| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Najbolji trek glumac
Koji su glumci po vama zaslužili oscara za glumu.... Nastojte biti objektivni, a ne "ovaj mi je simpatičan", ovaj nije.... Možete birati po 2 glumca. Moj glas ide Brent Spineru i Patrick Stewartu.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 26 svi, 2008 4:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Najbolji trek glumac
Glas za Patrick Stewarta i Avery Brooksa.
| pon 26 svi, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
brent spiner  i robert picardo i naravno leonard nimoy 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 26 svi, 2008 9:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zar ne fali 7od9 ili Jery Ryjan ili tak nekak...mislim koliko je meni poznato u širem pučanstvu je sigurno popularnija od većine nabrojanih gore na listi..sad izvinite ako nisam dobro vidio ! Znaci 2 glumice gore spomenita i Jolene B.(T'pol) ! po meni ono ....najznimljivije ....a onda Quark (Armin Swartz. , tako nekako )..  ..paa...ostali na kraju PS oli ti Picard . To je moje osobno mišljkenje , nekolektivno ! Zivija Borg !! Pozdrav G.Garbo 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sma stisnuo samo za jednog... a to je Scott Bakula... koji me oduševljava svojom glumom...
...drugi bi bio Robert Picardo... koji je isto tako savršen...
...tako da mi se nji dvoje posebno istiću...
| sri 28 svi, 2008 11:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Patrick Stewart (njega ne moram pojasnjavati) i ipak Brent Spiner (kad se samo jetim koliko je razlicitih likova i stanja likova morao odglumiti...) ... treci je ipak Colm Meaney (ali se eto predomislih prekasno pa je glas ipak otisao Colmu  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 29 svi, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
brent spinner & robert picardo lako glumit čovjeka 
_________________ njanjanja
|
| pon 16 lip, 2008 4:05 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
shatner i nimoy. da shatner ništa ne valja ne bi dobio ulogu voditelja u rescue 911  poslije njih patrick stewart
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 16 lip, 2008 4:07 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Brent Spiner i Avery Brooks. Ispred Averya bi ipak za malo bio Andrew J. Robinson koji fantastično glumi Garaka, ali nema ga u ponudi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 16 lip, 2008 6:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Patrick Stewart i Johnatan Frakes

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 16 lip, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
he, he, ma Shatner je zakon!!!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 17 lip, 2008 1:31 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
meni je kate moćna
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 17 lip, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
modesty blaise je napisao/la: ...da shatner ništa ne valja ne bi dobio ulogu voditelja u rescue 911 ...karizmatičan je... tu nema govora... ...no, bolji mi je u Boston Legalu... ...ono, totalno je otkačen tamo...
| sri 25 lip, 2008 2:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ajmo novi forumaši... ...Vaš glas u anketi se čeka...
| pon 05 sij, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Brent Spiner i Robert Picardo. Možda i ne bih stavila Roberta Picarda da nije sam pjevao sve osim onog u epizodi ,,Virtuoso".
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 05 sij, 2009 8:01 pm |
|
 |
|