| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Izbor za naj kapetana
_Oz je napisao/la: Kirk ima samo jedan glas? Koji ste vi Trekiji, mislim, stvarno... ...hmmm a ja sam mislio da su T'Grel i Ivanka glasali u ovoj anketi... ...pa kako im je to promaklo...
...hmmm... očekivao bi se i glas od TDE... ali vjerojatno ga je dala Archeru...
...tako da i mene čudi što ima samo jedan glas...
| sri 09 ruj, 2009 1:44 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja glasao za Siska. Najkompletniji je kapetan. - Zna kada lupiti šakom po stolu a kada biti diplomata (Picard je dobar diplomata, a Kirk stvari uglavnom rješava kaubojski) - Uspio je, za razliku od ostalih kapetana, balansirati i da ima obitelj... - Uspio je balansirati i biti vrhunski SF kapetan i Bajoranska vjerska ikona. 2 teške funkcije odjednom. - Ima muda zaletjeti se u crvotočinu u kojoj ga s druge strane čeka 10000 JemHaddar brodova, ali ne j**e to njega,.. ide on na sve ili ništa! Povlačenje nije opcija! - u nepunih 7 godina se vinuo sa emocionalno uništenog čovjeka do krojitelja sudbine alpha kvadranta i u diplomatskom i u vojnom i u vjerskom smislu... - da je neki drugi kapetan bio na njegovom mjestu na početku rata, izgubili bi... itd 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 ruj, 2009 2:03 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Picard nebi izgubio  , Picard je star trek chuck noris 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 09 ruj, 2009 2:35 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nisam se izjasnio u ovoj anketi. The Sisko! Zbog razloga koje je Cvicek naveo, a i zato jer Sisko ima onaj mrki pogled 
|
| sri 09 ruj, 2009 10:04 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 09 ruj, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ma to je 10 botova glasalo za Archera. 
| sri 09 ruj, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
alien she je napisao/la: jean poriluk picard i odmah iza njega baba katica janeway  ja pročitala Jean Luk Poriluk Naravno Picard!! onda Katica, Sisko...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 09 ruj, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Nema do njega. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 21 ruj, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Jean-Luc Picard jedan jedini najbolji 
| ned 27 ruj, 2009 12:21 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Novi Christopher Pike je drugi najbolji, iza Picarda. Zatim ide originalni Kirk, pa Sisko, pa novi Kirk, pa Archer. Janeway je tamo negdje na 16. mjestu. 
|
| ned 27 ruj, 2009 12:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...buuuuuu...huuuuuuuuuuu... ...nisam zno da se tako lako daš impresionirati...
...novi Kirk nije ni do koljena starome...
...ali novi Pike je već bolji od staroga... kojeg zapravo nismo ni nešto bolje upoznali...
| pon 28 ruj, 2009 1:35 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...buuuuuu...huuuuuuuuuuu... ...nisam zno da se tako lako daš impresionirati... Samo ako je netko zaista impresivan. A novi Pike to apsolutno jest! Mr.bobo je napisao/la: ...novi Kirk nije ni do koljena starome... Do pupka mu je...
|
| pon 28 ruj, 2009 1:51 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 28 ruj, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 28 ruj, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
nije...  ali ne offtopičarimo... Meni je Picard najbolji... ima taj neki 'kapetanski štih'...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 28 ruj, 2009 4:14 pm |
|
 |
|