| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la:
...a trenutno gledam seriju Narnijske kronike...
e to je bila opaka serija meni kao klincu... bas sam jedva cekao sto ce dalje biti... pogotovo prva serija je bila zakon... kasnije mi se jos svidjelo ono putovanje na rub svijeta (ili tako nekako)
...ja sam sad došao do pola... ...pogledao u jednom danu Lav vještica i ormar... ...i princa Caspiana ... sad sam došao do 3 dijela... gdja su na brodu...
| pon 26 ožu, 2007 12:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Tra la la la
(samo da se i ja ovdje ubacim  )
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 26 ožu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowh86 je napisao/la: Tra la la la (samo da se i ja ovdje ubacim  )
i to je najbolje cega si se mogao sjetiti
a ti kao pises knjigu... (ili sam te zamjenio sa nekim? )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 ožu, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: Tra la la la (samo da se i ja ovdje ubacim  ) i to je najbolje cega si se mogao sjetiti  a ti kao pises knjigu... (ili sam te zamjenio sa nekim? )
...mislim da je negdje rekao da mora smanjit hobije... ...mislim da je knjiga jedan od njih ...
| pon 26 ožu, 2007 6:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nazalost tako je
Knjiga je postala 4 stvar u mom zivotu
(trenutno je cura prva  )
@Chaky
Vidis da je uspjelo
Sad sam se ovdje ubacio i k tome promijenio temu o kojoj ja mogu nesto reci 
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 26 ožu, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
koje su 2. i 3. stvar u tvom zivotu? ... ako se smije znati...
je bome je uspjelo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 ožu, 2007 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
2. je fax
3. je vjezbanje
|
| pon 26 ožu, 2007 11:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
A lol.
Meni je:
1.zivot
2.ucenje
3.sviranje
4.SF
5.anime
Cure su daleko na popisu, ima ih malo normalnih XD
| uto 27 ožu, 2007 11:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sta sviras?
I sta smatras pod 'zivot'.... izgleda da ne isto sto i Chaky? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 ožu, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pozdrav ljudi, evo mene nakom krace, recimo, stanke.
malo su me pritisnuli u skoli (test iz fizike, jedinica iz kemije (svakim testom postizem novi rekord u neprekidnom neznanju jednog predmeta), pokusaj da procitam Zlocin i kaznu preko vikenda (prekinut u nedjelju), nadolazeci testovi (neznam sta je tim ljudima da nas gnjave pred praznike) (dobro, znam, ali ipak!))
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 ožu, 2007 8:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
1 is kemije e to je vec neoprostivo..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 ožu, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: 1 is kemije e to je vec neoprostivo..... 
a sta ces.
nemogu si pomoc
valjda ma budem se vec nekako izvuko. valjda.
(neznam zasto, cijela ta stvar me neobicno zabavlja)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 ožu, 2007 11:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ant je napisao/la: pozdrav ljudi, evo mene nakom krace, recimo, stanke.
i love you dude!
konacno da je netko drugi napravio malu invaziju postovima na forumu i jos usput otvorio temu ili dvije

|
| sri 28 ožu, 2007 1:21 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Zivot znaci zabava, igre i cure XD
Sviram tamburu kontru vec skoro 4 godine 
| sri 28 ožu, 2007 9:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Marsonia je napisao/la: Zivot znaci zabava, igre i cure XD Sviram tamburu kontru vec skoro 4 godine 
...ali sihurno ne ideš u jednu od top 5 gimanzija u Hrvatskoj...
...zato je Ant malo zagrijavao stolac...
| sri 28 ožu, 2007 10:50 am |
|
 |
|