| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je... pa vidis da ljudi vole pisat tamo... sad cak i drugi otvaraju ST teme radje u tvom kutku nego nekom od ST podforuma 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 19 sij, 2007 2:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
je, kutak je zakon.
ali i ostatak foruma je zivnuo.
(he, he, sad kad postanem mod imati cu kaj za prisat  )
( jos jednom da naglasim:  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 sij, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: je, kutak je zakon. ali i ostatak foruma je zivnuo. (he, he, sad kad postanem mod imati cu kaj za prisat  ) ( jos jednom da naglasim:  )
Nemoj mene previše modat. I ja sam ti dao glas, iako sam mogao bit djubre pa ga dat sebi. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 19 sij, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Ant je napisao/la: je, kutak je zakon. ali i ostatak foruma je zivnuo. (he, he, sad kad postanem mod imati cu kaj za prisat  ) ( jos jednom da naglasim:  ) Nemoj mene previše modat. I ja sam ti dao glas, iako sam mogao bit djubre pa ga dat sebi. 
...pa ne treba te modati... ...samo bi došao još više do izražaja da ti postovi nisu toliko veliki... tj, sa to sve stisneš u 2 rečenice...
| pet 19 sij, 2007 6:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Nemoj mene previše modat. I ja sam ti dao glas, iako sam mogao bit djubre pa ga dat sebi. 
e, u tom slucaju imas dozivotni imunitet 
|
| pet 19 sij, 2007 10:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ant je napisao/la: TerNek je napisao/la: Nemoj mene previše modat. I ja sam ti dao glas, iako sam mogao bit djubre pa ga dat sebi.  e, u tom slucaju imas dozivotni imunitet 
Živi bili pa vidjeli. (Morat ću to zacementirati plaćanjem onih pivi koje obećajem, već smo skoro oko pola gajbe.) 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 22 sij, 2007 1:21 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
od danas me zovite Zor_o!
|
| uto 30 sij, 2007 12:14 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ant jesi li ti mozda mod na Gameplayu?
| čet 01 vel, 2007 9:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Evo i mene konačno... ...to što me nema pa ima pa nema, kriv je fax... ... namjeravam položiti 5 ispita u drugo mjesecu... pa ne stignem toliko komentirati... ...a i tehnologija mi nije uvijek dostupna...
(da nebi mislili da sam digo ruke od vas)
| čet 01 vel, 2007 11:05 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: (da nebi mislili da sam digo ruke od vas)
Ne dao Bog većeg zla... 
|
| čet 01 vel, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ma ja sam najvece zlo ovdje
Yeah rrrrrrrrriiiiiiiiiiggggggggggggghhhhhhhhhhttttttttttttttt 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Marsonia je napisao/la: Ant jesi li ti mozda mod na Gameplayu?
nisam
po cemu si to zakljucio?
|
| čet 01 vel, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Kabum!
Nemam pojma što se pričalo ovdje u zadnjih nekoliko stotina postova, a svakako nemam namjeru čitati. Opalio sam ovdje post...čisto tako...ovako...nekako...ak ništ drugo a da vas pozdravim...možda da izgubite nit ako se niste dali u opasne i odveć osobne raspre...
Tu sam na usluzi...
| pon 05 vel, 2007 10:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Zato sto se tamo jedan mod zove ant
| uto 06 vel, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Kabum!
neeData je napisao/la: Nemam pojma što se pričalo ovdje u zadnjih nekoliko stotina postova, a svakako nemam namjeru čitati. Opalio sam ovdje post...čisto tako...ovako...nekako...ak ništ drugo a da vas pozdravim...možda da izgubite nit ako se niste dali u opasne i odveć osobne raspre... Tu sam na usluzi...
...ovaj topic je malo zamrao... valjda zato što ljudi ovdje uglavnom vegetiraju... 
| pon 19 vel, 2007 4:01 pm |
|
 |
|