|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 11:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...proglašavam najlošiji mjesec ove godine... ...uspio sam sve ispite pasti... ...onaj uskrs, mi je cijelu koncepciju poremetio... ...sad će bit povuci - potegni...
| čet 19 tra, 2007 9:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
U zadnje vrijeme sam jako umoran i nista mi se neda raditi ali ja se natjeram na ucenje nekako
Radim to bez volje ali barem to radim 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 20 tra, 2007 12:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: U zadnje vrijeme sam jako umoran i nista mi se neda raditi ali ja se natjeram na ucenje nekako Radim to bez volje ali barem to radim 
...pa kak naučiš nešto ak učiš bez volje... ??
| pet 20 tra, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nemam pojma
Pa prvo razmislim o svojoj buducnosti i nekako se natjeram na ucenje a ostalo... dali sada i naucim vidjet cu za 10-tak god 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 23 tra, 2007 1:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Hm, nitko nije primjetio moj novi potpis (i avatar)... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 26 tra, 2007 11:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
primjetii sam ga... ali ga nisam komentirao
sig premutan
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 26 tra, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Hm, nitko nije primjetio moj novi potpis (i avatar)... 
Odličan avić. Sig je lagano mutan, ali dobro se vidi tko tu koga kerebeči. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 27 tra, 2007 12:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Hm, nitko nije primjetio moj novi potpis (i avatar)...  Odličan avić. Sig je lagano mutan, ali dobro se vidi tko tu koga kerebeči. 
...ja samo vidim veliku nelogičnost... u sigu... ...i kako bi ono rekli "kršenje kanona" ...
...no avatar je ok...
| pet 27 tra, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
TerNek je napisao/la: Sig je lagano mutan Ah, što ja tu mogu. Takva je ispala slika kad sam ju smanjio. A avatar mi je malo izdužen ali se vidi. Što se tiče siga najbitnije je ovo: TerNek je napisao/la: Sig je lagano mutan, ali dobro se vidi tko tu koga kerebeči. 
Ne vidim kako je tu, Bobo kršenje kanona jer ENT-E ni ne znam da je ENT-NX prijateljski brod. Jer kako bi znao kad tada nije ni postojao niti se ikada čulo za njega. Nisam čuo da je Picard, Riker, Kirk, Spock, Janewajica ili itko drugi iz Big 4 spomenuo NX. Hehe. Tako da ENT-E može pucati na ENT-NX jer ni ne zna da je to zapravo njegov prijateljski brod.
Osobno, da sretnem Archera i njegovu podmoricu, a da sam kapetan Soverigna ne bi se ustručavao pucati na taj kvazi brodić.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 tra, 2007 3:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Ne vidim kako je tu, Bobo kršenje kanona jer ENT-E ni ne znam da je ENT-NX prijateljski brod. Jer kako bi znao kad tada nije ni postojao niti se ikada čulo za njega. Nisam čuo da je Picard, Riker, Kirk, Spock, Janewajica ili itko drugi iz Big 4 spomenuo NX. Hehe. Tako da ENT-E može pucati na ENT-NX jer ni ne zna da je to zapravo njegov prijateljski brod. Osobno, da sretnem Archera i njegovu podmoricu, a da sam kapetan Soverigna ne bi se ustručavao pucati na taj kvazi brodić.
...logički gledano , Ent NX nastao je prije Ent-E, a to onda znaći da ne ENt-ER nekako završio u prošlosti... ...i kad su se vračali u prošost, senzori su im riknuli, pa su očitali NX ispred sebe kao romulance i zapucali...
A da ti osobno sretneš Archera, mislim da bi se samo šutke poklonio caru!!
| pet 27 tra, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...logički gledano , Ent NX nastao je prije Ent-E, a to onda znaći da ne ENt-ER nekako završio u prošlosti... ...i kad su se vračali u prošost, senzori su im riknuli, pa su očitali NX ispred sebe kao romulance i zapucali...
A da ti osobno sretneš Archera, mislim da bi se samo šutke poklonio caru!!
Nema tu logike jer nitko "kronološki gledano iza NX-a" ne zna za NX i Archera.
Šutke bi mu se poklonio?! Ha! Sanjaj, sanjaj. To se neće dogodit dok sam ja živ. Možda uspiješ nekoga drugoga na to nagovorit ali mene nikako ne.
Po čemu je on car? To se može reći za veliku trojicu: Kirka, Picarda i Siska. Nikako za kauboja.
|
| pet 27 tra, 2007 3:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Nema tu logike jer nitko "kronološki gledano iza NX-a" ne zna za NX i Archera..
...znam ja da ti nemaš logike od kad i Sareka maknuo iz avatara... ...logika te napustila...  T'Grel je napisao/la: Šutke bi mu se poklonio?! Ha! Sanjaj, sanjaj. To se neće dogodit dok sam ja živ. Možda uspiješ nekoga drugoga na to nagovorit ali mene nikako ne. Po čemu je on car? To se može reći za veliku trojicu: Kirka, Picarda i Siska. Nikako za kauboja.
...opa, sad su već trojica ... već i Janeway zaboravljaš... ...stariš , pa ti senilnost nije stran pojam a?
| pet 27 tra, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nelogicnost je u samoj slici.
jer se iz kuta pod kojim Ent E puca vidi da je Ent E dosta blizu NXa.
u tom slucaju Ent-E bi morao biti znatno veci od NXa.
tako da je ili Ent E premali ili NX prevelik.
sljedeca nelogicnost je u tome sto Ent E puca kvantna torpeda, a buduci da NX prakticki nema stitove vec bi i jedno torpedo trebalo biti dostatno za njegovo ili podpuno unistenje ili ostecenje u puno vecoj mjeri nego sto se to vidi.
eto, toliko o tome 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 tra, 2007 3:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: nelogicnost je u samoj slici. jer se iz kuta pod kojim Ent E puca vidi da je Ent E dosta blizu NXa. u tom slucaju Ent-E bi morao biti znatno veci od NXa. tako da je ili Ent E premali ili NX prevelik. sljedeca nelogicnost je u tome sto Ent E puca kvantna torpeda, a buduci da NX prakticki nema stitove vec bi i jedno torpedo trebalo biti dostatno za njegovo ili podpuno unistenje ili ostecenje u puno vecoj mjeri nego sto se to vidi. eto, toliko o tome 
Nije bitno kako, zašto i s čim. Bitno je da ENT-E "štanca" ENT- NX. To je jedino važno.
|
| pet 27 tra, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 27 tra, 2007 4:12 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|