|
Sada je: čet 25 lip, 2026 3:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 28 lis, 2009 8:46 pm Postovi: 66 Spol: Ženski Opis Stanja: Led
|
 Re: Glumci u ASOIAF seriji
Ja volim Eddarda iako jest glup, ali gluplja je Sansa, Simona Westerosa. U svezi s Martinom i Eddardom: Ali dajte, molim vas! Tako odugovlačiti s onom "krvavom posteljom" je ili 1.paravan pravog paravana, u kojem će na vidjelo izači neke neočekivane stvari, ili 2.glupost pokušaja zataškavanja teorije R+L=J, da nema gore gluposti. Ako je stvar 2. onda je lijepo mogao jasno i glasno napisati u poglavlju Eddard ono što je jako jasno ali zbunjujuće jer nismo dobili konkretan odgovor zbog sporog pisanja.
Sada promjena teme, tko glumi Roberta Baratheona?
I tko misli da Cersei i Jamie nisu Lannisteri, jer u Jamiovom snu u četvrtoj knjizi kada sanja ženu zelenih očiju "koju je poznavao tako davno da je se ne sječa" ta mu žena govori da je Twyin sanjao da mu kraljica bude kćer, a sin slavni vitez ali se to nije ostvarilo. I sad bi Jamie i Cersei bila kopilad njihove majke, lannisterke zelenih očiju i plave kose.
_________________ "Ovo će umrijeti brže o ostalih.", reče Theon. "Mislim da neće, Gregory", Jon kaže: "Ovo pripada meni".
|
| sri 25 stu, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Rheanerys je napisao/la: Sada promjena teme, tko glumi Roberta Baratheona?
Roberta glumi Mark Addy  Mislim da ce on bit sasvim ok za tu ulogu  na ostala pitanja odgovorim u drugom topicu  ovdje je malo off topic 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 stu, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, da, on mi je fakat genijalan za Roberta! predobar je jedan od onih kao promo plakatića s njim!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 25 stu, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant postavi sad te bolje slike od Jaimea ili daj link
| sri 25 stu, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ovdje imaš kao fotku... (dvije stranice ranije) a ima i slika i crteža po netu koliko ti srce želi. mislim, nemoj me krivo shvatiti, pozdravljam stavljanje Jaimea u avatar, ali nekako mi u ovom konkretnom slučaju ne izgleda na vrhuncu svog šarma.
|
| sri 25 stu, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Kad će više odabrati SVE glumce. Samo se sjetite da nemamo pojma tko će biti Mrycella, Tommen i Rickon. Meni su mali zlatokosi jako važni u radnji, ali Rickona bih voljela vidjeti jer je Stark, a budući da je Bran sada Kralj na Sjeveru, mora imati naslijednika, a to je Rickon. Te je i on važan. A počeli su glumiti bez njih. Ako izbace Rickona, prosvjedovati ću Martinu.
_________________ "Ovo će umrijeti brže o ostalih.", reče Theon. "Mislim da neće, Gregory", Jon kaže: "Ovo pripada meni".
|
| čet 26 stu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Koliko san ja upucen, za sada su snimili taj pilot i sada triba vidjet hoce li uopce nastaviti sa snimanjem serije. Hoce li je odobriti ili ne.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 26 stu, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Nikolaj Coster-Waldau o Igri prijestolja... Citat: How was it to work closely with an international star like Lena Headey?
- It was a really good experience. She is super sweet and talented - and she's very fun. She was also pregnant during filming, but not so far along that you could see it clearly. Yet she was forced to have a stand-in in a nude scene with me.
A nude scene? Don't you play brother and sister?
- Yes, it is true... but nevertheless she is completely naked. I can not dwell on why. You may see in the series.
When you play the king's squire, it probably means that you must ride a horse?
-Yes, I ride around a lot. I've tried it a few times before, so it went very well. But it will of course always depend on what kind of a horse you get set up with (ha-ha).
I have read that American fans of 'Game of Thrones' think your nose is wrong?
-It is true that some think that my nose is weird, because it has a crack. They think that I generally fit nicely into the role of Jaime Lannister, from the novel, but that my nose is a little off. I broke my nose as a child - it was something with some wild pranks, I guess. So it looks a bit messed up, but I don't intend to do anything about it. Winter is Coming
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 26 stu, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Lena je trudna? I ima skroz golih scena?  Weeeeeeeeee  I Nikolajev nos je savrsen  On je cijeli savrsen 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 26 stu, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I Nikolajev nos je savrsen  On je cijeli savrsen  O da.  O daaaaaaa. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 26 stu, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Citat: How was it to work closely with an international star like Lena Headey? Da sam ja Nikolaj, i da me pitaju ovakvo pitanje, ja bi ih ošamario i pitao "KOJI JE VAMA KURAC, MAINSTREAM BAGRO!?"
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 26 stu, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
The Boz je napisao/la: Citat: How was it to work closely with an international star like Lena Headey? Da sam ja Nikolaj, i da me pitaju ovakvo pitanje, ja bi ih ošamario i pitao "KOJI JE VAMA KURAC, MAINSTREAM BAGRO!?" Hahaha, da, to je najbolji nacin za privuc fanove 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 26 stu, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Zanemarite post koji je stajao na ovom mjestu. Bila sam bolesna, vrtilo mi se i nisam bila potpuno svoja. Inače nikad ne bi to napisala.
|
| pet 27 stu, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Kada će izabrati Rickona? Vidjela sam na jednoj stranici da će ga odabrati uskoro, ali ne piše kada. I osim toga, nisu vjerodostojni, pa se pitam hoće li ga uopće biti.
|
| ned 20 pro, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Rheanerys je napisao/la: jer to što rade Jamie i Cersei ne bih glumila bez maske za lice. ha? ok, ili sam ja nesto krivo skuzio ili ti ne bi glumila u scenama seksa bez maske na licu?
|
| ned 20 pro, 2009 3:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|