| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 True Blood
Odlučila sam otvoriti topic o ovoj predobroj seriji.Ako tko voli vampire preporučujem da pogleda seriju.U topicu možete raspravljati o likovima,događajima i svemu povezanom sa True Bloodom
|
| uto 23 lip, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: True Blood
Serija je bogovita.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 7:15 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajme ajme ajme Švrljala sam bila po netu i tražila neke vampirske filmove i serije i naletim na ovo. Kažem aj ok idem to skinut. I skinem i ostanem Serija mi je predobra.  Ubijanje vampira mi je malo onak trash, pogotovo kad se cijelo tijelo raspukne. Glavni lik Sookie me živcira do temelja.  Živcira me njeno držanje, kao da je neka svetica i još govori južnjačkim naglaskom. I ne sviđa mi se njen razmak među zubima. Najviše me iživcirala kad se petljala malo sa Samom pa malo s Billom. Grozno. Ja bih odmah Billa izabrala na njenom mjestu. Bill  Kako je on seksi. Tako je mudar, lijep, vampirast.  Usprkos tome što je vampir nije izgubio svoju ljudskost i ponaša se bolje nego neki ljudi. A Eric tek  Toliko je zgodan da me boli. Najžešća njegova izjava je bila Do I have blood in my hair? kako zakon. I njegovo držanje je uzvišeno. Ma super mi je on. Jason, brat od Sookie je totalni kreten. Samo ću to reći. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 23 lip, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Saznala sam za seriju preko neta i odlučila sam ju skinuti.Čim sam vidjela uvodnu špicu imala sam osjećaj da će biti super serija.Dakle glavni likovi su super iako mi Sookie ide na živce ,njen naglasak je bol za moje uši i nemogu vjerovati da se toliko dugo odlučivala između Sama i Billa  Bill,ah Bill on je divan i krasan i super i obožavam ga Super mi je što je jako pametan i svima spušta iako mi njegov izbor garderobe baš i nije nešto  Eric, ah Eric On je super onako moćan i uzvišen još da nije plav gdje bi mu bio kraj
Od ostalih likova strašno me živcira Jason ne shvaćam kako se pridružio onoj sekti ili šta već protiv vampira Tara ona mi je neka sva čudna nemogu reći dali mi je ok ili me živcira zakon mi je bilo kad je njezinu mamu i nju ona neka kvazi egzorcistica prevarila pa je sva pop**dila  A općenito kod serije mi je super jer nisam do kraja znal tko je ubojica i jako sam se iznenadila kad sam skužila da je to Rene jer mi se on činio baš drag Serija ima dosta sličnosti sa Twilightom i knjige po kojoj se serija radila su starije od Twilighta i imam osjećaj da je Meyerica dosta toga pokupila Ali True Blood je neizmjerno bolji od Twilighta Mislim da je to to zasad Jedva čekam treću epizodu 2. sezone
|
| uto 23 lip, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
...a teško bit bolji od Twilighta...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
twilight je sranje tak da nije teško
|
| uto 23 lip, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da, tko bi rekao da je Rene ubojica. Ali totalno su ga razotkrili kad je zatvorio haubu od Sookinog auta.  Slažem se s tobom u vezi Twilighta. Sookie je telepat za koju se bore vampir čije misli ne može čuti i čovjek koji mijenja oblik najčešće u psa. Nekak mi je poznato.  Ali da, bolje je od Twilighta jer nema nikakvih pubertetlija i prenemaganja.
|
| uto 23 lip, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
|
| uto 23 lip, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
evo par avatara sa true bloodom

|
| uto 23 lip, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
serija je stvarno dobra, takva jedna necenzurirana je stvarno trebala drugacija serija od onog dosadnog standarda, realnija je. sookie je dosadna za pop*zdit, bill i eric i ostali vampiri su zakon. pogotovo pam, podmukla genijalka 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 23 lip, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
|
|
| uto 23 lip, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
|
| uto 23 lip, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| uto 23 lip, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
-fallen-one- je napisao/la: to mi je već pod bookmark
|
| uto 23 lip, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Čini mi se dobro... kolko sezona ima??
| uto 23 lip, 2009 9:27 pm |
|
 |
|