| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: before... after...
T'Rapavi je napisao/la: Sram me bilo što nisam prokomentirao Terry...  Lijepa kao i uvijek, volio bi je upoznati.  a Frakesa si prepoznao... neznam, ja bih se na tvom mjestu zabrinuo... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 pro, 2008 12:16 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme prelijepa je 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 31 pro, 2008 12:16 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
stvarno terry farrell ima nešto u sebi.uopće nije klasična ljepotica tak da je stvarno posebno lijepa 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 31 pro, 2008 12:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ona je... vesela, vrckasta, vragolasta. (ponestade mi epiteta na v  ) evo jos jedna slika:  (nije before ni after, ali ajde... uzivajte u ljepoti  )
|
| sri 31 pro, 2008 12:21 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Sram me bilo što nisam prokomentirao Terry...  Lijepa kao i uvijek, volio bi je upoznati.  a Frakesa si prepoznao... neznam, ja bih se na tvom mjestu zabrinuo...  Ma prepoznao sam je naravno, ali nisam prokomentirao...  Iskreno, Frakesa mi bilo i malo teže skužit nego nju. 

|
| sri 31 pro, 2008 12:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, da, sad se izvlacimo... no dobro, nakon takvog previda ne preostaje ti nista drugo nego muljati 
|
| sri 31 pro, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A barem nisam napisao da bi njega želio upoznat, ak niš drugo... 

|
| sri 31 pro, 2008 12:41 am |
|
 |
|