Mirna je napisao/la:
Pa nije li im svima onako učinio OGROMNU uslugu?
Nije učinio uslugu Vlyris i M..

Ne znam imena. Onim bjelokosima bratu i sestri, koji su sa konjanicima. Prognani su i moraju planirati puč. Pa makar to uključivalo seks sa 40000 konja.
Ant je napisao/la:
druge strane, khal Drogo mi je bezveze napravljen. sad je odjednom sav brizan i divan. mislim, ne da imam problem s tim, veci je problem s onim kakav je bio do sada. citava poanta njegova lika je da on nije nekakvi seljacina koji samo razmislja kak ce kome metnuti s guza. a u prve dvije epke su ga vise/manje takvim prikazali.
Ne obaziri se na moje mišljenje jer sam odgledao par epki cijele franšize, al what the heck.
Ronon Dexov narod praktički živi na konjima, jede sa konjima i spavaju s konjima. Nekak mislim da se i seksaju ko konji, jer to smo vidjeli u prvoj epki kak se na fešti samo redaju jedan za drugim. Zguza. Ko pastusi i kobila. I sad je Malyers....

kak god se zove, pokazala Rononu Dexu drugačiju pozu i odmah mu je zanimljivo. Zato je brižan. Bar tak mislim. Dakle previše konja u folkloru.
Ostatak epke - financiranje i financije, tak, manje zanimljivo, nisam se ni pretjerano skoncentrirao oko Maloprstog, nekako ga nisam doživio jer je predstavljen u isto vrijeme kad i ostatak Malog vijeća, pa mi je 'jedan od', iako ima poveću minutažu.
I tak. Instruktor mačevanja kicka assove. Priče o brutalnim zimama i beštijama sa sjevera kickaju assove. Onaj pedersko paž Lanister sa par kapi vina ne kicka assove, al je zanimljiva scena. Nije pretjerano inovativno to kad se podređeni nađe u nezgodnoj situaciji, al je uvijek zanimljivo promatrati reakcije.
10
Otključajte anketu pliz.