|
Sada je: uto 09 lip, 2026 9:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Fringe - Na rubu [HRT]
Budući večeras na HRT-u kreće prikazivanje Fringea, koji su HRT-ovci preveli kao "Fringe - Na rubu", bilo bi red da otvorimo zasebnu temu, oslobođenu spoilera vezanih uz slijedeće sezone, za one kiji nisu gledali. Prva epizoda je na rasporedu večeras u 23:35h na HRT2, sa repizom u 01:30h na HRT1, a evo i sinopsisa sa HRT-ovog sitea: Citat: Fringe - Na rubu 1, serija (12)
(FRINGE)
Naslov epizode: PILOT
Epizoda: 1 Što bi se dogodilo kad bi znanost nadišla našu maštu? Što ako nezamislivo može postati stvarnost? J. J. Abrams, Alex Kurtzman i Roberto Orci, tim koji je stvorio Zvjezdane staze, Nemoguću misiju 3 i Alias, i izvršni producenti Jeff Pinkner i Bryan Burk osmislili su novu seriju koja će vas oduševiti, zaprepastiti i istražiti nejasnu granicu između mogućeg i nemogućeg. U seriji glume Anna Torv (zvijezda nove HBO-ove mini-serije Pacifik), Joshua Jackson (Dawson's Creek, Bobby), John Noble (trilogija Gospodar prstenova), Lance Reddick (Izgubljeni, Žica), Kirk Acevedo (Združena braća, Oz), Mark Valley (Bostonsko pravo), Blair Brown i Jasika Nicole nominirane za nagradu Emmy i Zlatni globus (Ulični tango). Znanstveni triler o neobičnom trojcu koji otkriva smrtonosni misterij niza nevjerojatnih događaja, kopa ispod površine i dolazi do otkrića da su neobični događaji možda samo dio veće, uznemirujuće mreže događaja koja pomiče granicu između mogućeg i nemogućeg. Pilot serije Fringe režirao je dobitnik nagrade Emmy Alex Graves (Zapadno krilo). Izvršni producenti serije su J. J. Abrams (Alias, Izgubljeni), Alex Kurtzman i Roberto Orci (Transformeri, Nemoguća misija 3), Jeff Pinkner (Alias, Izgubljeni) i Bryan Burk (Alias, Izgubljeni).
1. epizoda
Kad u bostonsku zračnu luku Logan sleti međunarodni let s mrtvim putnicima, specijalna agentica FBI-a Olivia Dunham (Anna Torv) dolazi istražiti slučaj u ime međuagencijske radne skupine. Nakon što njezin partner specijalni agent John Scott (Mark Valley) umalo ne strada u istrazi, očajna Olivia, panično tražeći pomoć, dolazi do dr. Waltera Bishopa (John Noble), Einsteina naše generacije. No postoji problem. On je već 17 godina u umobolnici, a jedini način da ga izvuče jest uz pomoć njegova sina Petera (Joshua Jackson) koji nije u dobrim odnosima s ocem. Kad istraga Oliviju dovede do multimilijarderske korporacije Massive Dynamic i njezine manipulativne direktorice Nine Sharp (Blair Brown), naš neobični trojac, zajedno s istražiteljem Agencije za domovinsku sigurnost Phillipom Broylesom (Lance Reddick) te agentima FBI-a Charliem Francisom (Kirk Acevedo) i Astrid Farnsworth (Jasika Nicole), otkrit će da su događaji koji su se odigrali na tom fatalnom letu samo djelić veće, šokantnije istine... U ovoj epizodi kao gostujući glumac pojavljuje se Jason Butler Harner (Pogled u budućnost, Završni udarac i Zamjena) u ulozi Richarda Steiga.
Uloge: Anna Trov (Olivia Dunham), Joshua Jackson (Peter Bishop), Lance Reddick (Phillip Broyles), Kirk Acevedo (Charlie Francis), Blair Borwn (Nina Sharp), Jasika Nicole (Astrid Farnsworth), Mark Valley (John Scott) i John Noble (Walter Bishop) Scenarij: J. J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci Redatelj: Alex Graves
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 03 stu, 2010 9:03 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Fringe - Na rubu [HRT]
ja to definitivno gledam 
| sri 03 stu, 2010 3:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i ja ono 100_% ...
...to je spoj... Na granici mogučeg, PSI-faktora i X-filesa... ...tako ja to doživljavam...
| sri 03 stu, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
I ja gledam... čim nastave s emitiranjem... 

|
| sri 03 stu, 2010 4:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: I ja gledam... čim nastave s emitiranjem...  zašto čim nastave  aha misliš na drugu sezonu 
| sri 03 stu, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: I ja gledam... čim nastave s emitiranjem...  zašto čim nastave  aha misliš na drugu sezonu  Zapravo mislim na treću... 

|
| sri 03 stu, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odgleda prvu epizodi prije nekoliko sekundi (evo sad ugasija tv)...i sviđa mi se 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 04 stu, 2010 2:00 am |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: Zapravo mislim na treću...  eh, prije ćeš se oženit inače, serija mi se jako sviđa...kraj je ispao veoma zanimljiv, žrtvovala je svoj život da bi spasila dragog koji je na kraju ispao negativac i sada kreće u borbu za istinom ...eh eh, pošto ima sf-a sviđa mi se 
| čet 04 stu, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
neku večer sam naletio na ovaj fringe na trt.u, i moram priznat da nije loše 
čini mi se da će past download swih epizoda ^_^
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| sri 10 stu, 2010 4:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
serija je super! suvisliji komentar ne mogu dati... I Denethor Bishop je legendaran 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 11 stu, 2010 5:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
O daaa, Walter je genijalan! 

|
| čet 11 stu, 2010 10:00 pm |
|
 |
|
fluffy
|
sutra je zadnja i zatim tko zna kada će slj. sezona 
| sri 08 pro, 2010 7:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Lol kakva referenca na trek ..romulanci i massive dynamics napadaju zemlju a svi su iz druge realnosti 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 09 pro, 2010 1:01 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
captain je napisao/la: Lol kakva referenca na trek ..romulanci i massive dynamics napadaju zemlju a svi su iz druge realnosti  Bijaše to prikazivano pred ST XI ako se ne varam... malo reklame za film. 

|
| čet 09 pro, 2010 1:01 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 09 pro, 2010 1:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|