| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Novi Ratnici - Predatorske Rase
U star treku je nakon TOS-a predstavljeno nekoliko jako opasnih rasa cija se kultura i samo njihovo postojanje vrti oko nasilja i borbe , pitanje je , koja je vama najbolja , koja je najveci pogodak ? Tu nemislim na militaristicke rase kao romulance ili kardassiance , nego na bas rase kao klingonci ili jem haddar , s time da su klingonci stara rasa i neidu u ovu anketu 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 26 lis, 2009 6:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Novi Ratnici - Predatorske Rase
A Ksindi-Reptili?
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 26 lis, 2009 6:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Evo ubacujem ih , morat cete glasat opet 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 26 lis, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Iskreno, nisu mi nesto te ratnicke vrste, ali ajde... izdvojia bi Nausikance mozda zato sto nisu bili toliko iskoristeni. A i jako su ruzni. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 26 lis, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Definitivno Jem'Hadari
Ovo je dovoljan razlog:
Citat: Sisko: Sir, the thought of filling the streets with armed troops is as disturbing to me as it is to you. But not as disturbing as the thought of a Jem'Hadar army landing on Earth without opposition. The Jem'Hadar are the most brutal and efficient soldiers I've ever encountered. They don't care about conventions of war, or protecting civilians. They won't limit themselves to military targets. They'll be waging the kind of war that Earth hasn't seen since the founding of the Federation.
EDIT: Drugi najžešći bi bili Hirogenci
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 26 lis, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Jem'Hadari su mi najopasniji jer ne cijene ni svoj ni tuđi život, programirani su da budu ubojice i jedina slabost im je ovisnost o ketracel-bijelom.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 26 lis, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Jem Haddari
jednostavno su opakiji i 'učinkovitiji' od ostalih... jedna su od boljih prikazanih rasa
jedini problem je droga koj im treba...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 26 lis, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hirogenci i Jem-Hadderi.
|
| uto 27 lis, 2009 1:20 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Jem Haddari 
| uto 27 lis, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
... na prvom mjestu Hirogenci jer imaju predatorske odlike... ... Jem Haddari na drugom jer im fali mozga... ... a ona vrsta 8472 ili kako već? ... oni mi djeluju najopasniji od svih...
| uto 27 lis, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A lovci iz Gama kvadranta (1. sezona DS9)?
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 27 lis, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mislim da oni nisu uvršeni jer se pojavljuju u samo jednoj epizodi. 
|
| uto 27 lis, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
RAI'TARA je napisao/la: Mislim da oni nisu uvršeni jer se pojavljuju u samo jednoj epizodi.  Nema veze, mogli su komotno biti, kao i Eske iz ENT-a.
Benedikt XVI
|
| uto 27 lis, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Eto promijenih na Hirogence i 8472
| uto 27 lis, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Zapravo kad bolje promislim i meni je vrsta 8472 najbolja. 
|
| uto 27 lis, 2009 8:55 pm |
|
 |
|