Scenarist Justin Marks nedavno je zgotovio prvu verziju scenarija novog filma o He-Manu, najmoćnijem čovjeku u svemiru. Film, radnog naslova Grayskull: The Masters of the Universe, producirati će Joel Silver, a najavljeno je kako će vizualni efekti biti u rangu onih trilogije Gospodar prstenova, uz način snimanja svojstvenom onom u spektaklu 300.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Govoreći za MTV News, scenarist Justin Marks je otkrio na koji način namjerava pretočiti He-Mana na filmsko platno. "Prvo ga morate učiniti realističnim", rekao je Marks.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Nove glasine vezane za nedavno pokopani He-man film isplivale su danas na istom onom latinoreview-u koji nas već dulje vrijeme časti uglavnom točnim sitnicama o raznim filmovima. Ovoga puta čak se spominje i ime (potencijalnog) redatelja!
Reuters je potvrdio tri mjeseca staru glasinu s Latino Reviewa kako će John Stevenson (Kung Fun Panda) uistinu režirati najavljeni Masters of the Universe film u produkciji Warner Brosa. i Silver Picturesa.
Warner Bros. i Silver Pictures angažirali su novajliju Evana Daughertya za pisanje nove verzije scenarija "Gospodara Svemira."Prvi draft, koji je još prošle godine procurio u javnost, potpisuje Justin Marks, scenarist ismijanog debakla "Street Fighter: The Legend of Chun Li."
Proizvođač igračaka Mattel i Warner Bros. odlučili su prekinuti suradnju na razvoju igranog filma Grayskull: Masters of the Universe, javlja Variety. Tako je iz projekta ispao producent Joel Silver koji je za WB vezan ekskluzivnim ugovorom, dok John Stevenson (Kung-Fu Panda) ostaje u redateljskoj stolici.
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
Re: Masters of the Universe
joj htjela bi ga gledati.. hehe
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Svega nekoliko tjedana nakon što je su Mattel i Warner Bros. objavili raskid suradnje na razvoju igranog filma o He-Manu i Gospodarima svemira, američki proizvođač igračaka započeo je pregovore sa studijom Columbia Pictures (u vlasništvu kompanije Sony), prenosi Hollywood Reporter.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Bilo bi super i da snime film ''SHE-RA- Princeza snage'' ( He-menova sestra blizanka ).
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
RAI'TARA je napisao/la:
Bilo bi super i da snime film ''SHE-RA- Princeza snage'' ( He-menova sestra blizanka ).
Ja bih radije da se priča o She-ri ispriča u okviru MOTU franšize, ne kao samostojeći film jer bi to propalo (SPOP je ionako MOTU za curice, i nije baš bio uspješan crtić).
U biti, ja još od malih nogu sanjam filmsku verziju crtića "Secret of the Sword."
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ja bih radije da se priča o She-ri ispriča u okviru MOTU franšize, ne kao samostojeći film jer bi to propalo (SPOP je ionako MOTU za curice, i nije baš bio uspješan crtić).
U biti, ja još od malih nogu sanjam filmsku verziju crtića "Secret of the Sword."
To nije točno. Serija She-ra bila je jednako popularna kao i He-man, čak i više. Jer su je gledali i djevojčice i dječaci a He-mena uglavnom samo dječaci.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Hm, istina, She-ra je imala 3 sezone, He-man dvije. Štogod, nek mi daju Kristannu Loken da ju glumi i ja sretan.
Doduše, He-man je još imao onu odvratnu "New adventures" seriju, ali i reboot iz 2002. koji je bio odličan. She-Ra je trebala bit predstavljena u trećoj sezoni, al su onda prestali producirat taj crtić. Poslije se govorilo da če ga nastavit, ali nikad nisu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.