| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Skroz se slažem sa TerNekom. Kako sada stvari stoje, film ima ozbiljne šanse da podbaci.
Peaca and good life!
| pet 30 lip, 2006 9:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Alokin je napisao/la: Skroz se slažem sa TerNekom. Kako sada stvari stoje, film ima ozbiljne šanse da podbaci.
Peaca and good life!
Ja se ne slažem ja mislim da će biti dobar i vjerujem da će napraviti dobar posao, nadam se da će učiniti dobar posao, jer sumnjam da nas mogu iznevjeriti kada imamo tako loše mišljenje o njihovom radu. Znači da nas mogu samo iznenaditi na bolje! 
|
| pet 30 lip, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
vb23 je napisao/la: sumnjam da nas mogu iznevjeriti kada imamo tako loše mišljenje o njihovom radu. Znači da nas mogu samo iznenaditi na bolje! 
u svom promisljanju ti zanemarujes jednu cinjenicu.
moguce je (cak i vjerojatno) da je nase miljenje o njihovom radu ispravno, u kojem slucaju je taj rad los. to otvra izglednu mogucnost da njihov buduci rad bude u skladu sa njihovim prijasnjim radom (sto nemora biti tako, ali ipak treba razmotriti i tu mogucnost) te da konacni rezultat bude upravo onakav kakvog ga mi ucekujemo (ali ne i prizeljkujemo).
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 30 lip, 2006 9:49 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: vb23 je napisao/la: sumnjam da nas mogu iznevjeriti kada imamo tako loše mišljenje o njihovom radu. Znači da nas mogu samo iznenaditi na bolje!  u svom promisljanju ti zanemarujes jednu cinjenicu. moguce je (cak i vjerojatno) da je nase miljenje o njihovom radu ispravno, u kojem slucaju je taj rad los. to otvra izglednu mogucnost da njihov buduci rad bude u skladu sa njihovim prijasnjim radom (sto nemora biti tako, ali ipak treba razmotriti i tu mogucnost) te da konacni rezultat bude upravo onakav kakvog ga mi ucekujemo (ali ne i prizeljkujemo).
A tu dolazimo do Paradoksa...
|
| pet 30 lip, 2006 11:07 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Nema tu previše paradoksa. Dobra priča i dobra ideja kako je provesti u djelo strašno puno znače. O tome će ovisiti kvaliteta filma. Ako tu ukake stvar, sve zvijezde Hollywooda neće spasit film od debakla na boxofficeu i velikog minusa u blagajni Paramounta zbog velikih izdataka na honorare, a malog povrata (što bi naš ministar Financija Šuker rekao, proračunski deficit).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 30 lip, 2006 11:13 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Mozda Angelina Jolie jos moze spasit...barem u ocima muske populacije..
|
| pet 30 lip, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Šta, Angelina bi trebala glumit sisatu poručnicu koja "savjetuje" kapetana, ili...
| sub 01 srp, 2006 9:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...opet loša ideja..., meni ona baš i nije nešto...
...prvo kaj bi trebali, a to je nabaviti manje razvikane glumce, ali dobra glumce...
(jer pogledajte, svi kapetani u Star treku, nisu baš bili previše poznati...  i bili su odlični... ...možda mogu izdvojiti Bakulu koji je iza sebe imao Quantum Leap)
| sub 01 srp, 2006 11:18 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...opet loša ideja..., meni ona baš i nije nešto... ...prvo kaj bi trebali, a to je nabaviti manje razvikane glumce, ali dobra glumce... (jer pogledajte, svi kapetani u Star treku, nisu baš bili previše poznati...  i bili su odlični... ...možda mogu izdvojiti Bakulu koji je iza sebe imao Quantum Leap)
Uuuuuu Quantum Leap ga je sigurno ucinio poznatim...
Recimo meni je puno poznatiji Stewart iz Excalibura ili iz Dine...
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 01 srp, 2006 10:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Gul Remal je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...opet loša ideja..., meni ona baš i nije nešto... ...prvo kaj bi trebali, a to je nabaviti manje razvikane glumce, ali dobra glumce... (jer pogledajte, svi kapetani u Star treku, nisu baš bili previše poznati...  i bili su odlični... ...možda mogu izdvojiti Bakulu koji je iza sebe imao Quantum Leap) Uuuuuu Quantum Leap ga je sigurno ucinio poznatim... Recimo meni je puno poznatiji Stewart iz Excalibura ili iz Dine...
.. .bio ti je poznatiji jer si to gledao na tv-u... ...Quantum Leap ga je definitivno učinio poznatim, barem u americi... ...jer našalost ak se ne varam ostale televizije nisu prepoznale odličnu seriju... a da je sad HRT otkupi i stavi u program u neko "normalno vrijeme" bila bi gledana definitivno!! Jae si gledao?? ...mogu ti i dokaze priložiti ako treba... ...uf kak mi ovo ide...
| sub 01 srp, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Pa tko se te pametne ideje sjetio da ga odmah ubijem.
Ak se to dogodi odričem se Star Trek-a (mislim tog gdje bi on glumio).
|
| sub 01 srp, 2006 10:31 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Quantum Leap ga je definitivno učinio poznatim, barem u americi... ...jer našalost ak se ne varam ostale televizije nisu prepoznale odličnu seriju... a da je sad HRT otkupi i stavi u program u neko "normalno vrijeme" bila bi gledana definitivno!! Jae si gledao?? ...mogu ti i dokaze priložiti ako treba... ...uf kak mi ovo ide...  [/color]
A sto mislis da Dina i Excalibur nisu bili popularni u svoje vrijeme?
Kvantni skok sam vidio i nije mi nesto. Vec sam rekao kako mi putovanje kroz vrijeme ide na zivce, posebice kad pokusavaju biti ozbiljni.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 01 srp, 2006 10:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Gul Remal je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...Quantum Leap ga je definitivno učinio poznatim, barem u americi... ...jer našalost ak se ne varam ostale televizije nisu prepoznale odličnu seriju... a da je sad HRT otkupi i stavi u program u neko "normalno vrijeme" bila bi gledana definitivno!! Jae si gledao?? ...mogu ti i dokaze priložiti ako treba... ...uf kak mi ovo ide...  [/color] A sto mislis da Dina i Excalibur nisu bili popularni u svoje vrijeme? Kvantni skok sam vidio i nije mi nesto. Vec sam rekao kako mi putovanje kroz vrijeme ide na zivce, posebice kad pokusavaju biti ozbiljni.
Dine su mi super, samo mislim da ih nisam skroz u cijelosti 100% odgledao... imaš možda na cd-u? ...ja obožavam putovanja kroz vrijeme, zato mi je i Enterprise super... 
| sub 01 srp, 2006 10:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Ben Affleck u ulozi Jamesa T. Kirka?
Ajme! Počupala bih svu kosu s glave dok bih gledala Ben Afflecka u ulozi Kirka! Prestrašno! 
| čet 04 ožu, 2010 11:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Ben Affleck u ulozi Jamesa T. Kirka?
WODAFAK!?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 04 ožu, 2010 11:44 pm |
|
 |
|