Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Twin Peaks
Možda bi ova tema mogla biti i pod TV & Film, no zbog bujne mašte stričeka Lyncha, te plešućih patuljaka koji pričaju unatrag, divovskih duhova, crnih koliba koje su nevidljive, te povremenih otmica; Twin Peaks bi se u neku ruku moglo svrstati pod fantasy uz dodatke horrora, iako serija započne kao kriminalistička sa povremenim sapuničastim dodacima.
Spooky atmosfera, upečatljivi likovi, zaplet od samog starta, misterij koji prikuca uz ekran, bizarnosti od kojih kažeš wtf, serija je kultna zaraza. Uvodna špica također.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Twin Peaks
Joj, gledao davno, davno kao klinac. I serija mi je bila prestrašna, ali sam je svejedno gledao. Seriju smatram kultnom, i trebao bi je opet pogledati.
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
I ja sam je isto ko klinac gledao, te u sjećanju mi je ostao samo osjećaj jeze, te uspomena na patuljka u crvenom odijelu koji čudno pleše, te div koji ponavlja 'it is happening again', dok nova žrtva biva brutalno ubijena.
No prije koju godinu sam je opet pogledao (seriju, ne žrtvu), i nije toliko strašna, iako je ambijent kao što rekoh SPOOKY, te povremene Lynchove umobolne eskapade ti šalju trnce po kičmi.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ma pogledat ću sigurno. I vjerujem da sada više nije toliko strašna.
Pridružen/a: čet 18 ožu, 2010 1:27 am Postovi: 10 Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI
Twin peaks je jedna od najboljih, najludjih serija uopce Bas sam je nedavno pogledala i cak niti jednom nisam propustila spicu, koja je stvarno prejaka! I spooky
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.