| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 T-Pol ili 7od9
Kako naslov kaže . Koji vam je lik zanimljiviji , T'Pol ili 7od9 . Naravno mislim kao lik u prici ne kao ' zenska ' . To sam samo naveo da se nebi pojedinci zabunili i zbog toga 'krivo ' glasali . Meni je kao lik 'beep'....a..da ništa . Ja cu na kraju ! Pozdrav Playboljeva 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 30 svi, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: T-Pol ili 7od9
T-pol Nekako mi je bila draza od sedme , neznam tocno zasto ali je tako
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 30 svi, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
sedma.zanimljivija je  (ipak je ex borg,a svi znaju za moju ljubav prema borgovima hehe  )
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 30 svi, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
7od9. U odnosu na T-Pol mnogo je zanimljivija i simpa.
| pet 30 svi, 2008 9:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
I jednu i drugu krasi velika kolicina samopouzdanja , pokazanog znanja i snalazljivosti . Obe su naravno gotovo kljucni likovi serije u kojima su "u igri" i nepredvidive na neki nacin . Obje bas najbolje i ne razumiju "ljude" , oli ti "hjumane" kako bi rekao Quark , ali se trude i u tome pokusaju su koji put vrlo zanimljive . I jedna i druga su u pocetku imale ne mali problem velikog nepovjerenja "zajednice" , T-Pol jer je na ENTu bila pripadnik "omrazene" Vulkanske vrste koja nije nista drugo radila doli spletkarila i usporavala Zemljane u njihovom napratku ,a 7od9 pak yato sto je pripadnik kasnije najomrazenije , recimo to tako , "vrste" zvane Borg . Malo sam replayao da mozemo razvit diskusiju oko toga ako ima zainteresiranih . Dali bi mogli osim glasanja dat mozda neki malo jasniji razlog zasto jedna ili druga ?! Alko vam nije tesko . Iako , hvala i na ovim odgovorima i glasanju . Pozdrav B.B. 88

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 30 svi, 2008 10:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma obje bi ja... pozvao na kavu. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 30 svi, 2008 11:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Glasam za T'Pol. Kratko obrazloženje: Kao Vulkanka bila je odlučna povući niz poteza koji su se direktno kosili sa svime što je Vulcan High Command postavio kao njen zadataka, a sve zbog osjećaja (hm...) da je misija Enterprise-a važnija od politike. Duže obrazloženje može također biti interesantna tema žive debate. 
| sub 31 svi, 2008 11:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: Duže obrazloženje može također biti interesantna tema žive debate. Paa.. imas pravo , mogli bi jedan chat ispucat oko nekih stvari , mislim obrazlozenja , zasto bas ...ova ili ona ...! @T'Grel Mislim da ti ideja uopce nije losa , samo kao likovi iz serije neznam , ili ti racunas na pokazanu znatizelju T'Pol ili 7od9 za neke aspekte ljudskog zivota , u po jednoj epizodi , dobro mozda dvije !? U svakom slucaj "s T'Pol i 7od9 na kavicu" bi bilo yanimjivije nego s predsjednikom , bar za muski dio populacije boarda , valjda !?! Pozdrav Minas 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 svi, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Ne merem ja ovdje glasat'. Nisam ih obe upoznala.
Kolektivne svijesti 7/9
| sub 31 svi, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Pa pozuri , nemoj da cekamo ! Jel vidis koliko malo vrimena imas !? Pozdrav Streberska 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 svi, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Ma ko je zhurio, vrat slomio.
Glasachka 22
| sub 31 svi, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...moram priznati da su obje odlično odglumile svoje uloge... ...jer onako vulkansku ili borgovsku hladnoću bez trunke emocije odglumiti je jednostavno fascinantno...
...ipak mi se nešto više sviđa lik 7/9...
| ned 01 lip, 2008 12:38 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
seven. zbog epizoda u kojima otkriva kako ponovno biti čovjek i što se othrvala od kolektiva.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 01 lip, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
7od9 je , kad se sjetim lika , bila nevjerojatno uvjerena kako je naravno neko "super bice " u odnosu na okruzenje , posadu VOY . Bilo mi je gotovo smijesno gledat kako hoda onako visoko uzdignuta cela i puna sebe , gledala je ostale nakako jako "s visoka" . Sto je nerviralo dio posade , a pogotovo par likova a najvise B.Tores . E tad je bilo ludo , njihove su "rasprave" bile vrlo zanimljiv dio serije i sama interakcija tih dvaju likova . T-Pol , hmm... pa i ona je bila uvjerena kako je "superiorna" i gotovo veoma se slicno ponasala prema clanovima , pogotovo u pocetku , kao i 7od9 kad je preuredjena na pocetku "ljudske" karijere na VOY. I kod nje se kao i kod 7od9 kroz seriju odvijao proces "humanizacije" sto je dovodilo do nekih veoma zanimljivih zbivanja . Ocito je da su bile svjesne svojega "ugleda" u dijelu posade pa uz onu dozu "over load ega " i znanja bilo je to zaista zanimljivo za pratit , mislim na razvoj likova kroz seriju . U svakom slucaju razvoj tih likova u serijama u kojima su prikazane je zapravo jedna vrlo zanimljiva prica vec sama za sebe , van konteksta dogadjaja same serije/a . Pa se bez problema mogla "njihova prica" mogla ispricat odvojeno i mislim da bi bila zanimljiva i van same glavne price . Al sam se raspisao ......"pause" ...[click] Pozdrav Jutarnjeg 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 lip, 2008 10:05 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Moj cijenjeni glas ide za Sedmu. Razlog je jednostavn, više su obradili njezin psihološki profil i obrnutu asimilaciju. Iz BORG-a u čovjeka, dok je T'pol ostala Vulkanka u punom smislu te riječi. S druge strane oba lika su veoma zanimljiva i slično realizirana što je buco dobro primijetio. Još da se u anketu ubraja koja više zrači, Sedma bi definitivno pobijedila. 
| ned 01 lip, 2008 10:17 am |
|
 |
|