Sada je: čet 25 lip, 2026 3:40 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 S01E03 - Lord Snow 

Ocijeni epizodu
10 50%  50%  [ 4 ]
9 13%  13%  [ 1 ]
8 38%  38%  [ 3 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 8

S01E03 - Lord Snow 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: S01E03 - Lord Snow
cvicek, bojim se da me nisi razumio.

Jamie niti je sada niti je ikada ranije bio kapetan bijelih plašteva.
tako da ne mozemo govoriti o promaknucu.

inace, sto se tok viteskog reda konkretno tice oni su dosta, kako bih to rekao, "ekstremni".
mandat im je teretski dozivotan, tako da vise/manje trebas ubiti covjeka koji bi ti smetao.

pa sad ti zbroji dva i dva i reci mi bi li ubio covjeka koji je za tebe ocistio prijestolje.

a sto se tice doslijednosti knjizi u stvarima poput toga tko je kome bio odan za vrijeme Robertove pobune tu nema prostora za odstupanje jer je sdadasnjost u nevjerojatno velikoj mjeri uvjetovana događajima iz toga razdoblja i cak i male promjene tada rezultirale bi totalnim apsurdima među likovima koje pratimo u seriji.

pon 09 svi, 2011 11:08 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Mirna je napisao/la:
Pa nije li im svima onako učinio OGROMNU uslugu?

Nije učinio uslugu Vlyris i M.. 8-[ :lol: #-o Ne znam imena. Onim bjelokosima bratu i sestri, koji su sa konjanicima. Prognani su i moraju planirati puč. Pa makar to uključivalo seks sa 40000 konja.

Ant je napisao/la:
druge strane, khal Drogo mi je bezveze napravljen. sad je odjednom sav brizan i divan. mislim, ne da imam problem s tim, veci je problem s onim kakav je bio do sada. citava poanta njegova lika je da on nije nekakvi seljacina koji samo razmislja kak ce kome metnuti s guza. a u prve dvije epke su ga vise/manje takvim prikazali.

Ne obaziri se na moje mišljenje jer sam odgledao par epki cijele franšize, al what the heck.
Ronon Dexov narod praktički živi na konjima, jede sa konjima i spavaju s konjima. Nekak mislim da se i seksaju ko konji, jer to smo vidjeli u prvoj epki kak se na fešti samo redaju jedan za drugim. Zguza. Ko pastusi i kobila. I sad je Malyers.... #-o kak god se zove, pokazala Rononu Dexu drugačiju pozu i odmah mu je zanimljivo. Zato je brižan. Bar tak mislim. Dakle previše konja u folkloru.

Ostatak epke - financiranje i financije, tak, manje zanimljivo, nisam se ni pretjerano skoncentrirao oko Maloprstog, nekako ga nisam doživio jer je predstavljen u isto vrijeme kad i ostatak Malog vijeća, pa mi je 'jedan od', iako ima poveću minutažu.

I tak. Instruktor mačevanja kicka assove. Priče o brutalnim zimama i beštijama sa sjevera kickaju assove. Onaj pedersko paž Lanister sa par kapi vina ne kicka assove, al je zanimljiva scena. Nije pretjerano inovativno to kad se podređeni nađe u nezgodnoj situaciji, al je uvijek zanimljivo promatrati reakcije.

10

Otključajte anketu pliz.

čet 23 lip, 2011 11:10 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
...zašto mulac šuti!!!!! koga boga ne priča što je vidio, tamo se penje po zidinama bez straha a sada se boji reći istinu...ili se fakat ne sjeća...mislim ono daaaaj :mrgreen: i da, taj mali mi ful liči na curicu... 8-[
...dok zato njegova mala seka rastura, ima mač i sada je cool :)

...ono plavo čudo kukavačko se više ne želi ženiti za kćer od Ned-a od kada se desio onaj ekces...no zato ima majčicu koja mu je pojasnila neke stvari...što god ti želiš sine tako će i i biti, ako se želiš oko hopsati sa kurvama nema problema...dobro da mu nije rekla pa ugledaj se ne mene :P

...ona mala plava što se tek udala evo već je i trudna, čim je malo pojasnila dragome neke stvari odmah zatrudnila...no ajde fora mi je jer imam dojam sa su se čak njih dvoje uspijeli zaljubiti jedni u drugo...barem su mi tako djelovali :scratch:

...žena od Neda, Cat jel...ima smiješnog prijatelja...sakrio ju u javnu kuću :lol: sumnja ona sumnja...ae baš bumo vidli što bu Ned učinio sada kada mu je rekla...iako ja sumnjam da je onaj patuljak kriv za onaj napad, sto posto ima veze sa onim njegovim incestuoznim bratom.

10

pon 04 srp, 2011 3:46 pm
Profil YIM Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
mali se stvarno ne sjeca.

pon 04 srp, 2011 8:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje