Sada je: uto 09 lip, 2026 11:15 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
 SF/FANTASY FILMOVI U 2012. GODINI 

Kojem od predstavljenih naslova se najviše radujete?
Underworld: Awakening 3%  3%  [ 1 ]
Chronicle 0%  0%  [ 0 ]
Journey 2: The Mysterious Island 0%  0%  [ 0 ]
Star Wars Episode I: The Phantom Menace 3D 0%  0%  [ 0 ]
Ghost Rider: Spirit of Vengeance 0%  0%  [ 0 ]
John Carter 3%  3%  [ 1 ]
The Hunger Games 0%  0%  [ 0 ]
Wrath of the Titans 0%  0%  [ 0 ]
MS One: Maximum Security 0%  0%  [ 0 ]
The Avengers 13%  13%  [ 4 ]
Dark Shadows 0%  0%  [ 0 ]
Battleship 3%  3%  [ 1 ]
Men in Black III 0%  0%  [ 0 ]
Snow White and the Huntsman 3%  3%  [ 1 ]
Prometheus 16%  16%  [ 5 ]
Jack the Giant Killer 0%  0%  [ 0 ]
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3%  3%  [ 1 ]
G.I. Joe: Retaliation 0%  0%  [ 0 ]
The Amazing Spider-Man 0%  0%  [ 0 ]
The Dark Knight Rises 13%  13%  [ 4 ]
Neighborhood Watch 0%  0%  [ 0 ]
Total Recall 0%  0%  [ 0 ]
Resident Evil: Retribution 3%  3%  [ 1 ]
Dredd 0%  0%  [ 0 ]
Looper 0%  0%  [ 0 ]
Cloud Atlas 0%  0%  [ 0 ]
Red Dawn 0%  0%  [ 0 ]
Skyfall 0%  0%  [ 0 ]
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 0%  0%  [ 0 ]
Gravity 3%  3%  [ 1 ]
The Hobbit: An Unexpected Journey 35%  35%  [ 11 ]
World War Z 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 31

Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški

slika

Kao što se vjerojatno sjećate, lani smo vam na SF Centru ponudili iscrpan pregled žanrovskih filmova u 2011. godini, a koji su vam, vjerujemo, barem malo pomogli u planiranju odlaska u kino tijekom protekle godine. Stoga smo s navedenom praksom odlučili nastaviti i ove godine pa vam u donosimo najznačajnije naslove koji nas očekuju u 2012. godini, poredane prema datumu premijere.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

uto 10 sij, 2012 10:45 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Post Re: SF/FANTASY FILMOVI U 2012. GODINI
Uzeo sam si slobodu da dodam anketu ("tro opcije radi točnijih rezultata" :zubo: ), i odabrao Hobita, Batmana i Prometheus.

Također, radujem se Avengersima (najviše zbog Tonyja Starka), novom Bondu (nije baš SF, al okej, close enough), a bome i rebootu Spider-mana, po kojem sam pljuvao dok nisam vidio trailer. Tko zna, možda ispadne i bolji od Raimijeve trilogije (koja je sama za sebe super, ali vrlo trash/djetinjasta).

Total Recall, hah, pitaj Boga šta će ispast od ovog. Anticipiram flop, ali nikad se ne zna.

Dredd... Karl Urban je zakon, ali imam neki osjećaj da će film bit jedan od favorita za Zlatnu malinu.

Fantomska Prijetnja 3D... Još uvijek sam lagano ogorčen što 3D redistribucija počinje s prequel trilogijom. ANH ćemo čekat do 2015., a ako gledanost prequela ne bude zadovoljavajuća, originalna trilogija možda ni ne izađe u kinima (barem tako kaže producent McCallum).

Naravno, rezervirat ću karte odmah. Cinestar kreće s prikazivanjem dan ranije nego Ameri, i nadam se da kina neće zjapit prazna. 45 Kuna za film koji su svi već gledali... Škakljivo.

uto 10 sij, 2012 10:56 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Jedini SF film koji me koliko toliko zanima šta će od njega ispasti izlazi tek 2013., izbor filmova u 2011. isto nije bio bog zna kakav...
Iako nisam pogledao sve koje namjeravam, najbolji bi mi za sada bio "In Time" makar ni on nije nešto specijalno...

One "superherojske" sa arhaičnim podjelama na "dobro" i "zlo" mi se već duže vrijeme ne da gledati (vrhunac uživanja u takvima mi je bio dok sam bio u osnovnoj, do faksa su mi postali dosadnjikavi), ne zanimaju me ni nastavci (za ove koji imaju 3., nisam gledao ni 2.) a remasteriranje warsa ne bih nazvao novim filmom. Možda bih pogledao Hobita... LOTR mi je bio okej za pogledati.

Ostaje nada da će nešto biti od onih s liste za koje nisam čuo :)

off:
@Oz, dobro da si dodao bar listu filmova u polje za glasanje... u orginalu bi onaj kratak opis i 2 linka na drugi sajt više bio u rangu posta za "SF novosti" ili kak se već ono zove topic...
(naravno, idilično bi bilo staviti linkove za sve filmove, ali shvaćam realnost situacije...)
I dodao sam ikonu teme :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 11 sij, 2012 5:44 am
Über Trekkie
Über Trekkie

U anketi sam odabrao Avengerse, Prometheusa i Hobita (kojeg i najviše iščekujem), a od ostalih filmova posebno me privlače TDKR, John Carter, MiB 3, Snow White and the Huntsman, Total Recall, Dredd, Looper i Skyfall.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

sri 11 sij, 2012 8:21 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Evo ja glasao za Hobbita jer to bi valjda bio jedini od ovih za koje sam čuo, da bi ga vrlo vjerojatno pogledao...

A vas koji ste upućeni u te najavljene filmove, da vas pitam - bude li među svim tim filmovima i neki postapokaliptični psihološki triler smješten u blisku budućnost koji na orginalan način propitkuje trenutačno društveno, političko i ekonomsko stanje u svijetu, sa solidnim efektima, yebozovnom glumicom i koji se bazira na dubokoumnim dijalozima i settingu, a ne na akciji i tehnobablu? :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 11 sij, 2012 12:27 pm
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Glasa san za hobbit , john carter i prometheus s tim da od hobbita ocekujen dosta a ova druga dva filma imaju onako dobru najavu i nekako polazen nade da bi ipak mogli bit solidni filmovi 8)

Vezano uz "Superheroj" filmove , mislin da je trziste prezasiceno brojnim inkarnacijama supermena ..batman-a i spiderman-a , ali nisu nit drugi filmovi bas unikatni , nekako mi je draze gledat solidan i kompleksan sf film sa manje efekata nego simplificiran film o superjunacima u koji je utroseno milijune a skoro se po nicemu ne razlikuje od prije snimanih filmova nit im je radnja nesto slozenija i kompleksnija ..uvik sve nekako isto :|

sri 11 sij, 2012 1:58 pm
Ensign
Ensign

Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: EMH
Gravity, Hobbit i Resident Evil

sub 21 tra, 2012 10:36 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
Hobbit svakako. :zaljubljen: Valjda i Batmana. Ostalo, bit ce valjda i nesto od ostaloga.

ned 22 tra, 2012 1:12 am
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Hobbit \:D/

ned 22 tra, 2012 10:34 am
Ensign
Ensign

Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: EMH
Gravity obećava, uz glumce Georgea Clooneyja i Sandru Bullock, tu je i redatelj Alfonso Cuarón (Children of Men, Y tu mamá también, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

ned 22 tra, 2012 11:48 am
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander

Lokacija: Second star to the right and straight on till morning
Opis Stanja: 28 going on 6 :D
Koje si vrste?: koliko mogu biti
Avengers, dark knight, Hobbit :D

Pogleda sam John Carter-a i moram reci da mi film uopce nije los kao sta kazu. Zapravo je dobar :).
Svi vicu, 100 mil $ u gubitku, promasaj stoljeca, ali je zanimljiv i zabavan :D

ned 22 tra, 2012 12:23 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Hobit - zato jer svi žele gledat Hobita.

Underworld: Awakening - zato jer ću pripremit par paketića maramica i roli wc papira kad se Kate pojavi u onom kožnjaku :skok: Najjebozovniji lik ikad. Tu vampirušu bi kresno ufffff UFFFF UFFFF AAAHHHHH 8-[

Abraham Lincoln: Vampire Hunter - zato jer zvuči kao totalna treščina po naslovu. :lolsmjeh:

ned 22 tra, 2012 12:57 pm
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Hobit,Underworld Aweking,Prometheus....toliko dobrih fillmova :zgrožen:

ned 22 tra, 2012 7:27 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
Miki je napisao/la:
Hobit - zato jer svi žele gledat Hobita.

Underworld: Awakening - zato jer ću pripremit par paketića maramica i roli wc papira kad se Kate pojavi u onom kožnjaku :skok: Najjebozovniji lik ikad. Tu vampirušu bi kresno ufffff UFFFF UFFFF AAAHHHHH 8-[

Abraham Lincoln: Vampire Hunter - zato jer zvuči kao totalna treščina po naslovu. :lolsmjeh:

Ovo za Abrahama je bila i moja prva reakcija.

sri 25 tra, 2012 5:32 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Avengersi ruše rekorde gledanosti i zarade

slika

Nakon što su oborili niz rekorda u kinodistribuciji van SAD-a, sve je izvjesnije kako će Avengersi svoj prvi vikend u američkim kinima također obilježiti s rekordima, a od kojih će kao kruna vjerojatno biti izbacivanje zadnjeg filma o škiljavom čarobnjaku Harryju Potteru sa prvog mjesta po zaradi u prvom vikendu prikazivanja.

Benedikt XVI

ned 06 svi, 2012 2:12 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: