| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mislim da se do sad nikad nisam kupala u moru u desetom mjesecu. Samo zamislite plažu polupraznu, tišinu, neki roman, valove, kolače, kavu i ledeni čaj. Šipak i zelene naranče. Na suncu pod šaširom s laganim povjetarcem i lijepom temperaturom mora. Tako je bilo i jučer i danas, i prošli vikend. Pravi odmor za dušu.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 02 lis, 2011 10:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Mislim da se do sad nikad nisam kupala u moru u desetom mjesecu. Samo zamislite plažu polupraznu, tišinu, neki roman, valove, kolače, kavu i ledeni čaj. Šipak i zelene naranče. Na suncu pod šaširom s laganim povjetarcem i lijepom temperaturom mora. Tako je bilo i jučer i danas, i prošli vikend. Pravi odmor za dušu. Lijepo je tebi tamo nema šta! Još malo dodaš sex on the beach i to je to Uf, što bih ja ponekad dao da ne živim u kontinentalnom gradu
On the other ovdje nema bure pa je to mala prednost
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 02 lis, 2011 10:49 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Bura je zapravo jako lijepa. Ne znaš što propuštaš.
|
| ned 02 lis, 2011 10:53 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mimi Sky je napisao/la: Mislim da se do sad nikad nisam kupala u moru u desetom mjesecu. Samo zamislite plažu polupraznu, tišinu, neki roman, valove, kolače, kavu i ledeni čaj. Šipak i zelene naranče. Na suncu pod šaširom s laganim povjetarcem i lijepom temperaturom mora. Tako je bilo i jučer i danas, i prošli vikend. Pravi odmor za dušu. Plaža poluprazna - fuj Tišina - ok Roman - bla, ak je na plaži fuj Valovi - bla Kolači - apruvam Kava - bla Ledeni čaj - apruvam Šipak - apruvam Zelene naranđe - wotafak More - fuj Šašir sa laganim povjetarcem - fejspalmanje Daj slike sebe u badiću bolje.
|
| ned 02 lis, 2011 11:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Bura je zapravo jako lijepa. Ne znaš što propuštaš. Svejedno preferiram sex on the beach (i ne, ne mislim na koktel) Miki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Daj slike sebe u badiću bolje. Podržavam request
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 02 lis, 2011 11:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Guys...  Edit: Miki, ovdje se jedu naranče čim postanu jestive - neka kombinacija zelenog i žućkastog. I prekrasne su.
|
| pon 03 lis, 2011 1:10 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Obrijo sam se nakon nekih mjesec i pol dana. Zima mi je za lice. 
|
| pon 03 lis, 2011 8:37 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: Guys... What? Nije da smo rikvestali full nude slike iako ni to nebi bilo na odmet 

|
| pon 03 lis, 2011 9:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 04 lis, 2011 1:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uh to nije lijepo Za to vrijedi apgrejdana poslovica - hvali more, drž se ormara! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 lis, 2011 1:42 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Kako nije lijepo. Zamisli sebe u toploj sobi, gledaškroz prozor, bura maše sa narančama, drugim stablima, morem... Ili da ti razmahuje kosu dok lišće leti prema tebi... 
|
| uto 04 lis, 2011 12:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 04 lis, 2011 4:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mi kontinentalci nemamo takvih pejzaža.
|
| uto 04 lis, 2011 5:28 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 04 lis, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Svinje su inače zakon životinje. Mirne, uredne, mazne. Jedu sve. Nadrobiš malo starog kruha u čušpajz od prekjučer i to im je fino. Samo ne smiješ pijan zaspat pored svinje ak je gladna. Onda te ubije.
Ove ženske su n00bovi u jahanju svinja. Treaju ko na rodeu jednom rukom za uho, drugom rukom mahat zrakom.
|
| uto 04 lis, 2011 10:56 pm |
|
 |
|