| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
EMH je definitivno najbolji. I McCoy nije loš, pogotovo kada ga Spock iznervira. 
|
| ned 14 sij, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: najbolji Trek doktor
EMH je najbolji dr.med. u cijelom ST-u. Zasto-neobican je. Prvi put se spominje, mozes ga iskljuciti kad ti pocne srat a povrh svega ime nekakav smisao za humor- nekakav sarkazam koji mu dobro stoji. A i znatizeljan je razvija se uci novo a najmocnije mi je sto je smislio oruzje protiv vrste 8472
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 14 srp, 2007 12:27 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
bio je dobar dok si ga mogao iskljućiti...
kada je postao 24-7..postao je za nijansu prenaporan
| sub 14 srp, 2007 12:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
he, he  i to sto kazes, znao je biti naporan. ijako je pruzao stabilan dotok humora, cak i u epkama koje se nisu vrtile oko njega. to mi je dobra stvar kod EMHa, to sto dobro funkcionira u vecini epizoda, bilo da se u njima pojavljuje puno ili malo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 14 srp, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Najbolji doktor? Meni je uvijek bila dilema između EMH ili Beverly ,ali ipak ovaj put dajem glas Beverly. Ne znam nekako mi je simpatičnija ,a i vodila je brod umjesto Picarda.... 
|
| sub 14 srp, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Pa je i EMH- makar u mislima ili mastanjima no kad ih to dovede u nevolje morat ce zaozbiljno preuzeti brod i spasiti ga od napadaca. Kad je sve dobro uradio kapt. Janway mu je dala status, joj zaboravio kako se to zove ali uglavnom da moze postat kapetan ako je brod u opasnosti i on je jedini koji moze voditi brod. Tad sva ovlastenja dolaze k njemu u ruke.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 14 srp, 2007 3:24 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Go Bashir! Go Bashir! Go Bashir! Meni je on najjači jer jer je: genetički modificiran uvijek nađe lijek mlad je (...ah tada bio...) završi sa mojom best glumicom prezgodan je (  o ukusima se ne raspravlja)
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 14 srp, 2007 3:27 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 01 srp, 2006 8:57 am Postovi: 60 Lokacija: Croatian F1 Team Padd Dock
|
Ma nek kaže tko šta hoće al Bones je najbolji.
_________________ [
|
| sub 14 srp, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: uvijek nađe lijek
to vrijedi za sve trek doktore 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 14 srp, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
|
| ned 15 srp, 2007 2:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ma Phlox je zakon, makar mu je EMH jako blizu. ...he, he ...evo nove teme za nas forum.....Phlox vs EMH 
| uto 21 kol, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ono sto mene cudi u ovoj anketi je odkud Crusherici toliko glasova? ona mi je bas nekako... totalno bezlicna. nista. lutke u izlozima imaju vise osobnosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 kol, 2007 4:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Ant sto je tu cudno ..pocesto u anketama "neobjasnjivo" pobijedjuju ili ispadaju oni za koje to nikad [ bar vecina aktivnih ] nebismo rekli.. Dal' i neaktivni glasuju ..hmmm to je pitanje ..na to pitanje samo admini znaju odgovor oni drze kljuceve "raja" , vidim da ih i dalje ima jakooo punoooo i neznam zasto ih drze , to moj skromni um ni jos dokucija ..mozda za inzvanredne "situacije" za razna glasovanja ..ne samo u anketama ..!? A inace di si vidija "postenog admina i pametnog policajca ".....!? . ..bez uvrede vi koji se osijecate pogodjenim to je samo izreka skovana jos poodavno..na pay -tv forumima nakon otkrivenih kradja sadrzaja nekih emailova na serverima.. Pozdrav Sveteacka 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 23 kol, 2007 1:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a di si vidio vjerovatelja u teorije zavjere sa imalo dokaza  ja npr. "znam" da ti radis za policiju i da zapravo samo kontroliras udrugu i njen forum trazeci ikakvav znak dilanja sa divxima trek epizoda... i ajde sad ti to opovrgni  lako je optuzivati ljude... pogotovo kada se mozes skrivati iza nickova i da budem (bar malo) on-topic i ne... meni nije crusherica naj doktor 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 23 kol, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
".....ja npr. "znam" da ti radis za policiju i da zapravo samo kontroliras udrugu i njen forum trazeci ikakvav znak dilanja sa divxima trek epizoda... i ajde sad ti to opovrgni .." Ma kak si me samo capa ? ja sve muljan nebi li se ubacija u sustav ...mislin bia admin da moren malo citat PMe ali.. j*b*ga .. Vijeruj mi policija ne traba nikog da se uvaljuje u forum da bi skenirala sve sto je receno ili napisano na forumu ili PM ovima ili admin forumima ... ne samo vase stranice ...... Ono s kradjom MKova je nazalost istina [ jedan takav kljuc je vrijedija oko 10 000 ondasnjih DM ] srecom se relativno brzo otkrilo ....! e sad da ne bude off topic [sve] .. ... ni meni se Crusherica kao lik ne svidja .[ zamisli nije uvlacenje] ..suhoparan je i predvidiv ..dok Phlox ili EMH su stvarno "face" i daju pecat seriji , zapravo serijalu ST ...... Mata Hari 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 24 kol, 2007 12:57 pm |
|
 |
|