| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Marvel vs WB (DC)
 Ukratko: U navali superjunaka u zadnje vrijeme, mislila sam da bi bilo zgodno otvoriti temu o dvjema 'suparničkim superhero kućama'. Čiji su vam junaci i filmovi draži ili bolji? Na jednoj strani su Marvel i Disney, a na drugoj Warner Bros i DC Comics...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 27 lip, 2012 12:52 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Marvel vs WB (DC)
Teška odluka, ali ipak dajem malu prednost DC comics-u i to najviše zbog Batmana.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 27 lip, 2012 1:39 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Marvel je u totalu dao mnogo više kultnih superheroja od DC-a, al šta im to vrijedi kad je samo jedan Batman. 
|
| sri 27 lip, 2012 12:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto ne postoji neutralna opcija u anketi ..poput "neodlucan" 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 27 lip, 2012 2:01 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Jer nisi obvezan glasovati... Usput, svoj glas dajem Marvelu. DC ima Batmana i Supermana, ali Marvel ima više 'ljudske' likove u smislu karaktera i slično. Iako su i DC i Marvel odlični!
|
| sri 27 lip, 2012 2:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Isto kao Wildchild i Oz također dajem malu prednost DC-u zbog Batmana, ali oboje imaju zanimljive likove
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 27 lip, 2012 3:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Je li tko za to da biramo najdražeg superjunaka od ovih dvaju kuća? 
|
| sri 27 lip, 2012 5:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Je li tko za to da biramo najdražeg superjunaka od ovih dvaju kuća?  Može što se mene tiče, iako mislim da se za neke od nas taj odgovor već zna
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 27 lip, 2012 5:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Marvel, likovi su mi bolje sjeli. Što se tiče batmana, pa imaš i u marvelu junake sličnih karakteristika. Ovo inače glasam nakon što sam pregledao crtiće Justis leage i Avengers te pročitao stripove sa temom civil war u marvel svijetu gdje se pojavljuju gotovo svi junaci ...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 28 ruj, 2012 9:51 pm |
|
 |
|