| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Janeway je najbolja i najkompletnija i imala je najteži zadatak. Jedino je Archer imao jednako težak zadatak u 3. sezoni Enta. 
|
| pon 28 ruj, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Da, Sisku je bilo ful lako...
|
| pon 28 ruj, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: Da, Sisku je bilo ful lako... Pa njema baš i ne nešto naročito više nego ostalim kapetanima u ratu. Od kojih su mnogi i poginuli.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
_Oz je napisao/la: Da, Sisku je bilo ful lako... PFF .. daj Archer bi ih pojo za doručak
Pa naravno da mu nije bilo lako...no ipak mislim da je Janeway imala tezi zadatak od njega...a mislim i Archer Jer fora je u tome da su Voyager i Enterprise bili sami...samo jedan brod...drugo je dok ti iza sebe imas cijelu armadu pa ak se kaj desi, hop i špura...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Upravo tako Sisko je imao cijelu federacijsku flotu kraj sebe.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Archer ne bi mogao ni na pišanje bez T'Pol.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
_Oz je napisao/la: Archer ne bi mogao ni na pišanje bez T'Pol. Mislim da je Kirk najbolji i njegove legendarne fight scene
|
| pon 28 ruj, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
redhair je napisao/la: _Oz je napisao/la: Archer ne bi mogao ni na pišanje bez T'Pol. Mislim da je Kirk najbolji i njegove legendarne fight scene Kirk je kombinacijom golih ruku i lukavosti pobijedio Gorna!
|
| pon 28 ruj, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
_Oz je napisao/la: Archer ne bi mogao ni na pišanje bez T'Pol. Oh ... pa zasigurno da mu je T'Pol mnogo pomagala, no necemo u tom smjeru da ja slucajno ne spomenem Picarda kojemu su smjestili jednu zensku pokraj njega koja cita tude osjecaja pa tako pomaze Pikiju(btw tako mi se od susjede pas zove) ili Riker koji je dezurni da ga netko otme na away mission i ispretuce itd. jer se ovaj boji otici van broda... Ups cini se da sam rekao to

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
_Oz je napisao/la: redhair je napisao/la: Mislim da je Kirk najbolji i njegove legendarne fight scene Kirk je kombinacijom golih ruku i lukavosti pobijedio Gorna! Složio je on bazuku Zato je najbolji kapetan

|
| pon 28 ruj, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Kako je molin vas Janeway imala tezi ili najtezi zadatak? Pa o jednom Sisku je ovisio prakticki cijeli kvadrant, o Archeru draga nam Zemlja. O Janeway je ovisila samo njena posada (parsto ljudi) i to dal ce ih dovest kuci ili ne. Big deal da ih nije ni dovela kuci. Mnogi su brodovi nestali/unisteni u povijesti Starfleeta, Voyager bi bio samo jedan u nizu. Po cemu je ona imala tezi zadatak od bilo kojeg kapetana koji je sudjelovao u Dominijskom ratu ili bitci kod Wolfa 359 npr.?
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Mr.Good je napisao/la: Kako je molin vas Janeway imala tezi ili najtezi zadatak? Pa o jednom Sisku je ovisio prakticki cijeli kvadrant, o Archeru draga nam Zemlja. O Janeway je ovisila samo njena posada (parsto ljudi) i to dal ce ih dovest kuci ili ne. Big deal da ih nije ni dovela kuci. Mnogi su brodovi nestali/unisteni u povijesti Starfleeta, Voyager bi bio samo jedan u nizu. Po cemu je ona imala tezi zadatak od bilo kojeg kapetana koji je sudjelovao u Dominijskom ratu ili bitci kod Wolfa 359 npr.? Read it, damn it...Cmd Data je napisao/la: _Oz je napisao/la: Da, Sisku je bilo ful lako... Jer fora je u tome da su Voyager i Enterprise bili sami...samo jedan brod...drugo je dok ti iza sebe imas cijelu armadu pa ak se kaj desi, hop i špura...

|
| pon 28 ruj, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.Good je napisao/la: Kako je molin vas Janeway imala tezi ili najtezi zadatak? Pa o jednom Sisku je ovisio prakticki cijeli kvadrant, o Archeru draga nam Zemlja. O Janeway je ovisila samo njena posada (parsto ljudi) i to dal ce ih dovest kuci ili ne. Big deal da ih nije ni dovela kuci. Mnogi su brodovi nestali/unisteni u povijesti Starfleeta, Voyager bi bio samo jedan u nizu. Po cemu je ona imala tezi zadatak od bilo kojeg kapetana koji je sudjelovao u Dominijskom ratu ili bitci kod Wolfa 359 npr.? Pa bio je najteži zadatak jer je bila sama u nepoznatom djelu svemira. A sad i o njoj je u više navrata ovisila sudbina alfa kvadranta i zemlje.
|
| pon 28 ruj, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
bubica
|
Sisko je Q-a odvalio šakom!!!!
|
| pon 28 ruj, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Pa zbog toga je i legenda, drugi na mom popisu

|
| pon 28 ruj, 2009 8:10 pm |
|
 |
|