| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Borg
..ma šta bi napravili...doletila bi Kata sa USS Svemoguci i ona bi to sve sama rjesila..ma sta dvije Takticke kocke..pfff

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 02 tra, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
|
| čet 02 tra, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Al nije li zanimljivo da svaki put kada je borg napao federaciju stalno slao jedna brod (kocku)... Mislim u cem je stvar a njihovo carstvo se prostice na vise od 50% delta kvadranta????
|
| čet 02 tra, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cmd Data je napisao/la: ..ma šta bi napravili...doletila bi Kata sa USS Svemoguci i ona bi to sve sama rjesila..ma sta dvije Takticke kocke..pfff Voyager je sa svim onim dodacima najači brod u floti. Zašto ga nebi iskoristili. A da, zaboravila sam, vi bi radje da neki Picardov brod ima te dodatke a ne Voyager, onda bi vam sve to bilo super. 
|
| čet 02 tra, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
no no no meni je voyager puno drazio od picarda... al ak se nevaram voyager nakon povratka pretvoren u muzej a oni dodatci ondeseni na proucavanje zar ne???
|
| čet 02 tra, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dambaa_15 je napisao/la: no no no meni je voyager puno drazio od picarda... al ak se nevaram voyager nakon povratka pretvoren u muzej a oni dodatci ondeseni na proucavanje zar ne??? To su špekulacije, zapravo ne znamo što je dalje bilo, u alternativnoj budućnosti je pretvoren u muzej, ali kako je timeline promjenjen i Voyager se prije vratio kući, ne znamo jeli to tako i u tom timelineu. 
|
| čet 02 tra, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
al nemislis da je nakon toliko godina putovanja i prozivljenih avantura i bitki pa zar bi flota poslala voyager nazat u službu?? 
|
| čet 02 tra, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Brodovi federacijski inače su u službi jako dugo i više od sto godina prije nego ih pošalju u mirovinu.
No kako je Voyager poseban brod, možda ga prije vremena pretvore u muzej. 
|
| čet 02 tra, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Mislim ja da ce on prvo ostat u gradilištu da se prouci sva nova tehnologija na njemu pa ce onda odlucit sto s njime
|
| čet 02 tra, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Zavisi. Da je Voyager on bi sve uništio... ostatak flote... bi se dobrano namučio ali bi ipak pobjedio. Inače malo mi je nerealno da recimo 30 do 40 federacijskih brodova nema šanse protiv samo jedne Borg kocke. To su zasrali u TNG-u po meni... i zato je Voyager izgledao onako preuber jak. 
| pet 03 tra, 2009 11:55 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
da al voyager je jak zbog onog oklopa i torpeda
|
| pet 03 tra, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: A da, zaboravila sam, vi bi radje da neki Picardov brod ima te dodatke a ne Voyager, onda bi vam sve to bilo super.
Nije vrag da ti je tolko trebalo da skužiš? Ljubomorni su na Voyager i njegove super moći. A sad iskrreno s onkvin scenariom bi pobijedili da su biciklom plovili svemirom. Nešto smo pričali , jedno dest puta, ti neobičan slučaj u TNG di je Borg zaboravia poslat bar dvi-tri kockice (ne rubikove) i.... jeli... Izgleda da Piki ni smija neslavo svršit i to je ok. Moš mislit kako bi izgledali nastavci ST-a. Kako bi izgledala Kata i njena posada... s onim usadcima. Malo puno su ga pretjerli u TNGu u definiciji Borga pa su opet malo previše pretjerali u redefiniociji tog istog "čuda" i.... uh... Vječna tema trekera u svakom slučaju, uživajte u njoj zanimljiva je i nema kraja. Pozdrav Deep Space Borg

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 03 tra, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| pet 03 tra, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 tra, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
lob je napisao/la: we are the borg, RESISTANCE IS FUTILE!!!!
Već kad "ste" Borg mogli bi dopeljat onu Borg-curu na uvid i analizu. Ak ne poslat ćemo @Sov-a s svojin brodon i.. i ... i ... moš mislit. Sov je napisao/la: Znam jedan prekrasan brod s kojim se Borg nikako ne može mjerit
Možda one kocke ča si vidija u VOY ali tko zna ča novega su, nakon one frke sa scenaristima u VOY-u, iz 45 stoljeća nakon Krista donili Borgovi jer i oni mogu šetet po "timeline" a ne samo Fedsi. "We are ..." jeli da sene ponavljamo. To već i dica znadu. Pozdrav Kud plovi ovi brod

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 03 tra, 2009 2:44 pm |
|
 |
|