...jel se to uopće zna... ?
| čet 09 tra, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a koje je zaprav Yoda rase... ? ...jel se to uopće zna... ? Čini mi se da nije spomenuto u filmovima. Po nekim izvorima, ta vrsta se samo naziva "Yoda's species", a negdje se spominje da je ime vrste Lannik. Da ne trkeljam previše, pročitaj ovdje (i bukmarkaj si taj sajt, ima brdo informacija). 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 09 tra, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zanimljiv site... ...ima detaljne informacije...
| čet 09 tra, 2009 12:31 am |
|
 |
|