|
Sada je: uto 18 kol, 2026 7:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Dedication plaque
Registarske ploče na zidu mostova.... koje su vam najljepše... i po citatima i po svemu.... mogu komotno i slike ako imate...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 25 vel, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Dedication plaque
Treći mi je najbolji, kratak i jasan. 
|
| sri 25 vel, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
"Hope is a waking dream." - Aristotle USS Dauntaless Ova je najljepsa zato, sto nebi htijela da je u pravu rado. Iako treba motiv nam dati, da svemir nama u narucje svrati... ova ploca tjera covijeka da shvati ...da treba i mjesta pesimizmu dati. Pa jel smo ljudi ova izreka ce rec, kad ju ja ne razumijem vec. Zato cu sanjat i vjerovat ko oni, da se nevolja casnik ne treba da kloni 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 25 vel, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hope is a walking dream all the World's a stage and all the men and women merely players, they have their exits and entrances and one man in his life plays many parts, his act being seven stages ovi citati su me oborili s nogu  naravno i ne zaboravimo to boldly go 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 vel, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
moram samo reci i da je ovaj citat izvan konkurencije... jer on je srce Treka...... to boldly go where no man has gone before!" USS Enterprise ... I moze me dirnuti bilo kad... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 25 vel, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
on se pojavio na svakoj ploči svakog enterprisa....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 25 vel, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
|
| sri 25 vel, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dašo, moram ti priznati da si ovo jako loše uradio... Nisi trebao sve to trpati u poll, nego u poll samo ime broda, a u prvom postu uz ime broda dodati te citate. Ovako je dosta nepregledno. Inače, teško se odlučiti. Ovi predugački mi se ne sviđaju previše. Hope is a waking dream. ... to boldly go where no man has gone before! ---> ova dva su mi nekako naj... 

|
| čet 26 vel, 2009 1:00 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hope is a waking dream.....nije li jednostavno.....nadahnjujuć 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 26 vel, 2009 1:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...grrr... stavo si samo jednu opciju... a ja u dilemi između ove dvije...
"We set sail on this new sea because there is new knowledge to be gained and new fights to be won." - John F. Kennedy USS Valiant
"For I dipt in to the future, far as human eye could see; Saw the vision of the world, and all the wonder that would be..." - Alfred Tennyson USS Voyager
...joooj... ipak ova druga... ...jednostavno su predobre... ono baš mudrost iskače iz njih...
| čet 26 vel, 2009 2:50 am |
|
 |
|
dr.med.
|
joj izvinite svi.... iz dubine srca se kajem jer vas uvrijedih..... pišite ako hoćete.... što vam ja mogu..... da.... voy mi je možda i najljepš....ali isto tako The Earth is the cradle of the mind, but we cannot live forever in a cradle....
|
| čet 26 vel, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zaboravih spomenuti da su mi i od Defianta i Stargazera isto cool. "All I ask is a tall ship and a star to steer her by." Defiant NX-742 "To bring light into the darkness." U.S.S. Stargazer

|
| čet 26 vel, 2009 12:05 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hipokrat i Shakespeare. Klasičarka sam pa neka bude Hipokrat iako je šteta što test nije originalan kao u ,, Audentes fortuna iuvat.". Omnimi Apolona ietron kai Asklepion kai Higejan kai Panakejan kai theus pantas te kai pasas...
I loše su preveli. Higiju i Panakeju su trebali ostaviti, ipak su to imena.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 26 vel, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Enterprise i Voyager 
| pet 27 vel, 2009 12:59 am |
|
 |
|
dr.med.
|
Misliš na: I swear by Apollo the healer, by Aesculapius, by Health and all the powers of healing..
|
| pet 27 vel, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|