| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Najmanje dobar Trek serijal?
Točkica je napisao/la: Enterprise, ali nije mi apsolutno loš, samo mi je najmanje zanimljiv.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 28 sij, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Definitivno najmanje dobar mi je TOS iako ima svoje svijetle trenutke. Al šta ste mi svi napali Enterprise  no dobro,ja ionako imam tendenciju procjenjivati kvalitete serijala prema broju zgodnih frajera  ahem Trip ahem 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 28 sij, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Al šta ste mi svi napali Enterprise  no dobro,ja ionako imam tendenciju procjenjivati kvalitete serijala prema broju zgodnih frajera  ahem Trip ahem  ...da i ja se pitam... kako... ...čak ima i više sezona nego TOS...
| sri 28 sij, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
KI TO NE VOLI DS9??! MA JA ĆU IN POSLAT SVOJE ĐEM'HAZARDERE!! Iman ih koliko god bude potribno.. Gospodo, tá svemir je posebno visoka politika, helouu. Star Trek_Preety Little Smart Fast Star Ship Voyager__ jer serija poslin susreta sa Borgon upada u mainstream klišeje i sve se iole bistro vrti oko Dotura, Sedme i Janeway (te osvetoljubive ex-ljubavnice Borg Queen) Enterprise, jer je ukinut (imate li vi populacijo pojma na ka sva čuda je Archer naleti u okolnon svemiru. npr. Kzenti, humanoidni feloidi ki su mu tili otkinut glavu. pogledat memory alfa i beta) TOS, stari šarmer. Civilizacijski akcelerator. Nova Generacija, likovi se baš ne minjaju-upadljivi minus, silni Riker uvik upada u božanske bizarne kratkosežne situacije (i moja mater veli da je lip čovik, i da znate; na Kurili 1. Vorte se od svog postanka razmnožavaju sexualno i prilično su "obični"), Picard je tip čigova je nepokolebljiva čovječnost spas za moral Federacije, al show ki je sve započe ispočetka i zato DS9, drama, sve se minja, ogromna kapelada TOSovin posthippijevskin postavkan, i manji šamar TNGu, jer raj triba žestoko braniti, jer triba pazit na licemjerje, jer Federacija "ima mana, ali nema želje za osvajanjen". Tako je govori Odo, jedan od reformatorov Dominija.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sri 28 sij, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
TOS naravno
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 sij, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni TNG, najdosadniji je i pun je moraliziranja. Ali da se zna meni je sav star trek super. Ali ako moram izabrati biram TNG za najgoreg.
|
| sub 31 sij, 2009 4:36 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni TNG, najdosadniji je i pun je moraliziranja. Ali da se zna meni je sav star trek super. Ali ako moram izabrati biram TNG za najgoreg.  Ne bi se baš složio s tobom, jer je TNG najbolji serijal uopće, s najboljim glumcima (npr. kapetan  i  ) i naljepšim brodom od ostalih serijala (osim Defianta iz DS9-a i dok ne naprave serijal sa Sovereign-om  )
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 31 sij, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
A ja se ne slažem s tim što si naveo ti hehe. 
|
| sub 31 sij, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
..smooth operator.. je napisao/la: Enterprise, jer je ukinut (imate li vi populacijo pojma na ka sva čuda je Archer naleti u okolnon svemiru. npr. Kzenti, humanoidni feloidi ki su mu tili otkinut glavu. pogledat memory alfa i beta)
...da, gledali smo i vidjeli što je sve morao Archer proći da spasi Zemlju... ....čak ni Borg nije toliko djelovao na Picarda koliko sama ta misija na Archera... ostavio je srce u prostranstvu, prodao dušu vragu... samo da spasi Zemlju... ...a to to nije napravio... ni Picard se ne bi rodio... Sovereign je napisao/la:  Ne bi se baš složio s tobom, jer je TNG najbolji serijal uopće, s najboljim glumcima (npr. kapetan  i  ) i naljepšim brodom od ostalih serijala RAI'TARA je napisao/la: A ja se ne slažem s tim što si naveo ti hehe.  ...ja se slažem s RAI'TARom da se ne slažem što je ''Soveregin'' rekao... ...TNG nije najbolji serijal... ...i Voyager ima njabolju glumačku postavu... ...i Voyager ima najljepši brod...
| ned 01 vel, 2009 4:10 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ok. To je vaše mišljenje, ali ja se držim svoga. TNG i točka na i 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 vel, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
recimo da mi je najmanje drag TOS, ali to prvenstveno zato sto sam ga gledao samo jednom i to dosta davno, tako da ga se slabo sjecam.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 vel, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Definitivno ga pogledaj opet i to remastered verziju, puno toga će ti bit jasnije. 
|
| pet 06 vel, 2009 4:42 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Definitivno ga pogledaj opet i to remastered verziju, puno toga će ti bit jasnije.  evo, to mi je prva stvar sad nakon kolokvija. (to i hocu pogledati 24 u tjedan dana  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 06 vel, 2009 4:35 pm |
|
 |
|