|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pon 17 kol, 2026 9:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Dedication plaque
Meni najbolji citat je kratak i jasan , a glasi ovako:
"Give me Liberty or give me death..." - Patrick Henry USS São Paulo
Drugi dobri citati po redu su mi sljedeći :
"... to boldly go where no man has gone before!" USS Enterprise
"The only reason for time is so that everything doesn't happen all at once." - E.M. Rauch USS Relativity
"All I ask is a tall ship and a star to steer her by." Defiant NX-742P.S. Ne sviđa mi se što si stavio samo jednu opciju Dađo (trebao si stavit barem dvije)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 27 vel, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Dedication plaque
"Hope is a waking dream." - Aristotle USS Dauntaless 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 27 vel, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|