|
Sada je: uto 18 kol, 2026 2:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Ultimativna anketa: T'Pol vs 7/9
Ultimativna anketa: T'Pol vs 7/9
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Ultimativna anketa: T'Pol vs 7/9
RAI'TARA je napisao/la: A da sad uzmeš Jery, njoj treba malo odmora.  ne bi kod mene puno odmora pronasla. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 pro, 2009 2:02 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A da sad uzmeš Jery, njoj treba malo odmora.  ne bi kod mene puno odmora pronasla.  Bogami, ni kod mene 
| čet 17 pro, 2009 2:03 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A da sad uzmeš Jery, njoj treba malo odmora.  ne bi kod mene puno odmora pronasla.  Bogami, ni kod mene  And I'm the third
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 17 pro, 2009 2:04 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A da sad uzmeš Jery, njoj treba malo odmora.  ne bi kod mene puno odmora pronasla.  Bogami, ni kod mene  ok, rijeseno, ti mozes dobiti Jery, ja i dalje zadrzim Jolene. onda se kasnije eventualno mijenjamo. 
|
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sudbina im je da ''rade'' i dalje. 
|
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaa, ne smetaaaaaaa, ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaaaaaaaa.........................
| čet 17 pro, 2009 2:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ah, sta ces... tako obdarene glumice i individue, steta bi bilo da besposlicare. 
|
| čet 17 pro, 2009 2:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 17 pro, 2009 2:36 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  To što puštamo RAI'ATARU da griješi ne znači da sami neznamo... 
|
| čet 17 pro, 2009 2:37 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  Jery, Jeri, Đeri, svejedno mi, bitno da je u blizini, ništa drugo........... ....Ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaa, ne smetaaaaaaa, ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaaaaaaaa.........................
| čet 17 pro, 2009 2:37 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
BrickTop je napisao/la: ....Ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaa, ne smetaaaaaaa, ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaaaaaaaa......................... Down boy! 
|
| čet 17 pro, 2009 2:38 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  To što puštamo RAI'ATARU da griješi ne znači da sami neznamo...  Low kick BrickTop je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  Jery, Jeri, Đeri, svejedno mi, bitno da je u blizini, ništa drugo........... ....Ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaa, ne smetaaaaaaa, ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaaaaaaaa......................... Tako je Bitno da se ima šta za mjesit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 17 pro, 2009 2:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
_Oz je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  To što puštamo RAI'ATARU da griješi ne znači da sami neznamo...  A ona najveci fan Voyagera... I grisili su i drugi za njom. Sovereign je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: BTW. svi veliki trekiji odreda... nije Jery, nego Jeri.  Mogli ste toliko naucit.  Jery, Jeri, Đeri, svejedno mi, bitno da je u blizini, ništa drugo........... ....Ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaa, ne smetaaaaaaa, ne smeta, ne smeta, ne smeta, ne smetaaaaaaaaaaaaa......................... Tako je Bitno da se ima šta za mjesit Zaposli se u pizzeriji ili tako nesto. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 17 pro, 2009 2:53 am |
|
 |
|
Overlord
|
Mr.Good je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Tako je Bitno da se ima šta za mjesit Zaposli se u pizzeriji ili tako nesto.  A ti bi trebao znat da nisam mislio na pizzu, već na TITS!

|
| čet 17 pro, 2009 2:54 am |
|
 |
|
bubica
|
Sovereign je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Tako je Bitno da se ima šta za mjesit Zaposli se u pizzeriji ili tako nesto.  A ti bi trebao znat da nisam mislio na pizzu, već na TITS! A tebi hitno treba "Sarcasm detector!" 
|
| čet 17 pro, 2009 2:55 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|