| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Makiji: za ili protiv?
Točno to... Farmeri... likovi su si malo previše zabrijali neke stvari... pa šta su si oni umišljali??
| pon 16 ožu, 2009 1:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Alokin je napisao/la: Točno to... Farmeri... likovi su si malo previše zabrijali neke stvari... pa šta su si oni umišljali?? Opet kao da slušam obrvastog Momčila.... I Hrvatska je bila goloruka, praktički smo u rat ušli s lovačkim puškama, i obranili domovinu od agresorske bande koja je uz sebe imala treću vojnu silu u Europi.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 16 ožu, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Miroslav je napisao/la: I Hrvatska je bila goloruka, praktički smo u rat ušli s lovačkim puškama, i obranili domovinu od agresorske bande koja je uz sebe imala treću vojnu silu u Europi.
Hmm.. mislim inače ovdje se priča o Makijima. Da nisi upa u "time machine". Naravno da je to potpuno neusporedivo, ni po jednoj osnovi. Neću C/P-at moj prethodni post. Lako skokneš pa ga ponovo pročitaš. Neću da kometiram tvoje natpise o "golorukom narodu". Što misliš zašto smo dali HT DT-u džabe? U rat se ne ide s lovačkom puškom. Možda za TV -spot. Liči mi to tvoje na onu staru partizansku o vilama i batinama koje su pobijedile Njemačku vojnu silu + pokojeg četnika i ustašu. Onako usput. Da se vratimo iz vremenskog stroja i domovinskog rata u DS9. Obična su banda i treba ih srediti. Naravno nisu svi. No epizode s njima jedne su od zanimljivijih u DS9, pogotovo ona gdje je bia oni iz osiguranja flote, Edington. Bile su odlične i bilo mi je gušt gledat kako Sisko koluta očima, nemoćan. Pozdrav Urotnička 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 16 ožu, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@buco Kako god ti kažeš. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 16 ožu, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma Makiji su šaka jada... da su upola grdi ko šta se misli, imali bi petlje drpit bar jedan (1) jači federacijski brod, a ne one lovce koje su imali... dobro da nisu išli gađat Kardaše kamenjem...
| pon 16 ožu, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Ma Makiji su šaka jada... da su upola grdi ko šta se misli, imali bi petlje drpit bar jedan (1) jači federacijski brod, a ne one lovce koje su imali... dobro da nisu išli gađat Kardaše kamenjem... Pa jbte, išli su ukrast Defiant, šta još hoćeš?
|
| pon 16 ožu, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
_Oz je napisao/la: Pa jbte, išli su ukrast Defiant, šta još hoćeš? A svi se sjećamo kako je to završilo... Terorizam nije riješenje i nije Makijima donio ništa dobro...
| pon 16 ožu, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Alokin je napisao/la: Terorizam nije riješenje i nije Makijima donio ništa dobro... Mislim da ti konstantno promiče čitava koncepcija ideje branjenja svog doma i prava. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 ožu, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: _Oz je napisao/la: Pa jbte, išli su ukrast Defiant, šta još hoćeš? Terorizam nije riješenje i nije Makijima donio ništa dobro... Po tebi su vjerojatno trebali ić u otvoreni rat protiv Kardasije i dobit po pi*ki u 47 sekundi 
|
| pon 16 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Stvar je u tome da oni više uopće ne brane dom, već napadaju svakog kardasijanca kojeg se domognu, imao on veze sa njihovim domom ili ne.
|
| pon 16 ožu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
RAI'TARA je napisao/la: Stvar je u tome da oni više uopće ne brane dom, već napadaju svakog kardasijanca kojeg se domognu, imao on veze sa njihovim domom ili ne. upravo zbog toga sam protiv njih... teroristi su teroristi u bilo gdje jer, koliko god im cilj bio opravdan, ubijaju i nedužne...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 16 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
_Oz je napisao/la: Po tebi su vjerojatno trebali ić u otvoreni rat protiv Kardasije i dobit po pi*ki u 47 sekundi  Jedna riječ - Blizanci...
| pon 16 ožu, 2009 10:33 pm |
|
 |
|
bubica
|
Alokin je napisao/la: _Oz je napisao/la: Po tebi su vjerojatno trebali ić u otvoreni rat protiv Kardasije i dobit po pi*ki u 47 sekundi  Jedna riječ - Blizanci... Okej, mislim da sam možda pre olako shvatio riječ "terorizam" kad se govori o Makijima. Napadi na civile nikad nisu opravdani, bez obzira na cilj i povod. Djelovanje Makija trebalo se svesti na gerilsko 'hit & run' ratovanje.
|
| pon 16 ožu, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
_Oz je napisao/la: Djelovanje Makija trebalo se svesti na gerilsko 'hit & run' ratovanje. Da su tako ratovali, nanijeli bi puno veću (psihološku) štetu...
| pon 16 ožu, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mimi Sky je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Stvar je u tome da oni više uopće ne brane dom, već napadaju svakog kardasijanca kojeg se domognu, imao on veze sa njihovim domom ili ne. upravo zbog toga sam protiv njih... teroristi su teroristi u bilo gdje jer, koliko god im cilj bio opravdan, ubijaju i nedužne... Ako su ciljevi pravi onda je bitno da se ostvare pa makar se i činilo loše stvari. Ako je za plemenite stvari i svete ideale onda je u redu i terorizam
|
| pon 16 ožu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|