| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Dominij ili Xindi
Pitanje je da li vam je zanimljiviji i bolje napravljen rat s Dominijem ili sa Xindijima? Jesu li ratovi dobro uklopljeni u DS9 odnosno ENT?
|
| čet 02 srp, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Dominij ili Xindi
Sa dominijem , dosta kompleksniji i spektakularniji , ali i tuzniji 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 srp, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Kriza sa Xindijima uopće nije bila rat, to je samo bio tragičan nesporazum u režiji Sphere buildera (koji su čista kopija Foundera ako će mo pošteno)
|
| čet 02 srp, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
S Dominijem mi je bio bolji rat, jer je napetiji, mračniji i ima dosta prevrata
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 02 srp, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Sa Xindijima... ono kad zraka prepolovi Floridu 
| čet 02 srp, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sa, Xindijima... mi je zanimljiviji, napetiji... maštovitiji...
...Dominijski mi je bio preduga trakavica... i nije pogodio moj ukus... trebalo je tu biti nešto drugačije obrađeno malo...
| pet 03 srp, 2009 12:46 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ne sjećam se baš nekog rata sa Xindijima, pa me očito nije pretjerano fascinirao... dakle Dominij je moj izbor.
| pet 03 srp, 2009 2:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Hmmm...ne znam zašto su samo Xindi i Dominij uključeni u anketu, premda je Federacija ratovala i sa Borgom (WE ARE AT WAR), i sa Klingoncima, ali i sa ROmulancima, što nismo gledali.
Xindi ili Dominij?
Pa ovo što je _Oz rekao; to nije ni bio pravi rat, već samo kriza. Osim toga, Xindi su potegnuli krivi potez testirajući prototip na prilično nekopnenom dijelu Zemlje (mogli su onaj rov napraviti u Europi, pa kolika bi tek onda bila šteta). Dosta traljavo započeto.
Ima i rat s Dominijem svojih mana (špijuni shapeshifteri jednostavno nestanu nakon pete sezone), ali meni je taj rat daleko bolji u ovoj anketnoj dihotomiji.
|
| ned 05 srp, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Miki je dobro reko oni su ratovali s svim susjedima . Sa Xindijima to je bio teoristicki napad ,kod je s Domijiom bio bas rat .
| pon 06 srp, 2009 2:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miki je napisao/la: Pa ovo što je _Oz rekao; to nije ni bio pravi rat, već samo kriza. Osim toga, Xindi su potegnuli krivi potez testirajući prototip na prilično nekopnenom dijelu Zemlje (mogli su onaj rov napraviti u Europi, pa kolika bi tek onda bila šteta). Dosta traljavo započeto.
...hmmm... a baš si Xindiji imali podatke di je največa populacija ljudi na planetu... ...imali su samo kordinate planeta... i kad je prototip došao... samo je opakio na mjestu kako je tad bila Zemlja okrenuta...
...pa je traljavije tvoje objašnjenje, neko početak nevolja s Xindijima... 
| čet 09 srp, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mogu se pomiriti sa tvojim mišljenjem i prihvatiti ga kao takvo, no ideju o ratu sa Xindima ne bih trebao, ni ne mogu prihvatiti jer 1. to nije bio rat 2. način na koji je taj tzv 'rat' počeo je loše izveden 3. čitava sezona jedne potencijalno dobre serije se ispucala na nešto što je dio nedorečene koncepcije koja se proteže kroz seriju
To je čista logika, s kojom se trebaš složiti 
|
| pet 10 srp, 2009 12:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 10 srp, 2009 12:14 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Premještam raspravu ovdje, da ne spamamo u ovoj dihotomiji.
|
| pet 10 srp, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sad kad sam nanovo pogledao 3.sezonu Ent-a mogo reć da mi je ipak bolji rat s Dominijem jer tamo je to bolje izrežirano i nema tolikog pritiska na jednoj posadi, jedna bitka se gotovo uvijek riješi u 1-2 epke, dok ovdje se stalno čeka kad će pronaći taj crveni div i oružje i kad će moći Xindi vijeću reći što žele....
|
| pet 10 srp, 2009 12:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa u tom pritisku je i fora... nema nikog drugog, oni moraju spasiti Zemlju... ako oni to ne učine... Zemlja će biti uništena...
| pet 10 srp, 2009 1:15 am |
|
 |
|