|
Sada je: sri 19 kol, 2026 9:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
raitara je napisao/la: I da, još nadodam. Picard nije sreo Borga u delta kvadrantu. Da bi bio u Delta kvadrantu, Q bi ga trebao odbaciti najmanje 40 000 svjetlosnih godina dalje. Kako dobro poznajemo TNG radnju... To što si napisala se i dogodilo u TNG epizodi "Q Who".
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Jel ti sebe slusas...nemam snage vise odgovarat na ovakve gluposti... ...samo me ovo s Klingoncima bode u oci...TOCNO JE RECENO KAKAV JE KONTAKT S KLINGONCIMA BIO<RECENO<SPECIFICIRANO...ovo drugo...boze pomozi...daj PROCITAJ PRIJASNJE TOPICE PO FORUMU MOLIM TEOnda reci nes pametno,istinito i Trekkerski 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 01 ožu, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
dašo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la:
A Archer je možda važan ljudima, ali nije toliko važan ostalim članicama federacije kojih ima preko 150.
Isto tako tko može reći da neki drugi zemaljski kapetani nisu učinili nešto više i važnije od njega samo što se to ne spominje.
Jel ti sebe čuješ.... on je osnovao federaciju..... i on se u entu prikazuje kao najbolji....i najveći kapetan.... Archer nije osnovao federaciju. Federaciju su osnovale vlade Zemlje, Telara, Andorije i Vulkana.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Lore je napisao/la: raitara je napisao/la: I da, još nadodam. Picard nije sreo Borga u delta kvadrantu. Da bi bio u Delta kvadrantu, Q bi ga trebao odbaciti najmanje 40 000 svjetlosnih godina dalje. Kako dobro poznajemo TNG radnju... To što si napisala se i dogodilo u TNG epizodi "Q Who". Pogledaj opet tu epizodu i vidjet ćeš da se nigdje ne spominje da ih je odbacio u delta kvadrant. Baš naprotiv, bili su udaljeni samo nekoliko godina od najbliže federacijske postaje.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
aj ti pogledaj ent ponovno..... bolje pogledaj ponovno cijeli star trek....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 01 ožu, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: :rotfl: Jel ti sebe slusas...nemam snage vise odgovarat na ovakve gluposti... ...samo me ovo s Klingoncima bode u oci...TOCNO JE RECENO KAKAV JE KONTAKT S KLINGONCIMA BIO<RECENO<SPECIFICIRANO...ovo drugo...boze pomozi...daj PROCITAJ PRIJASNJE TOPICE PO FORUMU MOLIM TEOnda reci nes pametno,istinito i Trekkerski  Nije nikad godina prvog kontakta sa klingoncima rečena u niti jednoj star trek seriji do ENT-a, a u ENT-u se radilo o zemaljskom prvom kontaktu sa klingoncima. Pa tako.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
dašo je napisao/la: aj ti pogledaj ent ponovno..... bolje pogledaj ponovno cijeli star trek.... Gledala sam ja sve, više puta. Tako da znam. Već sam vam dala argumente. Ništa što ste naveli nije kršenje kanona.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Receno je KAKAV JE BIO TAJ KONTAKT...A nije bilo sve cici mici ko u ENTu...pa zeno bozja si pogledala ti Star Trek.... pogledaj ga....plizzz 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 01 ožu, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: Receno je KAKAV JE BIO TAJ KONTAKT...A nije bilo sve cici mici ko u ENTu...pa zeno bozja si pogledala ti Star Trek.... pogledaj ga....plizzz  Draga moja, Picard nije rekao o čijem se prvom kontaktu radi.
O zemaljskom, andorijanskom, vulkanskom, telaritskom, ili pak federacijskom, samo je rekao da je prvi kontakt sa klingoncima bio katastrofalan.
A ako ćemo govorit o zemaljskom, on i jest doveo do sukoba. Jer su se ljudi u ENT-u non-stop sukobljavali sa klingoncima a Archerovu glavu su ucjenili.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Sorry dok ne pogledas trek ja s tobom nemam vise o cemu raspravljati 
|
| ned 01 ožu, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ted;DeA je napisao/la: Receno je KAKAV JE BIO TAJ KONTAKT...A nije bilo sve cici mici ko u ENTu...pa zeno bozja si pogledala ti Star Trek.... pogledaj ga....plizzz  A jel ti kužiš razliku između ljudskog prvog kontakta i Federacijskog prvog kontakta. To dvoje nije isto iako se to u TNG i TOS-u tako prikazuje. Al to je već za drugu temu.
| ned 01 ožu, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: Sorry dok ne pogledas trek ja s tobom nemam vise o cemu raspravljati  Ja sam ti dala argumente. I iz njih je jasno vidljivo da si u krivu. 
|
| ned 01 ožu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 01 ožu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Kako je Bobo Federacski Archer ,tako sam ja Teran verzija Archera da oni koji spava s Hosi pa ova rokne 
| ned 01 ožu, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Bobo necu copy pastat vise hrpu navoda koji potvrduju da ent nije Trek jer vi ne kuzite ocito.. ...mislim zasto su trekkiji odbacili ENT*trekkiji/fanovi TOS a i TNGa*...jer nije postiva pravila...i gotovo. ....il kaj tako im je puklo jer su imali los dan??? 
|
| ned 01 ožu, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|