| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Najbolji od Baratheon braće
Dakle, jednostavno pitanje i jednostavan odgovor... ali slobodno napišite i zašto, prokomentirajte svoj odabir. Koji vam je najbolji i najdraži... zašto? Koji vam se ne sviđa i zbog čega... Po starosti poredani...  Stannis  Robert  Renly Vote! 

|
| sri 15 srp, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Najbolji od Baratheon braće
Renly! Jer je najmlađi i puno zgodniji u mojoj viziji. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 15 srp, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A vjerojatno ima i zgodnijih verzija, ovo sam uzeo jer su u kompletu bile. 

|
| sri 15 srp, 2009 4:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Stannis 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 15 srp, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Stankec.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 15 srp, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Robert Ok, svjesna sam da je idiot, i da je bio grozan prema Cersei, Ali onak... Totalno je tip osobe s kojom bi ja htjela zapit u nekoj birtiji i satima slusat o njegovim ratnim osvajanjima i ljubavnim pothvatima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 srp, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Meni Renly, onak zafrkava se... onda ga još opisuje kao Roberta u mlađim danima. Robert mi se nekako previše ugojio, mlati ženu itak to... Stannis mi se za sad čini kao neki stari ogorčeni čiča. Ali pročitao samo Igru prijestolja, pa tko zna kako će se još stvari odvijati... 

|
| sri 15 srp, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
robert ali negdje u mladim danima,taj je negdje bio strah i trepet svake krcme i bordela 
| sri 15 srp, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja se dvoumim! Renly i Robert su zakon!
Robert prvi, lik je dosao, utao na ustanak, vodio rat, pokosio protivnike, mlatio oko maljem, uzeo krunu. onda je nastavio s drugom vrstom malja.
Renly mi je, s druge strane, zakon, kako je uspio pridobiti prakticki pola kraljevstva za sebe i pritom zadrzao neki svoj stil. on je bio cool.
sto se Stanisa tice, on mi je malo bezveze, nekako je mutav.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 srp, 2009 2:15 am |
|
 |
|