| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Najbolji intro
Vizualno mi je najbolja DS9 od 4. sezone kad je ubačen i Defiant, ali uvjerljivo najbolje zvuči "Space, the final frontier..." u originalnoj Kirkovoj izvedbi. Čast Piksiju, ali u ovom slučaju je običan plagijator. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 sij, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
TNG Picard i "space, the final frontier"  Ajme naježim se svaki put Al ok mi je i Entov intro 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 24 sij, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Anketa bas ne valja, jer DS9 ima dvije spice (1-3 i 4-7 sezona, promjenjena je i vizualno, a i glazba je malo drukcija) i fali Mirror Universe Enterprise spica Teska doluka... najbolja mi je Enterprise Mirror Universe, super mi je kak se logo Enterprisea na pocetku iz bjelog pretvori u crno, i kak prikazuje one sve okrutne scene, a i glazba je super.. Obicna od Enterprisea mi ne valja Vizualno mi je najbolja Voyagerova, i ima dosta dobru glazbu, onak nekak nostalgicnu. TNG isto ima odlicnu glazbu, nekak motivirajucu. I DS9 ima odlicnu glazbu, nekak opustajucu, s onim trubama i to. I u DS9 mi je puno bolja u prve tri sezone, nakon toga mi je glazba dosta losija, mislim skoro je ista, ali je nekak ubrzana i to vise nije to Glazba mi je ipak bitnija od vizualnog dijela, pa cu glasat za DS9, njegova glazba mi je najbolja (ova u prve 3 sezone)... to je valjda jedina stvar u kojoj mi je DS9 najbolji 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 25 sij, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Najbolji uvod mi ima TNG (Space - the final frontier...  ), vizualizaciju VOY, muziku ENT, a dobar mi je i DS9 intro sa Defiantom 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 28 sij, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
Oba DS9. Pitaš se iz kog smira je najbolje probat se neopaženo ubacit.. Ma, ozbiljno i dostojanstveno, fantastična mjuza, osobito prvi intro.Na TOS i ENT je moguće plesat macarenu, il havajski hola.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| čet 29 sij, 2009 12:00 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Definitivno Voyager, ta glazba mi je tako veličanstvena da zastaje dah od nje. A tu su i odlične scene Voyagera po autocesti svemira.
| čet 29 sij, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Voyagerov, a i drugi DS9-ov nije mi loš.
|
| sub 31 sij, 2009 4:34 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
RAI'TARA je napisao/la: Voyagerov, a i drugi DS9-ov nije mi loš. Drugi DS9-ov je definitivno bolji od prvog ali meni su i dalje kvalitetniji TNG i Voyager 
|
| sub 31 sij, 2009 9:06 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je ovaj novi DS9 pretrpan šatlovima, brodovima itd. 

|
| sub 31 sij, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
T'Rapavi je napisao/la: Meni je ovaj novi DS9 pretrpan šatlovima, brodovima itd.  ipak je rat pred vratima, mora i intro biti u nabrijanoj atmosferi
| sub 31 sij, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
aaaaaaaaa ENT ENT ENT! I to baš zato jer je drukčiji...a pjesma je odlična! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 31 sij, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dodajem nesto Osim TNG-a je i nova DS9 ulaznica (intro) odlicna 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 31 sij, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa meni su sve u biti dobre, ali neke dobrije od drugih. Čak mi je i TOSovska ok. Ubijem se na ono zavijanje na kraju epki... 

|
| sub 31 sij, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
T'Rapavi je napisao/la: Pa meni su sve u biti dobre, ali neke dobrije od drugih. Čak mi je i TOSovska ok. Ubijem se na ono zavijanje na kraju epki...  TOSovska je dobra jer je prva i temelj za Picardov intro ........
|
| pon 16 vel, 2009 2:19 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
ENT intro mi je najbolji... i to ne samo zbog pjesme koja mi je odlična i koja odlično opisujuje radnju i obilježja Enterprise-a... već same slike koje pokazivaju napredak čovječanstva i prve pionirske ljudske korake prema svemiru... posljednoj granici... i to je ono zašto je ENT poseban.
| pon 16 vel, 2009 3:39 pm |
|
 |
|