| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: S kojim bi likom iz ST-a najradije spavali?
Oskudan je popis...kužim...sad i ja to vidim....ali ipak...mislim da je kolko tolko ok. A da sam stavila Rikera na popis svi bi za njega glasali i ne bi mi bila zanimljiva ženska mišljenja o tome. Kao npr.tvoj odabir 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 09 srp, 2007 10:43 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
eh, ipak nisam za dernnu glasala nego za kirka...njoj ipak fali jedna stvar da bi me zavela  a kirka bi u njegovim boljim danima mogla iskoristit kad bi posjetio moj planet... 
_________________ njanjanja
|
| pon 09 srp, 2007 10:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
također se slažem da je popis oskudan... ...pa , makar volio ankete... ...u ovoj ću biti neutralan...
| pon 09 srp, 2007 12:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Jadzia Dax
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 09 srp, 2007 1:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: također se slažem da je popis oskudan... ...pa , makra volio ankete... ...u ovoj biti neutralan... vrijeme je da priznas bobo... tebe Neelix privlaci 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 srp, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: također se slažem da je popis oskudan... ...pa , makra volio ankete... ...u ovoj biti neutralan... vrijeme je da priznas bobo... tebe Neelix privlaci  ...krivi zaključak...
| pon 09 srp, 2007 3:14 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: također se slažem da je popis oskudan... ...pa , makra volio ankete... ...u ovoj biti neutralan... vrijeme je da priznas bobo... tebe Neelix privlaci  ...krivi zaključak... Nemoj se sada izvlačiti...sve se kad tad dozna. Bez brige trekkeri su inače liberalne osobe Pa ne mora nitko ostati neutralan,izjasnite se iako lika za kojeg bi vi glasali nema na popisu 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 09 srp, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
zvuči otrcano...svinjski muški...ali bez raz,išljanja T'Pol.... mada je bilo i drugih ljepih žena u ST...
sveven nije losa, ali mi je najljepsa glumica ikada u ST jedna zenska koja je dosla na ent-d u stanju staze dok ne postane potpuno zrela, jer je bila namjenjena jednom liku kao poklon....stvarno se nemogu sjetiti ni ime zenske ni ime epizode
| pon 09 srp, 2007 7:43 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
famke janssen čak sam zguglala - zvala se kamala, a epizoda se zove perfect mate, a ona je u njoj glumila dotičnu 
|
| pon 09 srp, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 srp, 2007 12:24 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nema chakotaya u anketi 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 10 srp, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Counselor
|
a deanna na slikama izgleda staro 
|
| uto 10 srp, 2007 5:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... meni ne izgleda uopce staro ovo je npr. staro 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 srp, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Counselor
|
stara koka dobra juha  ajde dobro ne doslovno staro, ali zrelo 
|
| uto 10 srp, 2007 6:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
indeed. Deanna mi i nije nesto u zadnje vrijeme. (ove slike sa premijere Nemesisa cak nevolim ni gledati, kvare mi ljepa sjecanja iz vremena TNGa)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 srp, 2007 7:17 pm |
|
 |
|