| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Glumci u ASOIAF seriji
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja sam Jaimea više zamišljala kao da je predivan ko žena. Neš tipa Ra iz Stargatea samo visok, bljedunjav i plav. Nadajmo se da će me razuvjerit. EDIT: Eeeee ovu sam sliku našla u topicu keksi macani, Hrčka ju je postala. TOČNO tako bih htjela da izgleda Jaime. Joj ja ne bi da bude takav  Nisam ga zamisljala zenskastog  Iako doduse, je opisan zenskasto u knjizi  Ali ja ne volim bas takve tipove Ma kad bi nasli glumce koji izgledaju ovako, oni bi mi bili savrseni za Cersei i Jaimea:  Ja sam ih bas ovako zamisljala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 11:36 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Igra prijestolja
Cvicek je napisao/la: Da li se u knjizi puno toga vrsti oko toga kakvu ta ženska ima boju kose, pa da je radi toga bitno da li je crnka ili plavuša? Vrti se puno oko boje kose, zamisli Cersei i cijelu kucu Lanister kao Arijevce, Arijevci moraju biti plavi.
| sub 05 ruj, 2009 11:54 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Evo, poslao mi T'Rap slikicu Lene kao Cersei  Aj, ok, nije tolko lose  Ali i dalje mi nije to to 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel bi mogla Six glumiti Cersei? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 06 ruj, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Pogledao sam Burn Notice, gdje na momente pokazuje određene Cersei crte, i zadovoljava sve uvjete.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 06 ruj, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
Pozdrav Svidja mi se ovaj ASOIAF kutak, Dejanira.  Iako sam bila dosta skepticna nakon izbore Lene za Cersei, ova me slika malo razuvjerila:  Nije pravi poster. Veca slikica: http://2.bp.blogspot.com/_JjTZojojDPI/SqU36cRx-WI/AAAAAAAAAho/NkT6VLWXQoc/s1600/postercersei.jpgOvdje mozete naci i ostale slicne slike glumaca: http://winter-is-coming.blogspot.com/2009/09/awesome-fan-made-promotional-posters.html
|
| uto 08 ruj, 2009 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... a ja mislio da nam majka Trap mrtva... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 ruj, 2009 12:12 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ajmeeeeeee... Pa uopce ne izgleda lose Ok, Oz, priznajem, bio si u pravu, dobra je @Rhaenys: Eto, drago mi je sto ti se sviđa kutak Dobrodosla na forum i puuuno nam postaj  Ant je napisao/la: hm... a ja mislio da nam majka Trap mrtva...  A o cem ti? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 08 ruj, 2009 11:28 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ako još nije bilo ... http://featuresblogs.chicagotribune.com ... s-hbo.htmlUPDATE Oct. 17: Westeros and Winter is Coming, two essential "Game of Thrones" sites, have posted reports from a convention that say Jason Momoa of "Stargate Atlantis" has been cast as Khal Drogo. If I get confirmation of this casting from HBO, I will post that here. UPDATE 2 Oct. 17: HBO has confirmed the casting of Momoa as Khal Drogo.
| sub 17 lis, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Uuuuuu dobaaaaar.  A meni je i tak svejedno koji su ostali glumci, sam da je Sean Bean. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 17 lis, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ajme Ronon Ok, sad mi zivot opet ima smisao 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 17 lis, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ajd, bar umre brzo. Čak je i odličan casting pošto je Drogo vrlo... krut i nepomičan lik.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 17 lis, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
The Boz je napisao/la: Ajd, bar umre brzo. Bas me moras podsjecat na to, ha? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 17 lis, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Zanimljiva lista glumaca za ovu seriju... mozda cak i pogledan. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 18 lis, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.Good je napisao/la: Zanimljiva lista glumaca za ovu seriju... mozda cak i pogledan.  Ma sta mozda, moras pogledat 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 24 lis, 2009 12:17 am |
|
 |
|