|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 09 lip, 2026 5:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Skyline[2010]
FILM KOJI ZAPRAVO POTVRDJUJE MOJU TEZU DA NIKADA U ZIVOTU NE VERUJTE KRITICARIMA!
IMDb je ocenio na pocetku kao 4..a sada 4,5..verovatno zato sto sve vise ljudi daje 10 ovom filmu Ako volite ID4 gde super civilazija dolazi na Zemlju i onda mi "varvari" unitavamo civilizaciju 100X jacu od nase Da se razumemo volim i ja da gledam ID4 ali samo iz zanimacije ,ali iz ozbiljnosti Da vam to blize pojasnim..skupi se 10.000 ratnika koji nose samo koplje u ruci a onda naidje 100 tenkova!!! I ta mala sacica pobedi ih..o boze gluposti (zamislite tu borbu.. .ja sam je vec zamislio..hmm... ) Zato volim ovaj film! Obozavam ga! I jos sto je najgore u pitanju nisu neki vazni ljudivec sasvim obicni sto je dodatni + Dakle film je morbidan,brutalan i uzbudljiv! Tri reci koji opisuju ovaj film! Ali i najrelaniji film ovog tipa! Skyline je jedan od mojih omiljenih filmova upravo bas zbog toga 
| pon 11 lip, 2012 7:33 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Skyline[2010]
Ideja je ajde ok, ali općenito svim tim filmovima za širu publiku nedostaje realnosti, brutalnosti, emocionalnosti i uvjerljivosti. Ovaj film je meni i dalje hrpetina smeća. Eto, bez uvrede. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 11 lip, 2012 9:23 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Skyline je jedan od najgorih filmova koje sam gledao u životu. 
|
| pon 11 lip, 2012 9:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
_Oz je napisao/la: Skyline je jedan od najgorih filmova koje sam gledao u životu.  Grrrr.....  Malo su preterali sa onim mozgovima priznajem zato i jeste 9  PS;Neces valjda reci jos da je ID4 bolji od njega  Uzgred.... Da li je neko posmatrao film sa viseg aspekta ,a ne mi uvek sve znamo i mi uvek spasavamo svet..ono sto bi se zaista desilo kada bi dosla neka civilzacija na Zemlju je sasvim jasno i uverljivo prikazno u Skylinu..pravili bi od nas decu za mrtve ljude i igrali bi se sa nema kao sto se mi igramo sa zivotinjama Da li ocesas krivicu kad zgazis mravinjak? Ja da! Skyline nije glupost vec borba protiv gluposti filmova toga tipa 
| uto 12 lip, 2012 12:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| uto 12 lip, 2012 7:03 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
_Oz je napisao/la: Skyline je jedan od najgorih filmova koje sam gledao u životu.  Pa ne baš jedan od najgorih, film je onak, ok za pogledati ak vam je baš baš dosadno, to je sve  ... Fali mu napetosti, nabijenosti emocijama itd...čak se više niti ne sjećam kak je završio 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 12 lip, 2012 8:02 pm |
|
 |
|
Admiral
|
I sta sam rekao lose? Jos vise potvdjuje tacnost moje recenice tvoja rekacija Nisam mu ni ja dao maximalnu ocenu ,a izneo sam razlog zasto je 9 ,a ne IMDb ova 5  . Ali sve je to stvar ususa...nekome se nesto svidja nekome ne... 
| sri 13 lip, 2012 1:35 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|