|
Sada je: uto 18 kol, 2026 11:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Najbolja star trek serija je:
Najbolja star trek serija je:
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Imaju oni sta racunat !!
U redu je @max pitao sam i dobio odgovor , posumljao [rekoh i zasto] , ali ako je tako ozbiljno , uredu , prihvacam !!!!
Mozda i hoce ENT past u zaborav , kao i sve drugo gledajuci vecinu, ali... nece skroz !
Znaci TOS koji je po gledanosti isto los al nece past u zaborav jer je mozda ipak neko nesto preracuna tj nije tako los , ali ENT 'oce 100% jer nije po tvom ukusu !?!
Moram priznat dojmljiva teorija !!!!
Mislim da smo se opet vratili na percepciju !!!!! jel tako !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 vel, 2007 9:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
emmm... pa...
htio sam natuknut da TOS takoder pada u zaborav, evo sve mlade generacije ga vise ne gledaju ili im je zadnja rupa na svirali (ukljucujuci mene)
-a teze pada u zaborav iz povijesnih razloga... i stalno nas podsjecaju na njega... jebate di god je ST *Wiliam Sahner se nasere tamo, ili Sulu)
-gledanost TOSa pada u svakom slucaju!
a za ENT sam probo rec da ce se to vjerojatno bit "brze" nego s drugim serijama i da to njegova gledanost nagovjesta
(damn, je da sam pun percepcije, ali trudim se...mrghhrmm)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 12 vel, 2007 9:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
U redu je max , ipak smo ljudi i nemozemo pobijec od toga da umijesamo i dozivljaj , razumio sam pojasnjenje [nadam se] , hvala na odgovoru !
Mozda ce za desetak ili vise godina djeca pricat ST sto je to ? jel to ono sto oni "penzici" gledaju u nekom kljubu tamo... !!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 vel, 2007 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Pa normalno da ce djeca pitat sta je to kad ce nestat TV
Buducnost dolazi i vjerojatno ce doci novi Gene Rodenbery (valjda se tako pise) koji ce napraviti nesto slicno danasnjem ST-u
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 13 vel, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Piše se Roddenberry.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 13 vel, 2007 2:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
T'Grel je napisao/la: Piše se Roddenberry.
Hvala
Sad si mi prosirio znanje
Budem sad to zapamtio za slijedeci put
Hvala jos jednom
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 13 vel, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Shadowh86
Ako ovako stvari nastave ic u filmskoj industriji , a kako vec idu u izradi crtica .. nece trebat nitko cak ni za scenaristi pogotovo takve scenarije klase STa ili , superjunaka "iz mladosti" ,kajubojaca isl..!
Scenarij STa iskreno govoreci ka da je preuzet od "Bonanze" i prebacen u svemir , nikakve razlike , tako da nije ni cudo sto se [kako kazu i nesto vidjeh , par epizoda] Kirk ponasa kao da je dosa na divlji zapad a ne u svemir , jos su im indijanci falili sto su nadoknadili u VOY !!!!!!
Toliko o scenariju i "novom Gene-u" tj potrebi za njime .... sto ne znaci da ne volim ST vec je tome tako , scenarij je kaubojski , a nije ni cudio ak je maestro bi "sodier" !!!!!!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 13 vel, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: a nije ni cudio ak je maestro bi "sodier" !!!!!! Pozdrav
que?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 vel, 2007 12:05 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Izvini ono "l" mi je "ispalo" soldier !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 vel, 2007 2:12 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: fora kod ENT-a po mom misljenju je da ce neovisno o gledanosti, brze pasti u zaborav od ostalih ST serija ( po sadrzaju mislim, ne po postojanju... uvijek cu ga crniti )-a njegova losa gledanost je samo indikator toga...
...to se neće dogoditi dokle sam ja živ...!! 
| sri 14 vel, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ok... kad se nademo za 80 godina... ja cu se sjecat samo TNGa, ti samo ENTa, tomica samo VOYa, grga samo DS9... pa cemo imat o cemu pricat  ...hm... eto vidis... niko mi nije pao na pamet za TOS.. ?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 23 vel, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ja ću se sjećati velikog tria TOS, TNG i DS9. Za 80 godina ću biti mrtav i ucrvan, ali će moja kolekcija Treka na dvd-ima biti pokopana uz mene i bit će čitava jer crvi ne jedu plastiku. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 vel, 2007 11:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, od kad Voyager vodi u anketi... ?? ...genijalno!!!
| pon 05 ožu, 2007 11:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Najserija
posto ima dosta novih clanova od kad je ova tema zamrla bilo bi lijepo cuti i njihova misljenja
pa pucajte...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Najserija
Neznam koja mi je najbolja Inace meni dopizdio ovaj tempo film po film , ja bi novu trek seriju , materijala ima za napravit dobar zaplet cak mislim da ima i novca ali ima li volje? naprimjer nebi li bilo baza dat worfu klingonski brod s pola ljudskom a pola klingonskom posadom pa pogledat i star trek iz njihove perspektive ili sta ja znam izmislit plot u kojem dominion dopusta istrazivanje gama kvadranta kao nekakav cin pomirenja a zasto nebi sada napravili seriju s novim enterpriseom (sovereign) cak nit picard nemora vise biti kapetan JA BI NOVU TREK SERIJU 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 18 sij, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|