| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Najbolji govornik u treku
Čika Picard.
| čet 19 ožu, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Definitivno EMH... ah, što da kažem... dojmio me se njegov sarkazam... i sam sam ponekad takav...
| čet 19 ožu, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A Garak? Di je Garak? 
|
| čet 19 ožu, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Picard ima najviše glasova, a meni je bio najiritantniji govornik od navedenih. 
|
| čet 19 ožu, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Picard loš? Jest da je ubermoralizira, al je taki oni TNG ma... ča ja znan Kata je najgori govornik.
Pozdrav Pikijeva 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 19 ožu, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Picard loš? Jest da je ubermoralizira, al je taki oni TNG ma... ča ja znan Kata je najgori govornik.
Pozdrav Pikijeva 77 Ma Picard je uštogljen. Sve što kaže govori kao robot.
Janeway mi je imala najbolje govore, najuvjerljivije.
|
| čet 19 ožu, 2009 9:45 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
stricek poriluk picard 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 19 ožu, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 20 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Picard mi je definitivno najbolji govornik , a Sisko mi je odmah iza njega te bi nakon njih išla baba Janeway
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 20 ožu, 2009 12:22 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Picard! 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 20 ožu, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
naravno da je to Picard... ali zar je Janeway upoće imala govore???
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 20 ožu, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
...meni Picard uopce nije najbolji govornnik, ima neke svoje recenice, ali sad bas da su me se dojmili njegovi govori(kojih je doduse tako puno bilo da ih na prste mogu nabrojat)...
meni je nekako Sisko najbolji govornik

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 20 ožu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 20 ožu, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Imala je Kata svojih trenutaka, onaj govor iz "Caretakera" je bio za 10!
BTW, se sjeća tko ovoga? Bonus pitanje - tko je taj govor održao, i koliko je smiješan na ljestvici od 1-10?
When I was in my early twenties on a trip to East Africa, I saw a gazelle giving birth. It was truly amazing. Within minutes, the baby was standing up - standing up on its own. A few more minutes, and it was walking; and before I knew it, it was running alongside its mother, moving away with the herd. Humans aren't like that, Ambassador. We may come from the same planet as those gazelles, but we're pretty much helpless when we're born. It takes us months before we're able to crawl; almost a full year before we can walk. Our deep space mission isn't much different. We're going to stumble, make mistakes - I'm sure more than a few before we find our footing... But we're going to learn from those mistakes. That's what being human is all about. I'm sorry you can't see that.
Kako ono glasi izreka? "Budale uče na vlastitim greškama, mudri na tuđima."
|
| pet 20 ožu, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..a da nije mozda iz ENT-a??.
Captain Archer?

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 20 ožu, 2009 6:00 pm |
|
 |
|