|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 3:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
Napravila sam grupu Zove se "Zvjezdane staze: promijenimo termin prikazivanja na HTV-u" na vama je da se učlanite... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 28 ožu, 2009 12:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Mimi Opet će na njihovon forumu pisat kako je voljom većine gledaoca utvrđeno.. kak ništa od tega... vidit ćeš...no kažu da se ljudski nadati a opet kažu i da u nadi nije spas.. tko bi to sve razumija. Možda upali , mislin ta promjena termina. Pozdrav Moralne podrške 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 28 ožu, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nada umire poslijednja... 
|
| sub 28 ožu, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Ljudki se nadati, a HRT-oski izmišljati ankete i ignorirati ljudska stremjenja i nade...želju za promjenom. Pozdrav Prolazi sve.... pa i HRT-e

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 28 ožu, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
|
| sub 28 ožu, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: Navodno koliko sam ja dobi mail od hrt....poslje 2 sezone DS9 program nije za maloljetnike pa su zato stavili tako kasno;; sto nema smisla al jebiga... Uvjek ti ostaje da napravis kao ja skini s neta sve epizode i gledaj do mile volje  Gluposti, a one silne meksičke i druge sapunice su kao primjerenije za maloljetnike, da ne govorimo, od nekim drugim serijama koje još emitiraju.  Tako sam ja dobio mail.
|
| ned 29 ožu, 2009 4:57 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 5:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dosta spamanja. Držite se teme, a ne kritiziranja nacionalne televizije.
| ned 29 ožu, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sređujući rezultate za 4. sezonu, primjetio sam nekolicinu epizoda u kojima se pojavljuje ocjena 1 bez ikakvoga obrazloženja. Iako je većina ljudi te epizode ocijenila više nego dobro, imam osjećaj da netko namjerno sabotira pojedine epizode što nikako nije fer. 
| uto 07 tra, 2009 1:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Postoji forumski dodatak da se može vidjeti tko je kako glasao za određenu anketu. Ako želiš, kad ću imati vremena instalirati ću ga (i konačno saznati i tko je dao onu lošu ocjenu Inner Lightu  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 tra, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Cvicek je napisao/la: Postoji forumski dodatak da se može vidjeti tko je kako glasao za određenu anketu. Ako želiš, kad ću imati vremena instalirati ću ga (i konačno saznati i tko je dao onu lošu ocjenu Inner Lightu  ) To Cvicek, samo ga instaliraj. 
| uto 07 tra, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i ja sam za... ...jer već je više nego očito da imamo sabotera... ...pa da ga malo razotkrijemo...
...mislim ni jedna epizoda ne zaslužuje ocijenu 1...
...a taj saboter se i srami priznati i obrazložiti svoj stav...
...
| uto 07 tra, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam za taj programčić.
Što se tiče epizode ''Inner Light'', ona je i meni loša. Da sam glasala za tu epizodu ja bi joj dala ocjenu najviše 2. Već sam obrazložila zašto. 
|
| uto 07 tra, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam također za taj programčić, jer se ovim ocjenama 1 samo vrijeđa Trek, a taj petaQ ne usudi se napisat post zašto daje najniže ocjene dobrim epizodama
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 tra, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Nisam vise mislio dolazit na forum da si ne kvarim oci od svih tih kricavih boja, ali javio mi se Brick oko tih jedinica pa da to razjasnim...
DS9 je losa serija. Mozda vama nije, ali meni je, a ukusi su razliciti. Neke epizode koje su mi ostale u sjecanju sam dao ocjene kakve zasluzuju. Ove kojih se nisam sjecao ili su mi ostale u losem sjecanju sam dao lose ocjene (uglavnom 1). Uglavnom, neda mi se sad nasiroko pisat o tome, stvar je u tome da je DS9 losa serija i kad bi se epizode usporedjivale sa TNG ili Voyager epizodama, epizoda koja bi u DS9 dobila 10 (osim The Visitor) bi u TNGu ili Voyageru dobila 5-6
Evo, idem sad objektivno ocjeniti epizode koje nisam i uz svaku cu dati objasnjenje
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 07 tra, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|