| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Novi ili stari svemir?
Dakle, vidim da se dosta raspravlja o novom svemiru i tome da li je "dobar, loš ili zao"? Jel bolji Star Trek "za šaku dolara" ili ovaj novi koji zgrće milijune? Je li to pravi put ili put u propast? Sad ne sjećam se više dal postoji ovakva tema, mislim da ne. Htio sam ovo staviti i radi ankete da vidimo koliko ljudi više voli stari, a koliko novi Star Trek (svemir). Istina da je anketa i nepoštena jer je stari svemir zastupljen kroz nekoliko serija i deset filmova, a novi je samo jedan jedini film za sada.

|
| ned 10 sij, 2010 9:13 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Novi ili stari svemir?
Stari 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 10 sij, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Stari. Meni se sviđa Vulkan.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 sij, 2010 10:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Eh, mislim da je još uvijek debelo prerano za ovakvu anketu. Ovako je čisto logično da glasam za stari svemir budući da sam i ja veliki fan Vulkana.
EDIT: Dodao sam mogućnost predomišljanja i glasao za "oba," da ne ispadne da mi se ne sviđa novi.
|
| ned 10 sij, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma da, u biti anketa je nepravedna kao što sam i naveo. Mislim, volim ja stari Star Trek, mislim tu sam, ne...  Ali podržavam i novi i nemam ništa protiv. Ako stari više nije mogao funkcionirati, zašto se ne bi krenulo dalje ili od početka? Tako da u potpunosti podržavam novi, a dal će biti bolji ili lošiji od starog, još je nekako rano za razglabati o tome.

|
| ned 10 sij, 2010 11:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
losiji je 
|
| pon 11 sij, 2010 12:07 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Kao što rekoh, teško je suditi po jednom filmu... treba još barem koji nastavak snimiti. Stari svemir je imao puno lošijih filmova od ovog. Ovime iznad nisam mislio reći da je novi film loš.

|
| pon 11 sij, 2010 12:18 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Oba dva, oba dva.
|
| pon 11 sij, 2010 12:26 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Definitivno stari. Ta opsežnost i kompleksnost se više ne može ponoviti, može se samo imitirati i drugačije prezentirati ( kako radi taj novi film ).
Pa prema tome definitivno sam za proširenje starog a ne za stvaranje novog. 
|
| pon 11 sij, 2010 1:53 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
RAI'TARA je napisao/la: Definitivno stari. Ta opsežnost i kompleksnost se više ne može ponoviti, može se samo imitirati i drugačije prezentirati ( kako radi taj novi film ).
Pa prema tome definitivno sam za proširenje starog a ne za stvaranje novog.  Netko tko nije gledao novi film nikako ne može biti kompetentan da ovdje išta napiše... 

|
| pon 11 sij, 2010 1:54 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sudim prema slikama i informacijama.
Već ta ogromna vizualna promjena, pa uništenje Vulkana, te spajanje Spocka i Uhure, za mene su previše.
|
| pon 11 sij, 2010 1:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
...fail, Rai. Znaj da su Spock i Uhura u filmu zakon zajedno, a uništenje Vulkana fakat lijepo izgleda. Jedina zamjerka mi je Apple Store most.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 11 sij, 2010 1:59 am |
|
 |
|
Make it so
|
T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Definitivno stari. Ta opsežnost i kompleksnost se više ne može ponoviti, može se samo imitirati i drugačije prezentirati ( kako radi taj novi film ).
Pa prema tome definitivno sam za proširenje starog a ne za stvaranje novog.  Netko tko nije gledao novi film nikako ne može biti kompetentan da ovdje išta napiše...  Jbt slazem se s rai 
|
| pon 11 sij, 2010 2:00 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Sudim prema slikama i informacijama.
Već ta ogromna vizualna promjena, pa uništenje Vulkana, te spajanje Spocka i Uhure, za mene su previše. Ni meni se ne sviđa što je uništen Vulkan, ali će bit jako zanimljivo vidjet kako će se vulkanska kultura dalje razvijat. Bit će zanimljivo vidjet napredak novog vulkanskog matičnog svijeta, nove gradove, novu arhitekturu itd. I bit će zanimljivo vidjet T'Pol kao jednu od vođa vulkanske obnove. Samo kad bi bilo pameti da ju stave.  The Boz je napisao/la: ...fail, Rai. Znaj da su Spock i Uhura u filmu zakon zajedno, a uništenje Vulkana fakat lijepo izgleda. Jedina zamjerka mi je Apple Store most. Kod mene obrnuto, ja volim Vulkan, cijelu tu mistiku oko njega, vatrene ravnice, planinu Seleya itd... iBridge mi uopće ne smeta.
|
| pon 11 sij, 2010 2:03 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Stari... primjećujem da nitko nije glasao za novi... 
| pon 11 sij, 2010 3:27 pm |
|
 |
|