| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Najbolji intro
Zar nije taj intro od treće sezone?
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 27 vel, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
TNG ti zapravo ima više introa koji si malo razlikuju jedan od drugih. Izabrala sam samo dva koji se međusobno najviše razlikuju. 
|
| pet 27 vel, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ne znam možda sam to već rekao... ali meni je TNG intro samo malo uljepšana verzija TOS intra... znači ništa originalno pretjerano.
| ned 01 ožu, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: Ne znam možda sam to već rekao... ali meni je TNG intro samo malo uljepšana verzija TOS intra... znači ništa originalno pretjerano. Slažem se s tim.
|
| ned 01 ožu, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Suikotreki je napisao/la: Ne znam možda sam to već rekao... ali meni je TNG intro samo malo uljepšana verzija TOS intra... znači ništa originalno pretjerano. Al je puno bolja muzika
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 01 ožu, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
MacGyver je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Ne znam možda sam to već rekao... ali meni je TNG intro samo malo uljepšana verzija TOS intra... znači ništa originalno pretjerano. Al je puno bolja muzika Koja je također TOS-ova iz filma TMP. 
|
| ned 01 ožu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Znači sada kada se koristi kanonska (stara) špica i kanonska (stara) glazba... to ne valja. Da je neka nova, valjda bi kršila kanon... 

|
| pon 02 ožu, 2009 1:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
T'Rapavi je napisao/la: Znači sada kada se koristi kanonska (stara) špica i kanonska (stara) glazba... to ne valja. Da je neka nova, valjda bi kršila kanon...  Haaaaaaaa?????????????? 
|
| pon 02 ožu, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Najbolji introi su mi za TNG i Voyager. TNG zbog teksta koji Picard recitira  , a Voyager mi je jednostavno savršen. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
mislim da sam to vec spomenuo...ENT mi je najdrazi...zbog stihova pjesme i zbog toga sto pokazuje ljudska postignuca ...a ne ko ovi vasi...svi na istu foru..daj jedan komet, nek prolazi brod i to to...eh

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 02 ožu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cmd Data je napisao/la: mislim da sam to vec spomenuo...ENT mi je najdrazi...zbog stihova pjesme i zbog toga sto pokazuje ljudska postignuca ...a ne ko ovi vasi...svi na istu foru..daj jedan komet, nek prolazi brod i to to...eh Ljudska postignuća jel?  A u ENTu su svi likovi ljudi?  To mi je nekak egoistično.  Što je veličanstvenije od nebeskh tijela? 
|
| pon 02 ožu, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Hrčak je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: mislim da sam to vec spomenuo...ENT mi je najdrazi...zbog stihova pjesme i zbog toga sto pokazuje ljudska postignuca ...a ne ko ovi vasi...svi na istu foru..daj jedan komet, nek prolazi brod i to to...eh Ljudska postignuća jel?  A u ENTu su svi likovi ljudi?  To mi je nekak egoistično.  Što je veličanstvenije od nebeskh tijela?  govorimo za intro, ne za seriju 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 02 ožu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
|
Pa o tome i govorim. 
|
| pon 02 ožu, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
..nisam te skuzio ????...

|
| pon 02 ožu, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Meni je svaki intro dobar, i svaki s užitkom pogledam i stvarno se ne mogu odlučiti...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 02 ožu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|