| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Najbolja uvodna epizoda
Da vidimo! [EDIT] Ne bi bilo loše da napišete za kojeg ste glasali i zašto 
|
| sub 27 lip, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Najbolji pilot
Caretaker (VOY) Najbolji, mislim da sam već negdje pisao zašto pa da se ne ponavljam.
| sub 27 lip, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Caretaker gmw.
The Cage je također dobar. ali to mi je malo teze uspoređivati. Cage je dobar jer ima bas dobrih tema za razmisljanje, sto je to stvarnosti i slicne stvari. plus, sto nas to kao ljude određuje? sto je to sloboda? kako ju percipiramo? sve u svemu jedna jako jako dobra prica. ipak kad razmisljam od TOSu fali mi Bones-Spock-Kirk dinamika. tesko mi je o Cageu razmisljati kao pocetku TOSa, tesko mi ga je uopce svrstati u TOS.
TNG ima jadan pocetak. jedna od najgorih Q epki (trenutno mi neka losija ne pada na pamet)
DS9 ok pocetak, ali nema nesto zanimljivo, nema bum efekt koji bi zainteresirao gledatelja da upali telku sljedeci tjedan.
ENTov pilot mi je nekako bezveze, stvari se događaju u nekakvom cudnom slijedu, lici vise na na nekakav quest nego starfleet misiju.
a sto se Caretakera tice... ima bum efekt. (kud ces bolje nego baciti brod na drugi kraj galaksije) ima ok pricu, ima akcije, ima cak i moralnih pitanja (nedostatak kojih se cesto spocitava Voyageru kao seriji) atmosfera u Delti mi je zakon, onako, suprotnost jednoj Federaciji sa Kazoncima i ekipom. plus, Okampe su skroz ok i zanimljiva rasa, ljepo za pogledati (za razliku od, recimo, onih ljudi na Far Point stationu) sve u svemu, epka mi je iznad konkurencije.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 27 lip, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Glasao sam za Emissary-a. Laganini se upoznajemo sa postajom, vidimo što su Kardyji napravili prije povlačenja, mračna atmosfera već u startu, Siskov razgovor sa Prorocima... Sve u svemu, epizoda koja dosta dobro opisuje tadašnje političko stanje između planeta
|
| sub 27 lip, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Broken Bow... nema uhodavanja ko u većini pilota... odmah se kreće u akciju... to je kul.
| sub 27 lip, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Broken Bow... nema uhodavanja ko u većini pilota... odmah se kreće u akciju... to je kul. Cijeli Broken Bow jest uhodavanje, kroz akciju. U tome i je draž te epke. 
|
| sub 27 lip, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Alokin je napisao/la: Broken Bow... nema uhodavanja ko u većini pilota... odmah se kreće u akciju... to je kul. Cijeli Broken Bow jest uhodavanje, kroz akciju. U tome i je draž te epke.  Ma dobro... al nemam feeling da su neki nepoznati likovi.
| sub 27 lip, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
bubica
|
Alokin je napisao/la: Ma dobro... al nemam feeling da su neki nepoznati likovi. Zato jer su svi odmah vrlo prirodni i ponašaju se vrlo pristupačno jedni prema drugima. Uz to, epka je krcata sjajnim trenucima, npr. kad Trip udari shuttleom u NX-01 na početku, pa kad Trip i Travis vise naopačke u onom sweet-spotu, pa Archerovo upoznavanje sa T'Pol (kad joj kaže da bi ju najradije skreso šakom), pa upoznavanje Tripa i T'pol (kad mu ova ne da ruku), pa kad T'Pol pokušava vilicom jest grisine, pa onda ona dekontaminacija.... Mogao bih ovako do sutra.
|
| ned 28 lip, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Caretaker mi je nekako najbolji jel ima sveg pomalo , ima i akcije, i humora, moralnih pitanja i odluka i upoznavanja s posadom. Još se na početku vidi Galor i DS9
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 28 lip, 2009 12:21 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mah sad ste svi pod dojmom tog Caretakera pa zato glasate za njega... Vec sam se prije izjasnio da je meni najbolji pilot BB...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 28 lip, 2009 2:18 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cmd Data je napisao/la: Mah sad ste svi pod dojmom tog Caretakera pa zato glasate za njega... Vec sam se prije izjasnio da je meni najbolji pilot BB... pa... s obzirom da sam ga uspio propustiti jucer... da, totalno si u pravu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 lip, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Broken Bow>Encounter at Farpoint>The Emissary>Caretaker>The Cage... Ukoliko The Cage priznajete pod prvu epizodu TOSa...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 28 lip, 2009 3:52 am |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Broken Bow>Encounter at Farpoint>The Emissary>Caretaker>The Cage... Ukoliko The Cage priznajete pod prvu epizodu TOSa... Vidiš, to je dobro pitanje. Osim Spocka koji je zapravo dosta "out of character" (GR tada još nije ni znao šta će s njim, kako oblikovat taj lik), "The Cage" baš i nema poveznica sa samim TOS-om, on je više kao samostojeći TV film. No ako ne računaš njega, onda TOS ni nema pravi pilot, jer je prva prikazana epizoda "The Man Trap," a prva snimljena "Where No Man Has Gone Before" koja je prikazana tek četvrta po redu, što baš i nije imalo smisla s obzirom da u njoj posada ima uniforme kao u "The Cageu."
|
| ned 28 lip, 2009 12:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Where No Man Has Gone Before je pilot TOS-a (odnosno drugi pilot, nakon sto je Cage odbijen). Ne znam zasto je cetvrta po redu. Ako se ne varam, u njoj nema Bonesa nego je neki drugi doktor, sto je prilicno glupo jer se Bones vec pojavljivao prije
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 01 srp, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Emissary a nakon toga veoma dobri broken bow  , inace prve epizode su rijetko kada uistinu dobre 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 srp, 2009 2:14 am |
|
 |
|