| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Mordor Vs Netu
Koje vam je strasnije izmisljeno misto ...sokarov pakleni misec netu ili sauronov mordor  ?
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 13 pro, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Mordor Vs Netu
captain je napisao/la: Koje vam je strasnije izmisljeno misto ...sokarov pakleni misec netu ili sauronov mordor  ? Underworld iz LotS-a je strašniji... 
|
| ned 13 pro, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
mordor... vjerojatno zato sto sam lotr citala jos kao klinka pa je ostavio veci dojam na mene 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 pro, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
mordor. daleko strašniji. Sokar je možda zabrijao da je faca, ali Sauron je utjelovljenje zla na zemlji. tako... plus lik se bavi bižuterijom. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 13 pro, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: plus lik se bavi bižuterijom.   Nije bižuterija! Eh, da barem znam šta je netu...al ak ant i dejanira kažu mordor, onda je mordor. Iako...ne znam šta bi bilo strašnije od mordora.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 13 pro, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Iako...ne znam šta bi bilo strašnije od mordora. Koncert BSB-a? 
|
| ned 13 pro, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Za ovaj drugi nikada čuo, dakle Mordor.
| ned 13 pro, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Za ovaj drugi nikada čuo, dakle Mordor. Pa jel ti nisi pogledao SG1? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 pro, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Jesam, ali sam izgleda zaboravio.
| ned 13 pro, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Za ovaj drugi nikada čuo, dakle Mordor. Pa jel ti nisi pogledao SG1?  Netu   Usput i jos jedna super jackova izjava Citat: "Then by all means... To hell with us." —Jack O'Neill
|
| ned 13 pro, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ja ne znan, triba bi isprobat i jedno i drugo. Malo detaljnije upoznat lokacije, kulturne i ostale znamenitosti itd. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 13 pro, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ti bi u pakao To hell with you  ... ide mrgud jackovim stopama 
|
| ned 13 pro, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: mrgud eee, ovo je offtopčina, ali je pregenijalno! Mr. Good, od sada te zovemo Mrgud! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 14 pro, 2009 1:18 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ant je napisao/la: captain je napisao/la: mrgud eee, ovo je offtopčina, ali je pregenijalno! Mr. Good, od sada te zovemo Mrgud!  Nema beda, al ipak mislim da tantijeme idu na moju adresu. 
|
| pon 14 pro, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nda, i ja ode u offtopic, al Oz je to provalio onako...odavno. Sam da se zna. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 14 pro, 2009 3:17 pm |
|
 |
|