| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Najserija
Anada Rey je napisao/la: BTW, jel osvježavate ove pollove? Prikazivanje određenjog serijala na TV-u može bit presudan faktor. ova je anketa ovdje od pocetka foruma ... najvise se glasalo na njoj... ne znam... nostalgican sam u vezi nje  radije bi otvorio novu anketu di ce biti omoguceno i predomisljanje mozda to i napravim...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 05 vel, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Well, možeš zapisat trenutni poredak, negdje ga na ovom topicu priflekat i restartat poll.
|
| uto 05 vel, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Anada Rey je napisao/la: Yeehaw! Moj glas je upravo poveo DS9 u vodstvo!  vrhunski izbor. skidam kapu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 06 vel, 2008 11:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
DS9 je poveo, da vidimo hoće li ga tko skinuti.
| sri 06 vel, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sad se sve izokrenulo... ...teško je više naći VOY fanove, pa je jedna prijetnja eliminirana... 
| sub 09 vel, 2008 2:45 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...sad se sve izokrenulo... ...teško je više naći VOY fanove, pa je jedna prijetnja eliminirana...  voy fanova je bilo puno dok se samo voy pokazivao na tv-u...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 09 vel, 2008 6:05 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Evo ja sam glaso za ENT... ne znam serija mi je najbolja...
TOS i pocetak TNG sve neki freakovi dolaze na brod i oce ga unistit... TAS nisam gledo iako ga imam Voy-3. na mojoj listi DS9-jednako dobra kao i ent, pogotovo zbog rata koji se vodi kroz pola serije
| sub 09 vel, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo, donio si Entu prednost pred TOS-om... ...barem se nešto promijenilo... 
| ned 10 vel, 2008 2:55 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Chaky je napisao/la: za kraj... nemam ja nista protiv golotinje i sl. u bilo kakvoj seriji, pa i SF, ali ST nije orginalno postao megapopularan zbog toga pa mi se cini bezveze ubacivati golotinju da bi se "privukla nova publika" ... vidjeli smo sto je "popularizacija" ST napravila... nakon 18 godina kontinuiranog STa, ST vise se ne radi.
hmmm.... da malo prosirim pricu... sad kad sam poceo razmisljat o tome "stari ST" (TOS, TNG) je postao kult medju geekovima i svima koji su bar malo takvi jer se trudio oko Science dijela SFa i jer je jednostavno iskakao kvalitetom radnji (za taj tip ljudi - geekovi i slicni). I onda se netko sjetio da ST ucini popularnijim i "normalnom" pucanstvu pa su prvo poceli koketirati sa ratovima i sl. (DS9). A nakon nasilja dolazi vrlo brzo i golotinja (Sedma, T'Pol) i ST pocinje sve vise zanimati "obicnog covjeka" (kao sto je jednom jedan stand-up komicar rekao dok je gledao neku seriju: "pa sto je ovo? pa necu to gledat. na to ne mogu dr*at." ) ali su strai geek fanovi poceli pljuvati po seriji jer postaje "jos jedna od niza novostvorenih SF serija". I na kraju sledanost je ipak padala jer se serija zgadila starim fanovima a novi fanovi su otsili na novu hit SF seriju (Stargate, BSG...).
maX je napisao/la: ...neka od tih krsenja kanona kasnije nazivamo "losim pricama" l tak, a takve price obicno uvijek sadrze dozu šore koju mnogi onda nazivaju "realizmom" ...ak mene pitate, nije trek tu da bude realistican, on je zamisljen da prikazuje neku utopijsku buducnost di su ljudi malo evoluirali od danasnjih, da prikaze kak bi stvari trebale/mogle zgledat u nekom moralnijem drustvu! jebat ga, ak ocete realizam -odite na ulicu. P O T P I S U J E M !!!
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 23 srp, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re:
Tom'caT je napisao/la: WTF...TOS bi mogao pobjediti  nece da moze moj glas pretezao na ds9 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 24 ruj, 2008 12:08 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
TNG 14 DS9 15 STV 14 Gusto , jako gustoo 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 24 ruj, 2008 12:10 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: TNG 14 DS9 15 STV 14 Gusto , jako gustoo  dovoljno da se vidi tko je najbolji 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 24 ruj, 2008 12:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Logirao se samo kako bi dao TNG-u glas i zasluženo mjesto... 

|
| čet 25 ruj, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 25 ruj, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
T'Rapavi je napisao/la: Logirao se samo kako bi dao TNG-u glas i zasluženo mjesto...  legendo... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 26 ruj, 2008 9:38 pm |
|
 |
|