| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Serija o romulancima
Neki dan sam naisao na temu na jednom drugom forumu a u uvodu je glasiloCitat: Svaka serija se do sada bazirala na federaciji. Zasto ne napraviti serijal o avanturama romulanskog broda sa pricom iz njihove perspektive i njihovim karakterom? Zanima me sta vi mislite o ovome... Ne mora to biti romulanski, moze to biti neki drugi A moze to biti i film, jer ko ce gledati cijeli serijal...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 06 kol, 2007 3:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Serija o romulancima
Ne bi bilo loše. Mi smo već to spominjali, ako se ne varam to je prvi Chaky spomenuo. Serija u kojoj neće biti Federacijska posada nego Romulanska. E to bi bilo zanimljivo. Možda ubaciti dva do tri Fed oficira ali definitivno da se serija bazira na Romulancima. Sviđa mi se i ja sam za. 
| pon 06 kol, 2007 7:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... dobro pitanje.
seriju bas i nemogu zamisliti. odnosno mogu zamisliti, ali ne tako da funkcionira. ali film, to bi bilo ok. neki film za TV, mozda u sklopu serije od 4 do 5 filmova. zasto ne?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 10:41 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
meni bi bila ok neka dobra serija, ali mozda se nekom vrstom koja je malo različitija od nas..iako bi romulanci bili stvarno dobri, jer se o njima nezna previse, iamju dobre brodove, tajnoviti su, nisu prenasilni i imaju neobičan odnos prtema federaciji. I stalno imaju neke planove
| uto 07 kol, 2007 2:11 am |
|
 |
|
Admiral
|
Ja sam ipak za film. Čovjeće što sam aktivan na forumu u zadnje vrijeme! Očito je došlo vrijeme da i ja izađem u javnost ovog foruma 
|
| uto 07 kol, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
serija sa nekon podpuno alien postavom neznam kako bi prosla. malo razmisljam pa se nemogu sjetiti nekog primjera za uspjesnu seriju tog tipa. ipak treba imati i nesto humana u glavnim likovima.
a za film bi se vec dalo nesto napraviti. (mozda ne 100% romulanci, ali da ih ima dosta)
|
| uto 07 kol, 2007 1:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
u naslovu pise "da li bi se",ali ja sam alergican na ovo- vjerovatno trenutak umora- samo sam htio da se zna da bi trebalo pisati Bi li se...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 2:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
da ja i dalje mastam o seriji o romulancima ili kardasijancima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 11:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Film mozda, ili jos bolje, samo par povezanih epizoda u skopu "normalne" serije. A bila je jedna epizoda koja se skoro kompletno odvijala na Romulanskom brodu, ono kad je Troi bila spijunka.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 17 kol, 2007 11:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mene bi najvise zanimala serija o dozivljajima Borg kocke ...  s 7od9 u izdanju ka' s VOY .Picardom ka "Locotusom" ..T'Pol ka pomocnikom Kraljice ...to bi bila ludnica gledat..! ..hmm... to bi trebali snimit ..... ST " Povratak Borga ".......[ naziv serije] ... Pozdrav Romulanskog piva 69

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 12:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
nije to losa ideja! hm... i onda kad bi se jos seriju napravilo u stilu big brothera na borg kocki.  "dragi stanari, govori vam vas Kolektiv, dobrodosli na kocku 23/9473" edit: ovo bi se bas i moglo napraviti!
|
| sub 18 kol, 2007 1:12 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Promijenil sam mišljenje. Za seriju sam ,al sa Borgom. Bilo bi mi zanimljivo vidjeti kako su se oni razvijali...
|
| sub 18 kol, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm. da ...bilo bi svakako zanimljivo vidit kako to poli njih ide , a jos s dodanim junacima i junakinjama is prijasnjih serija [vec spomenutim npr. ] da malo bude zacinjeno ...!?! Jos malo pa cemo pocet pisat scenarij .... Pozdrav Kraljevska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 19 kol, 2007 1:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Borg.  Hmmm. Puca od zanimljivosti. A svi isto misle. A serija 'Orijanosi'. Mogla bi cak biti i gledana od nasih TV potatoa. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 19 kol, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Star Trek se dosad uvijek bazirao na Federaciji, ne znam kak bi prosla serija o Romulancima...
Mislim da bi bilo bolje napraviti seriju tipa The Outer Limits, sa da su epizode uglavnom nepovezane, a onda u nju ubaciti jednu epizodu ili story arc od 4-5 epizoda o Romulancima, Borgu, Kardasijancima...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 22 kol, 2007 7:25 pm |
|
 |
|